czy.ja.wiem 25.06.06, 21:06 Co polecacie na 2 dniowa wycieczke do ciepłych zródeł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amic Re: Weekend Słowacja- ciełe zródla IP: *.kwsa.pl 26.06.06, 13:11 Możliwości jest wiele Vyrbov, Besenova, Oravice stare baseny i nowe , Poprad, Tatralandia wszystko zależy od kasy bo ceny są bardzo zróżnicowane od 150 do 450 koron Odpowiedz Link Zgłoś
czy.ja.wiem Re: Weekend Słowacja- ciełe zródla 26.06.06, 14:04 Dzieki, czy Tatrlandia ma cieple zrodla mineralne czy to po prostu park wodny? Czy ciezko jest znalezc kwatere i jakie sa przecietne ceny noclegu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: Weekend Słowacja- ciełe zródla IP: *.homedns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:35 Na Słowacji jest super masz i ciepłe termalne i aquaparki i noclegi wszędzie. Można jechac w ciemno - ja byłam w Zubercu koło Orawicy - w pensjonacie Michala I niedrogo i fajnie , dom z basenem ,jacuzzi itp. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mich Re: Weekend Słowacja- ciełe zródla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 17:53 A mozesz puścić linka do tego domu z basenem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: Weekend Słowacja- ciełe zródla IP: *.homedns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:09 Już podaję informacje jakie mam -penzion@michal.sk www.penzion-michal.sk tel. 00421/43/5324 903 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mich Re: Weekend Słowacja- ciełe zródla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:55 niestety ta strona się nie otwiera. Czy ktoś moze mi coś polecić , okolice Hrabusic.Chodzi o pobyt z dwójką dzieci.Przeglądałam już penziony itd ale nigdzie nawet nie widać żaqdnego placu zabaw. Odpowiedz Link Zgłoś
maximus38 Re: Weekend Słowacja- ciełe zródla 28.06.06, 18:38 Czy mozna placic w zlotówkach i jakie sa ceny i poziom kwater? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: Weekend Słowacja- ciełe zródla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 19:48 byłem w hotelu tatrawest w zubercu,trochę starawy ale pokoje odnowione.za hotelem mały placyk zabaw i tereny spacerowe.12km do parku wodnego oravice meanderpark.w hotelu kawiarnia i restauracja.pokój 4 osobowy ze śniadaniem 160zł za noc. Odpowiedz Link Zgłoś
monw Re: Weekend Słowacja- ciełe zródla 12.07.06, 19:02 Ja Ci polecam pensjonat EVA w Hrabusicach www.slowackiraj.host.sk AHOJ! Odpowiedz Link Zgłoś
plepla Re: Weekend Słowacja- ciełe zródla 13.07.06, 11:11 Wysłałam do Pani maila w sprawie ewetualnej rezerwacji nolcegów. ADusz Odpowiedz Link Zgłoś
monw Re: Weekend Słowacja- ciełe zródla 12.07.06, 19:00 te polecam Vrbow. A jesli Vrbow to również pensjonat EVA w Hrabusicach. Vrbow kosztuje teraz 150 SK/dzień i 120 SK od godziny 17:00 Więcej na www.slowackiraj.host.sk Odpowiedz Link Zgłoś