victoriagd 21.05.08, 22:39 Szukam dobrego fryzjera w Ełku. Takiego, który nie tylko dobrze zrobi mi włosy,jak przyjdę z gotowym pomysłem, ale też doradzi i pomoże wybrać fryzurę. Czy ktoś mógłby mi kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunowo Re: dobry fryzjer w Ełku 22.05.08, 11:03 Zamieść swoje zdjęcie tu na forum a my kolektywnie podejmiemy trafną decyzję w sprawie Twojej fryzury.Będziesz zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
diin Re: dobry fryzjer w Ełku 20.06.08, 08:34 najlepszy fryzjer to taki który bez gotowego pomysłu sam dopasuje Ci fryzurę.. jak wchodzę do salonu fryzjerskiego i słyszę od pani fryzjerki, że mam sobie z katalogu jakąś fryzurę wybrać to wychodzę i już tam nie wracam.. w końcu to fryzjera broszka żeby zrobić taką fryzurę żeby pasowała i żeby dobrze wyglądać.. Odpowiedz Link Zgłoś
ulae Re: dobry fryzjer w Ełku 23.07.08, 02:20 Polecam Pania Anie w salonie fryzjerskim kolo duzego kosciola Odpowiedz Link Zgłoś
tojabiedronkapstra Re: dobry fryzjer w Ełku 04.11.08, 22:44 to zakład Iwony Olechowskiej, ma go teraz na Wojska Polskiego, od strony Jeziora, znam ten numer, bo się u niej zapisuję i nie czekam w bezsensownej kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurens Re: dobry fryzjer w Ełku 04.11.08, 23:01 Prawdziwy Fryzjer siedzi w areszcie we Wrocławiu i sypie futbolową mafię. A prokuratura "goli frajerów" (tekst za jednym ze znanych polskich trenerów). Odpowiedz Link Zgłoś
tojabiedronkapstra Re: dobry fryzjer w Ełku 29.11.08, 18:18 przepraszam, ale ja nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
szczurens Re: dobry fryzjer w Ełku 30.11.08, 22:26 No to poczytaj o ustawianiu meczów w polskiej lidze i kto za tym stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila633 Re: dobry fryzjer w Ełku 03.12.08, 16:28 znam dobrego fryzjera wrucil z warszawy niedawno i narazie przyjmuje w domu pan kamil na koszykowej .wiem ze pracowal dla fryzjerki gwiazd w wawie potrafi zdzialac cuda dobiera stylizacje do osobowosci jak i do ksztaltu twarzy jest zajebisty i ma normalne ceny podaje numer do niego518 173 235 Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: dobry fryzjer w Ełku 04.12.08, 23:44 jak to chłop... kwestia gustu włosy z klaty mu wyłażą na koszulę przez kołnierzyk niby łysy, ale bokobrody ma od czubka brody aż po koniuszki uszu - wąsy ma gługachne i podkręcone - więc prawie jak nie łysy pachnie zawsze wykwitnie wodą kulońską "brutal" no i fryzurę dopasowuje podobno bez pudła do osobowości chociaż tak się zastanawiam co o tym myśleć o moim przypadku - powiedział mi na dzień dobry "kapusta głowa pusta", zgolił mnie prawie do zera i wygolił mi na czubku wzorek a'la kapusta na głowie. wyglądałam wystrzałowo, nawet po powrocie do stolicy jak zdejmnę beret w złotych tarasach, to każden chce kapustę obejrzeć tylko niuans jest taki że ta kapusta już zarasta i nie wzbudzam już zainteresowania...ale pójdę do niego na pewno jeszcze raz! Odpowiedz Link Zgłoś
tojabiedronkapstra Re: dobry fryzjer w Ełku 05.12.08, 13:11 Suuper, a szczypiora trafionego piorunem zrobi? Byłby to hicior na Sylwestra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kezooo Re: dobry fryzjer w Ełku 21.01.09, 19:41 a ja cos na temat zlych fryzjerow..otoz wszyscy napewno znaja salon ATENA, dziewczyny na poczatku to moze staraly sie, ale teraz co wyprawiaja to porazka...p.Agnieszka to jeszcze w tlumie ujdzie, chociaz niema sie zbytnio czym poszczycic, juz nie wspomne i jej wspoltowarzyszce....omijajcie szeroko... Odpowiedz Link Zgłoś
nataniel27 Re: dobry fryzjer w Ełku 23.01.09, 14:40 Witam Państwa a ja polecam Salon Fryzjerski Alicja na ulicy Kajki10A w Ełku super miejsce mila atmosfera dobra obsługa ceny są bardzo konkurencyjne jak na Ełk i na zarobki naszych mieszkańców, byłem w kilku Salonach ale tam odnalazłem klimat najbardziej przyjazny klientowi oraz miła obsługę. A i miejsce jest wyjątkowe bardzo ładnie urządzony jest ten salon fryzjerski zachęcam wszystkich do odwiedzenia go. Odpowiedz Link Zgłoś
lilyane kamila633 05.02.09, 13:28 podawalas nr do tego Pana kamila na koszykowej.Probowalam sie dodzwonic,ale nr wogole sygnalu nie ma.Od razu rozlacza.Czy moglabys sprawdzic czy jest prawidlowy? Odpowiedz Link Zgłoś
sneerr Re: kamila633 17.02.09, 18:23 Sarbowka goli i strzyze najlepiej, a z tym facetem sobie odpusc, tacy NIE ISTNIEJA! Odpowiedz Link Zgłoś
anka-ba Re: dobry fryzjer w Ełku 27.04.09, 15:19 MOIM ZDANIEM TAKI FRYZJER TO A.B. A DO NIEJ TEL. 0-502054437 Odpowiedz Link Zgłoś
cheri-bibi Re: dobry fryzjer w Ełku 28.04.09, 11:01 anka-ba, pseudonim a.b. zaraz pewnie usłyszymy, że to zbieg okoliczności :) Odpowiedz Link Zgłoś