dorcia7880 02.04.07, 23:33 Hej, mam na imie Dorota i szukam znajomych, ktorzy uczyli sie w SP. nr.5 w Elku. Moze zagladacie tu? Urodzilam sie w 1978 r. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejwuzel Re: Szukam znajomych 03.04.07, 11:57 pozdrawiam niestety z racji mojego "zaawansowanego" wieku nie poznalismy się w szkole choć kończyłem wspomniana SP5 na ulicy Grajewskiej, zreszta w zamierzchłych czasach w okresie przedszkolnym czyli tzw. zerówce moja edukacja odbywała się w osrodku Praktyczna Pani nieopodal szkoły, a w klasach poczatkowych z racji urzedujacego w budynku w tamtym okresie Domu Dziecka w kilku salach na parterze a w wyzszych klasach byl juz luzik dosłownie i w przenośni ... i jeszcze ten bar za płotem to była tzw szkoła zycia :)))))) swoja droga odwiedzałem budynek w wieku dorosłym z racji wyborów (tzn umiejscowienia siedziby komisji wyborczej) i wydał mi się taki jakiś mały :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia7880 Re: Szukam znajomych 03.04.07, 13:18 Hej. Fajnie jest wiedziec ze na forum sa ludzie ze SP.nr 5. Mala, stara szkola ale dobrze ja wspominam.Ja tez jakis czas uczylam sie w Praktycznej Pani , ale to nie byla zerowka i szczerze nie pamietam dlaczego tak bylo. Dzieki ze sie odezwales !- Wspomnienia wrocily... Odpowiedz Link Zgłoś
alenka83 Re: Szukam znajomych 03.04.07, 22:42 Witam serdecznie Ja również uczyłam się w SP 5 na ul. Grajewskiej ale kilka lat później, ponieważ jestem z rocznika 83. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś