Dodaj do ulubionych

csopak, muszelka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 22:23
proszę o info, jak w temacie, jeżeli kto coś wie, nt. pensjonatu Kagylo- Muszelka? Proszę
Obserwuj wątek
    • Gość: Iwona Re: csopak, muszelka IP: *.leon.com.pl 26.06.11, 17:59
      Hej, byłam tam z rodziną 3 lata temu, skromny hotel ale czysty. Miejscowość urokliwa, dużo zwiedzaliśmy więc w hotelu nie spędzaliśmy dużo czasu. Jedynie wyżywienie mogło być lepsze, to taki minus. Pozdrawiam!
      • Gość: monika Re: csopak, muszelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 20:46
        dzięki Iwona za odpowiedz, czy mogłabyś bardziej przybliżyć temat wyżywienia, tzn. kuchnia jest typowo węgierska? czy posiłki są w przyzwoitej ilości. Co dominuje w ofercie? Mamy mieć tam trzy posiłki dziennie. Pozdrawiam, Monika
      • Gość: olo Re: csopak, muszelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.11, 17:15
        Byłem tam na wakacjach w tamtym roku. Hotel skromny ,ale czysty miła atmosfera, Pan Tomek mówi po polsku, blisko nad Balaton i na wypady po okolicy dobry dojazd do Budapesztu po wskazówkach p Tomka.Miło spędziliśmy tam czas spokojna okolica.Jedzenie nie jest jakieś superowe ale nie głodujesz.Ja tam zawitam ponownie.
    • Gość: monika Re: csopak, muszelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 19:31
      właśnie wróciłam z Csopaka, pytajcie, odpowiem...
      • Gość: piotru Re: csopak, muszelka IP: 198.178.236.* 22.07.11, 13:24
        Hej, to napisz moze jak z tym wyzywieniem? Mamy zamowione sniadania. Czy wiesz moze czy w pokojach dwuosobowych sa podwojne lozka, czy 2 pojedyncze zsuniete ze soba? czy wypozyczaliscie moze rowery na miejscu? I jak samo miasteczko?

dzięki
        Piotr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka