wieeewiora 25.03.06, 16:06 Czy ktoś może polecić sprawdzoną i tanią kwaterę niedaleko basenów termalnych? Jakie są ceny wejściówek na baseny? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bah77 Re: Oravice noclegi... 25.03.06, 20:43 Osobiście nocowałem w tanim schronisku w samych Orawicach (Chata Oravice). Inne możliwości: vratna.hej.pl/atrakcje/kt_ora.htm#no Ceny wejściówek: www.meanderpark.com/ bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
wieeewiora Re: Oravice noclegi... 26.03.06, 09:07 Dziękuję za super stronki. Czy korzystałeś ze sterych basenów?, czy w Meander Park w cenie biletu mieści się korzystanie ze wszystkich urządzeń, czy coś jest jeszcze dodatkowo płatne? Napisz proszę kilka słów o schronisku Chata Oravice - ceny noclegu, jakie są w nim warunki? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: Oravice noclegi... 26.03.06, 18:41 Byłem przed samą przebudową. Pokój w schronisku był OK, ok. 400 m od basenów, a cena w/g mnie b. umiarkowana. Aktualne info: tel.: (+421) 903 506 841, e-mail: cabadova@cstours.sk Inne przykładowe noclegi w Oravicach: oravice.webpark.sk/index.htm www.kiska.sk/pl/slovensko/chaty/Oravice/1007/detail tiny.pl/mvtr Bardzo polecam przyjemny spacer malowniczym kanionem Juráňova Dolina: www.slowackie.pl/region/place_pl.asp?region=3&id=109 Pzdr bah77 Odpowiedz Link Zgłoś