adamnyc 28.11.03, 08:29 Jestem ciekawy czy wszyscy elccy Amerykanie swietowali Swieto Dziekczynienia??? czy wszyscy upiekli indyka? Ja swietuje i to az od czwartku do niedzieli wlacznie. Mamy przedluzony weekend z powodu swiat. Pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniamm Re: Thanksgiving Day 28.11.03, 14:11 adamnyc napisał: swietowali, to moje drugie swieto dziekczynienia tutaj. bylo sympatycznie, aczkolwiek nie moglam sie pozbyc mysli ze Indianie dziekowac to raczej nie maja za co w to swieto. a wolnego tylko pozazdroscic. ja juz dzis do pracy. > Jestem ciekawy czy wszyscy elccy Amerykanie swietowali Swieto > Dziekczynienia??? czy wszyscy upiekli indyka? > Ja swietuje i to az od czwartku do niedzieli wlacznie. Mamy przedluzony > weekend z powodu swiat. > > Pozdrawiam > Adam Odpowiedz Link Zgłoś
sarna2003 Re: Thanksgiving Day 28.11.03, 19:38 adamnyc napisał: > Jestem ciekawy czy wszyscy elccy Amerykanie swietowali Swieto > Dziekczynienia??? czy wszyscy upiekli indyka? > Ja swietuje i to az od czwartku do niedzieli wlacznie. Mamy przedluzony > weekend z powodu swiat. > > Pozdrawiam tak byl,indyk......ale suchy, )))) nie udal sie! > Adam Odpowiedz Link Zgłoś
adamnyc Re: Thanksgiving Day 29.11.03, 06:41 U mnie udal sie indyk w tym roku. Byl soczysty i kruchy jednoczesnie. Moze go za malo podlewalas sarenko podczas pieczenia? Ktoregos roku tez indyk wyszedl u mnie suchy. To okoliczne dachowce mialy wyzerke. Pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś