Gość: jukka IP: 178.218.224.* 22.06.14, 19:45 Witam! Mam pytanie-czy ktoś wie jak jest z napojami do posiłków w tym hotelu? Czy tylko płatne i jakie ceny? Z góry dziękuję za odpowiedzi.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jukka Re: eger hotel flora IP: 178.218.224.* 29.06.14, 20:20 Nikt nic nie wie....?Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jukka Re: eger hotel flora IP: 178.218.224.* 24.07.14, 06:54 No cóż,to se odpiszę a może i komuś się przyda:) Do śniadania są napoje różne tzn.soki,herbata,kakao ,kawa.Do kolacji tylko woda,inne napoje i trunki można zamówić u kelnera-za opłatą rzecz jasna. Hotel ok.ale nie we wszystkich pokojach jest klimatyzacja.Dużym plusem tego hotelu jest możliwość korzystania do woli z basenów termalnych-wejście prosto z hotelu.Ceny na Węgrzech, uważam, przystępne.Wiadomo,można np. za piwo (0,5 l czyli korso) zapłacić 350 forintów a można też 890-kwestia wyboru.Starówka w Egerze b.ładna,warto zrobić sobie spacer do Doliny Pięknej Pani (ok.30 min od hotelu)- zwłaszcza jeżeli ktoś chce popróbować tamtejszego wina:) Język węgierski to dla mnie kompletna zagadka:) ale muszę przyznać,że w wielu miejscach są nastawieni na polskich turystów np. menu w j.polskim a nawet znajomość (w różnym stopniu) naszego języka.Msza w j.polskim w kościele Minorytów na rynku w niedzielę o 10 ( w sezonie )Co do pogody-my byliśmy w połowie lipca-temp ok.30 st. raz padało przez może pół godz. Jeżeli chodzi o ceny to np. langosz(na basenach przy hotelu ) 400-600 F (6-9 zł) -w zależności od dodatków,wypożyczenie leżaka 500 F (7,50 zł)-na cały dzien.Ot taka garść informacji,ogólnie mogę powiedzieć,że to był udany wyjazd,polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: eger hotel flora IP: 79.139.22.* 29.07.14, 08:22 No to się pochwaliłaś, a teraz puknij się w głowę Odpowiedz Link Zgłoś
mm4m Re: eger hotel flora 30.07.14, 20:22 Msza polska to informacja nieaktualna. Minoryci z braku księży nie mają plebanii i tylko jedną mszę w niedziele o 16.30. Plac Dobó nadal rozbabrany. Odpowiedz Link Zgłoś