Dodaj do ulubionych

Balaton - w ciemno

IP: *.ip.netia.com.pl 06.06.14, 14:29
Nigdy nie bylismy na Wegrzech, pomyslalam - moze...
Interesuje mnie jak ksztaltuja sie ceny kwater - apartamentów. Czy mozna jechac w ciemno z 2 dzieci? moze ktos z Was byl w Chorwacji i ma porownanie cenowe... bede wdzieczna rowniez za jakies ciekawe pomysle na miejscowosc - raczej niezbyt oblegana przez Polakow - wole male miasteczka...
Obserwuj wątek
    • Gość: kate Re: Balaton - w ciemno IP: *.ip.its.cz 18.06.14, 13:09
      My ze znajomymi rowniez jedziemy w tym roku nad balaton, wiem jedynie ze jest na pewno duzo taniej niz na chorwacji, my rowniez jedziemy wcm ciemno wiec interesuje mnie tak samo czy nie ma problemy ze znalezieniem kwater ?? I jakas fajna miejscowosc
      • iwon_a01 Re: Balaton - w ciemno 17.08.14, 14:48
        Nie bez znaczenia jest czy posiadaja panistwo rezerwacje.sama sie przekonalam ze w "ciemno"w okresie sezonowym jest to trudne. Poszukiwania mogą zając sporo czasu a i stres jeszcze do tego dochodzi.ja mialam naprawde szczescie spotkalam rodaczke mieszkajaca na stałe na Węgrzech. Pomogla mi znaleźć pokój dla rodziny za co jestem jej ogromnie wdzięczna . gdyby panistwo potrzebowali takiej samej pomocy lub chcieliby cos wczesniej wynająć .z chęcią prześlę numer tel.lub gmail
        • Gość: Marta Re: Balaton - w ciemno IP: 5.174.97.* 20.08.14, 18:45
          podaj namiary tel i maila poszukuje noclegu nad Balatonem
          riko.grafika@gmail.com
          pozdrawiam
    • jolaniebieska Re: Balaton - w ciemno 19.08.14, 14:52
      Można po prostu zadzwonić do pani Teresy, naszej rodaczki mieszkającej nad Balatonem. Jest tam fajna kwatera dla max 13 osób, właścicielka oczywiście mówi po polsku, ma tez kontaktu wśród miejscowych i wszystko elegancko załatwi.
      Balatonfoldvar Pani Teresa Bodo 0036306181679

_ _
      Masz paczkę do Anglii? Zajrzyj na GFPTrans
    • Gość: Irek Re: Balaton - w ciemno IP: *.net.tauron-pe.pl 10.09.14, 12:15
      Szukam taniego ze śniadaniem w cenie noclegu dla dwóch osób w terminie 19-23.09.2014r.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka