Dodaj do ulubionych

adminie, gdzie ty?????

14.07.03, 08:52
wlasnie przeczytalam watek wiesiekta " elczaninie..."
adminie obudz sie, zajrzyj czasem na to forum.
pozdr
Obserwuj wątek
    • redakcja Re: adminie, gdzie ty????? 16.07.03, 22:15
      Obudziłem się, ale po co przypominać stare, zapomniane już wątki, rzeczywiście
      niezbyt eleganckie? Zresztą jeśli odpowiadacie na posty ”poniżej poziomu” i
      wywiązuje się dyskusja, to nie tak łatwo nam podjąć decyzję o usunięciu wątku.
      Zwykle internauci sami sobie dają radę - replikują albo ignorują ich autora.
      Roman Antonowicz
      • Gość: julita Re: adminie, gdzie ty????? IP: *.12.252.64.snet.net 17.07.03, 03:27
        redakcja napisała:

> Obudziłem się, ale po co przypominać stare, zapomniane już wątki,
        rzeczywiście
        > niezbyt eleganckie? Zresztą jeśli odpowiadacie na posty ”poniżej poziomu&
        > #8221; i
        > wywiązuje się dyskusja, to nie tak łatwo nam podjąć decyzję o usunięciu
        wątku.
        > Zwykle internauci sami sobie dają radę - replikują albo ignorują ich autora.
        > Roman Antonowicz
        &(^*&%&$&^^%#%#

super!

niech zyje wolnosc slowa.
        • valentine_44 Re: adminie, gdzie ty????? 17.07.03, 12:35
          Gość portalu: julita napisał(a):

> redakcja napisała:
          >
          > > Obudziłem się, ale po co przypominać stare, zapomniane już wątki,
          > rzeczywiście
          > > niezbyt eleganckie? Zresztą jeśli odpowiadacie na posty ”poniżej poz
          > iomu&
          > > #8221; i
          > > wywiązuje się dyskusja, to nie tak łatwo nam podjąć decyzję o usunięciu
          > wątku.
          > > Zwykle internauci sami sobie dają radę - replikują albo ignorują ich autor
          > a.
          > > Roman Antonowicz
          > &(^*&%&$&^^%#%#
          >
          > super!
          >
          > niech zyje wolnosc slowa.
          +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
          julito wolnosc wolnoscia. nikt nie neguje ogolnoludzkiego prawa do wolnosci.
          lecz pwene tematy moga wywolac niesmak u niektorych, nie powinno sie ich
          zamieszczac na forum publicznym jakim jest forum elckie. jest przeciez gg, czy
          skrzynki e-mail. na rozwazania w stylu : czy twoj partner partnerka spolkuje
          ze zwierzetami, to nie jest wlasciwe miejsce.
          jestem osoba liberalna, ale nawet mnie to porzadnie zniesmaczylo.
          """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
          ( do wiesiekta: proponuje zalozyc forum prywatne, tam do woli bedziesz mogl
          dyskutowac na rozne nurtujace cie tematy )
          ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
          pozdrawiam :)
      • valentine_44 do administratora 17.07.03, 23:53
        redakcja napisała:

> Obudziłem się, ale po co przypominać stare, zapomniane już wątki,
        rzeczywiście
        > niezbyt eleganckie? Zresztą jeśli odpowiadacie na posty ”poniżej poziomu&
        > #8221; i
        > wywiązuje się dyskusja, to nie tak łatwo nam podjąć decyzję o usunięciu
        wątku.
        > Zwykle internauci sami sobie dają radę - replikują albo ignorują ich autora.
        > Roman Antonowicz
        ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
        • Re: Elczaninie czy wiesz ze ................. adres:
        *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl
        Gość: Mąż Julity 27-05-2003 20:03 odpowiedz na list odpowiedz
        cytując

Mylisz się. Rypiąc ciebie, jak łysą kobyłę, myślę o twojej najlepszej
        przyjaciółce.

• Re: Elczaninie czy wiesz ze ................. adres:
        *.8.252.64.snet.net
        Gość: julita 28-05-2003 01:34 odpowiedz na list odpowiedz
        cytując

Gość portalu: Mąż Julity napisał(a):

> Mylisz się. Rypiąc ciebie, jak łysą kobyłę, myślę o twojej
        najlepszej
        > przyjaciółce.

o kurwa chyba masz racje!

• Re: Elczaninie czy wiesz ze do Julity
        wiesiekt 04-06-2003 08:15 odpowiedz na list odpowiedz cytując

> Wiesiekt, to powiedz mi co moj maz wyobraza sobie jak ja
        mu 'dostarczam
        > rozkoszy'? jestem ciekawa? pies lub koziol? a moze goryl albo kon?
        >
        > pozdrawiam, Julita.
        >
        > pss. pisz czesciej do cholery bo to forum juz zaczyna byc nudne, :)

Julita twoj maz jak mu dostarczasz rozkoszy i nadstawiasz cipke to on
        wyobraza
        sobie wtedy ze to jego kumpel z pracy nadstawia mu swoj odbyt.
        wiesiekt

Re: Elczaninie czy wiesz ze do wiesiekT adres: *.8.252.64.snet.net
        Gość: julita 04-06-2003 15:43 odpowiedz na list odpowiedz
        cytując

wiesiekt napisał:

> Gość portalu: julita napisał(a):
        >
        >
        > > Wiesiekt, to powiedz mi co moj maz wyobraza sobie jak ja
        mu 'dostarczam
        > > rozkoszy'? jestem ciekawa? pies lub koziol? a moze goryl albo
        kon?
        > >
        > > pozdrawiam, Julita.
        > >
        > > pss. pisz czesciej do cholery bo to forum juz zaczyna byc
        nudne, :)
        >
        > Julita twoj maz jak mu dostarczasz rozkoszy i nadstawiasz cipke
        to on
        wyobraza
        > sobie wtedy ze to jego kumpel z pracy nadstawia mu swoj odbyt.
        > wiesiekt

(*&*()^&^$&^

tak, tylko ze to nie kolega z pracy tylko ze sredniej szkoly,
        dobry stary
        kumpel, bo moj maz to w pracy nawet nikogo nie chce pierdolic,
        wiem to na 100%
        +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++=
        prosze mnie uswiadomic. cale zycie wydawalo mi sie, ze takie zacytowane
        powyzej slowa jak "cipka, kurwa, pierdolic" sa wulgaryzmami. jezeli juz sie
        pojawiaja na forum publicznym to powinny byc kasowane, jak dzieje sie na forum
        bialostockim gw. moze tu obowiazuje jakas inna netykieta????
        moze moja wrazliwosc na chamskie wypowiedzi jest o wiele wieksza niz pana
        (moze czepiam sie i tyle), ale to nie usprawiedliwia tego, ze nie usuwanie
        podobnych wypowiedzi godzi w przestrzeganie regulaminu.
        pozdrawiam:)
        • wiesiekt Re: do administratora 18.07.03, 07:30
          valentine_44 napisała:

> redakcja napisała:
          >
          > > Obudziłem się, ale po co przypominać stare, zapomniane już wątki,
          > rzeczywiście
          > > niezbyt eleganckie? Zresztą jeśli odpowiadacie na posty ”poniżej poz
          > iomu&
          > > #8221; i
          > > wywiązuje się dyskusja, to nie tak łatwo nam podjąć decyzję o usunięciu
          > wątku.
          > > Zwykle internauci sami sobie dają radę - replikują albo ignorują ich autor
          > a.
          > > Roman Antonowicz
          > ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
          +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++=
          > prosze mnie uswiadomic. cale zycie wydawalo mi sie, ze takie zacytowane
          > powyzej slowa jak "cipka, kurwa, pierdolic" sa wulgaryzmami. jezeli juz sie
          > pojawiaja na forum publicznym to powinny byc kasowane, jak dzieje sie na
          forum
          > bialostockim gw. moze tu obowiazuje jakas inna netykieta????
          > moze moja wrazliwosc na chamskie wypowiedzi jest o wiele wieksza niz pana
          > (moze czepiam sie i tyle), ale to nie usprawiedliwia tego, ze nie usuwanie
          > podobnych wypowiedzi godzi w przestrzeganie regulaminu.
          > pozdrawiam:)

Redakcja ma racje. Valentine, jesli Tobie nie podoba sie watek to nie odpisuj,
          zapnij rozporek i spieprzaj stad ze swoja kulturka bialostocka. Jestes chyba
          stara i zyjesz jeszcze czasami cenzury z PRL. Spojrz lepiej sobie za kolnierz i
          pilnuj swoich grzechow.
          wiesiekt
          • valentine_44 Re: do administratora 18.07.03, 10:07
            wiesiekt napisał:

> Redakcja ma racje. Valentine, jesli Tobie nie podoba sie watek to nie
            odpisuj,
            > zapnij rozporek i spieprzaj stad ze swoja kulturka bialostocka. Jestes chyba
            > stara i zyjesz jeszcze czasami cenzury z PRL. Spojrz lepiej sobie za
            kolnierz i
            >
            > pilnuj swoich grzechow.
            > wiesiekt
            +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
            wiesiekt nie mam zamiaru cie zmieniac, wplywac na twoje zycie. szczerze
            wierze, ze prawdziwa radosc przynosi dizelenie sie z ludzmi swoimi oblesnymi
            refleksjami, ale nie rob tego na forum publicznym. tu obowiazuje (choc
            miejscami tego nie widac) netykieta. a gdyby ktos zalozyl watek: seks z 3-
            latka, moje doswiadczenia???? moze i zostalby on zignorowany, ale na cos
            takiego nie powinno byc miejsca. moze sie powtarzam, ale stworz prywatne
            forum, tam wraz z innymi bedziesz mogl zajmowac sie gnebiacymi cie
            zagadnieniami. mierzi mnie gdy wchodze na strone elckiego forum i natykam sie
            na wynurzenia w podobnum stylu.
            a propos pilnowania swoich grzechow. czy w dzisiejszych czasach rzecza naganna
            jest zwracanie uwagi na chamstwo, grubianstwo??? moze moja wypowiedz bylaby
            zwyklym czepianiem sie, gdyby nie obowiazywaly tu zadne zasady, ale takowe
            istnieja i trzeba sie z nimi liczyc.
            pozdr:)
            • wiesiekt Re: do valentine 18.07.03, 10:26
              valentine_44 napisała:

> wiesiekt nie mam zamiaru cie zmieniac, wplywac na twoje zycie. szczerze
              > wierze, ze prawdziwa radosc przynosi dizelenie sie z ludzmi swoimi oblesnymi
              > refleksjami, ale nie rob tego na forum publicznym. tu obowiazuje (choc
              > miejscami tego nie widac) netykieta. a gdyby ktos zalozyl watek: seks z 3-
              > latka, moje doswiadczenia???? moze i zostalby on zignorowany, ale na cos
              > takiego nie powinno byc miejsca. moze sie powtarzam, ale stworz prywatne
              > forum, tam wraz z innymi bedziesz mogl zajmowac sie gnebiacymi cie
              > zagadnieniami. mierzi mnie gdy wchodze na strone elckiego forum i natykam sie
              > na wynurzenia w podobnum stylu.
              > a propos pilnowania swoich grzechow. czy w dzisiejszych czasach rzecza
              naganna
              > jest zwracanie uwagi na chamstwo, grubianstwo??? moze moja wypowiedz bylaby
              > zwyklym czepianiem sie, gdyby nie obowiazywaly tu zadne zasady, ale takowe
              > istnieja i trzeba sie z nimi liczyc.
              > pozdr:)

Kobieto ty masz chora wyobraznie. Zmierz temperature. Tutaj nikt nie pisal o
              seksie z 3 latkami. Dlaczego ty jako osoba tolerancyjna narzucasz ludziom swoje
              ja i zabraniasz pisac o tym o czym chca? Cenzura juz nie w modzie i pruderia
              tez. Redakcja pisze bardzo madrze jesli nie podoba sie komus jakis watek to nie
              musi brac udzialu w dyskusji. Powinnas zastosowac sie do tego. Tobie ten watek
              sie nie podobal, a byli ludzie ktorym sie podobal i dobrze sie bawili.
              Valentine moze ty chcesz sie po prostu umowic ze mna i nie wiesz jak zaczac:)))
              Podobam sie kobietom i mezczyznom. Nie wstydz sie.......Na pewno spodobam sie i
              Tobie.
              wiesiekt
              • valentine_44 Re: do valentine 18.07.03, 12:36
                wiesiekt napisał:

> Kobieto ty masz chora wyobraznie. Zmierz temperature. Tutaj nikt nie pisal o
                > seksie z 3 latkami. Dlaczego ty jako osoba tolerancyjna narzucasz ludziom
                swoje
                >
                > ja i zabraniasz pisac o tym o czym chca? Cenzura juz nie w modzie i pruderia
                > tez. Redakcja pisze bardzo madrze jesli nie podoba sie komus jakis watek to
                nie
                >
                > musi brac udzialu w dyskusji. Powinnas zastosowac sie do tego. Tobie ten
                watek
                > sie nie podobal, a byli ludzie ktorym sie podobal i dobrze sie bawili.
                > Valentine moze ty chcesz sie po prostu umowic ze mna i nie wiesz jak
                zaczac:)))
                > Podobam sie kobietom i mezczyznom. Nie wstydz sie.......Na pewno spodobam
                sie i
                >
                > Tobie.
                > wiesiekt
                ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
                czuje sie jakbys czytal w moich myslach... cale noce i dnie mysle tylko jak
                zwrocic na siebie twoja uwage... (mam nadzieje, widoczna jest ironiczny ton
                mojej wypowiedzi. pisze to na wypadek, gdybys to niewlasciwie odczytal:)
                seks z 3 latka to byl tylko przyklad.
                nie chce umowic sie z toba, bo chyba nie mielibysmy wspolnych tematow, nad
                czym ogromnie ubolewam. moze sie myle????
                pozdr:)
    • wiesiekt Re: valentine donosiciel i kabel 17.07.03, 19:21
      valentaine kim Ty wlasciwie jestes i ile masz lat??? Bawisz sie w donosy jak
      dzieciak. To jest forum gdzie pisza ludzie dorosli skarzypyto. To nie
      podstawowka, ze poskarzysz sie pani na kolege a ona postawi go do kata czy da
      lape. Jestes zdziecinialym dewotem i szpiclem. Poskarzyles sie redakcji to nie
      zapomnij poskarzyc sie dla mamusi i tatusia, ze kolega brzydko pisze. A fe
      skarzypyto!!!!
      wiesiekt
      • valentine_44 Re: valentine donosiciel i kabel 17.07.03, 23:34
        wiesiekt napisał:

> valentaine kim Ty wlasciwie jestes i ile masz lat??? Bawisz sie w donosy jak
        > dzieciak. To jest forum gdzie pisza ludzie dorosli skarzypyto. To nie
        > podstawowka, ze poskarzysz sie pani na kolege a ona postawi go do kata czy
        da
        > lape. Jestes zdziecinialym dewotem i szpiclem. Poskarzyles sie redakcji to
        nie
        > zapomnij poskarzyc sie dla mamusi i tatusia, ze kolega brzydko pisze. A fe
        > skarzypyto!!!!
        > wiesiekt
        ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++=
        (wiesiekt juz lepiej pasowalby tytul: valentine moralistka itd...)

to forum publiczne (wiem, powtarzam sie) i poruszanie pewnych tematow jak np
        seks ze zwierzetami naprawde najwiekszego liberala moze zniesmaczyc. wiem, ze
        dla niektorych to moze byc prawdziwym problemem, ale niech nie zasmieca to
        forum publicznego. o czym nastepnie napiszesz???moze seks z dziecmi??? (mnie
        to obrzydza na rowni z zoofilia, a nie uwazam siebie za osobe pruderyjna)
        czy uwazam siebie za donosicielke???hmm...nie. zwrocilam uwage dla
        administratora tego forum aby zaja sie niektorymi watkami. wiem, ze
        prowadzenie dyskusji na pewne tematy poruszane przez ciebie wiesiekcie jest
        czyms ponizej pewnego poziomu dla niektorych, ale mi trudno czsami dac spokuj
        i ignorowac oblesne wypowiedzi. to zalosne i niedojrzale z twojej strony, ze
        piszesz o takich rzeczach, ale trudno, swiata, ciebie nie zmienie.
        pozdrawiam i zycze lepszych pomyslow na nowe watki :)
        p.s.
        jest forum towarzyskie, a tam podforum erotyka. moze tam odnajdziesz sie...
        powodzenia:)
        • Gość: julita Re: valentine donosiciel i kabel IP: *.12.252.64.snet.net 19.07.03, 01:27
          wiesiekT -ja zawsze jestem i bede po Twojej stronie! jade na wakacje do konca
          Lipca to mnie nie bedzie na tym forum, ale jak wroce to wszystko przeczytam, :)

pozdrawiam i sciskam Ciebie, Twoja na zawsze - Julita.
          • wiesiekt Re: valentine donosiciel i kabel 19.07.03, 18:25

> wiesiekT -ja zawsze jestem i bede po Twojej stronie! jade na wakacje do
            konca
            > Lipca to mnie nie bedzie na tym forum, ale jak wroce to wszystko
            przeczytam, :)
            >
            > pozdrawiam i sciskam Ciebie, Twoja na zawsze - Julita.

Julita, ciesze sie, ze mnie rozumiesz. Szkoda, ze nie mozemy razem spedzic
            wakacji. Zycze udanych wakacji. Duza buzka z jezyczkiem.
            wiesiekt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka