Gość: regan_123 IP: *.free.aero2.net.pl 02.08.12, 02:45 Wybieramy się pierwszy raz nad Balaton i prosimy o radę w który region najlepiej się wybrać ? Tz. które z tych licznych miejscowości nad Balatonem najlepiej wybrać? Jesteśmy studentami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
helkatours Re: Balaton 05.08.12, 14:05 Witam! Tu staralam sie dosc wyczerpujaco opisac rejon Balatonu: Polnocny i poludniowy brzeg Balatonu - prawdy i mity Jesli jeszcze maja Panstwo jakies pytania, to zapraszam na maila: kociuba@helkatours.hu Odpowiedz Link Zgłoś
gerv.azy Re: Balaton 08.08.12, 12:37 Ze swojej strony polecam Tihany i rowery (weźcie albo wypożyczcie) , bo to świetnie miejsce wypadowe nie tylko do pobliskich miejscowości, ale i wspaniałych winnic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małopolanin Re: Balaton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 15:00 pytanie-który rejon jeziora jest lepszy to pytanie w stylu:jaki kupić samochód żeby był dobry.I północny,i południowy brzeg mają swoje atrakcje,wady i zalety-trzeba to po prostu zobaczyć,przeżyć na własnej skórze.Od wielu lat jeżdżę nad Balaton z prostych powodów:ceny jak u nas(a noclegi tańsze),blisko(ok.450km,nad nasze morze mam przeszło 700km),no i przede wszystkim-prawie 100%-ntowa gwarancja pogody!!Pierwszy raz byłem nad Balatonem w końcu lat 70-tych,potem przerwa(stan wojenny,szkoła itp),a od kilkunastu lat prawie co roku tam jadę,bo wiem że wypocznę.Tylko raz trafiłem na kilka dni "zimna"(temp.powietrza 23st.),poza tym zawsze piękna pogoda i woda o temp.30st.C. Nasz Bałtyk tylko plaże ma lepsze,jeśli chodzi o warunki pogodowe-porażka całkowita(byłem kilka razy nad naszym morzem i się mocno "sparzyłem") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olafson09 Re: Balaton IP: 192.193.221.* 08.08.12, 16:58 forum.wegierskie.com/Polecana-miejscowo%C5%9B%C4%87-nad-Balatonem forum.wegierskie.com/gdzie-zatrzymac-si%C4%99-nad-Balatonem forum.wegierskie.com/Noclegi-nad-Balatonem jest troche do poczytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regan_123 Re: Balaton IP: *.free.aero2.net.pl 09.08.12, 10:13 Dziękuję wszystkim za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś