Dodaj do ulubionych

Hajduszoboszlo

IP: *.aster.pl 08.08.11, 18:03
Witam,mam pytanie,jak jest w tym roku w Hajduszoboszlo,ludzi dużo,czy coraz mniej,ile kosztuje wstęp w tym roku na baseny,ceny podobne jak w tamtym roku,czy wyższe,a może ktoś mieszkał w Delibabie,czy są w hotelu jakieś zmiany na lepsze ,czy dalej bez zmian,chcę się wybrać z biurem na tygodniowy pobyt i się zastanawiam,czekam na jakieś wieści,pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: grejsi Re: Hajduszoboszlo IP: *.nplay.net.pl 08.08.11, 21:14
      wybieram się do Hajdu-b w 15.08. na tydzień. Proszę o opini nt tego miejsca -gdzie spać,co zobaczyć, jak zwiedzać, dziękuję.
      • Gość: Scyzor Re: Hajduszoboszlo IP: *.plus.kielce.pl 09.08.11, 12:51
        Jeśli chodzi o spanie, to bez problemu znajdzie się mnóstwo kwater w pobliżu basenów. Można jechać w ciemno. Właściciele i naganiacze stoją pod głównym wejściem na baseny z kluczami w rękach i co jakiś czas wymachują nimi do turystów. Warto sprawdzić kilka kwater i wybrać odpowiednią. Ja np. potrzebowałem z dwoma sypialniami, łazienką i kuchnią (rodzina 2+2) - znalazłem za 10000 forintów za dobę.

Co zwiedzać: byliśmy autem, więc zrobiliśmy 3 wycieczki: Budapeszt (super!!!), park narodowy Hortobagy (30 km od Hajdka) oraz Nyregyhaza (70 km - oceanarium i zoo - najlepsze jakie widziałem w swoim życiu, na prawdę warto, dla dzieci to bajka).

Zakupy: Tesco, Penny, Aldi w Hajduszoboszlo, ceny jak w Polsce.

Miłego wypoczynku! Oby pogoda nie zawiodła. Dla nas było OK, ale jak poszliśmy w jeden z deszczowych dni do AquaPalacu, to był tam taki tłum, że nie dało się chodzić, a co dopiero pływać w basenach.
    • Gość: Scyzor Re: Hajduszoboszlo IP: *.plus.kielce.pl 09.08.11, 12:55
      Tegoroczny cennik na baseny w Hajdku - pl.hungarospa.hu/?action=category&ctid=2759

pzdr
      • loo-zak Re: Hajduszoboszlo 09.08.11, 22:20
        Piszecie, że ludzie stoją na ulicy z kluczami, więc nie ma problemu z kwaterami.
        Jednak wybieramy się z małym dzieciątkiem, więc może macie jakieś sprawdzone miejsca, apartamenty lub pensjonat
        • Gość: Scyzor Re: Hajduszoboszlo IP: *.kielce.vectranet.pl 10.08.11, 19:42
          www.hajduszoboszlonoclegi.pl

Maja Kalwińska-Boros

+36703209177

Zadzwoń do tej dziewczyny, to Polka mieszkająca w Hajdku, coś Wam znajdzie... My jesteśmy zadowoleni.
      • Gość: grejsi Re: Hajduszoboszlo IP: *.nplay.net.pl 13.08.11, 10:09
        Dzięki Scyzor za informacje. My już w blokach startowych,za godz jedziemy. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka