ralston 30.04.07, 14:45 Mógłbym ustrzelić jakiego okrągłego posta, ale nic na horyzoncie nie widać. Więc chyba jednak opuszczę k@fjkę i pójdę na spacer nad jezioro. Pozdrawiam wszystkich miejscowych i zamiejscowych. Rals. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freeman8 Re: Nadaję z Ełku 30.04.07, 18:09 A tuś mi bratku! Może Mobb z racji funkcji puścił wici i zwołał jakieś spotkanie weteranów tego forum z "zagranicznym" ełczaninem w którymś z pub'ów. Ja jestem gotów. Odpowiedz Link Zgłoś
mobb niniejszym zwoluje 30.04.07, 19:17 alez prosze bardzo :) NINIEJSZYM zwoluje spotkanie wetyranow i nie tylko z zagranicznym elczaninem Ralsem. upraszam o odzew - w szczegolnosci wetyranow i elczanina z importu! sam w tej kadencji majowego wypoczynku niestety nie bede mial przyjemnosci goscic w hajmacie :( Odpowiedz Link Zgłoś
viki1976 Re: Nadaję z Ełku 02.05.07, 14:59 To ja Ci zazdroszczę bo w Ełku, nad jeziorem, w słońcu...pochowałam swoje marzenia, miłość i zatrzymałam już tylko nicość... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Nadaję z Ełku 04.05.07, 10:23 Ha! Na spacerze mało nie skostniałem - taki zimny wiatr ciągnął od jeziora. Spotkanko - czemu nie - chociaż ciężko będzie dograć terminy. Ja teraz nieczęsto we Łku bywam... Odpowiedz Link Zgłoś