Dodaj do ulubionych

Praga-tani nocleg !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 08:16
Witam wszystkich- moze ktos zna adres jakiegos bardzo taniego noclegu w
Pradzę Dziekuje !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.chello.pl 03.01.07, 15:53
      Zajrzyj na strone www.ace-hostel.wz.cz Jest to hostel w samym centrum Pragi, na
      Pradze 1. Swietna lokalizacja, dobre warunki, wszedzie blisko na piechotke. Czy
      jest jednak bardzo tani, trudno mi na to odpowiedziec. Dla mnie jest tani.
      Polecam!Pokoje od 1-osobowych do 6-osobowych. Cena od 350 koron od osoby.
      Kontakt:ace-hostel@centrum.cz w jezyku niemieckim, angielskim, polskim i
      czeskim. Odbiora Cie z dworca,nawet z lotniska.
      • Gość: saskia Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 17:32
        Bardzo ci dziekuje za ten adres popatrze i moze skorzystam. dzieki
        pozdrawaim !!!
    • Gość: deBATA Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 11:10
      www.pinezka.strefa.pl/noclegi.html - nie wiem, czy najtaniej w Pradze
      ale ceny konkurencyjne. W Bambino przyjemnie i super lokalizacja , Hostel 5 na
      Plznenskiej ponoć bardziej spartański- ale też blisko centrum.
      • Gość: mariusz Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.enterpol.pl 04.01.07, 20:49
        Polecam Pensjonat u Augustina. Wprawdzie 20 min drogi od Centrum, ale jadac
        metrem w ogole sie tego nie czuje. Pensjonat w ustronnej, zacisznej i
        bezpiecznej okolicy. Do tego śniadania iście domowe robione przez samego
        wlasciciela, dobre, szeroki wybór. Własciciel w ogole troszczy sie o wszystko
        (zmiana recznikow codziennie, oproznianie koszy etc.), wiec pobyt tam jest
        naprawde przyjemny. POlecam stronke:
        www.pensionaugustin.cz/
        • Gość: mateusz Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.01.07, 15:01
          Mariusz mam pytanie: jak daleko od tego pensjonatu jest przystanek metra? Mozna
          bezpiecznie zostawic tam samochod jest tam wogole parking?? Bede bardzo
          wdzieczny za odpowiedz
          • Gość: mariusz Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:25
            Przystanek metra - około 4-5 minut drogi. Sam pensjonat znajduje się w
            zacisznej okolicy domków jednorodzinnych, natomiast stacja metra już w części
            handlowej osiedla. Spacerkiem 4 minuty drogi. Jeśli chodzi o parking to w
            przeciwieństwie do niektórych pensjonatów tam się znajdujących (to znaczy w tej
            okolicy), jest na terenie pensjonatu miejsce do zaparkowania. Z tym, że trzeba
            wczesniej uprzedzic wlasciciela, ze przyjezdza sie samochodem (pensjonat ma 10
            pokoi i nie dla wszystkich starcza miejsca na przydomowym parkingu). Niemniej,
            nawet jesli nie starczy miejsca za bramą, to mozna zostawic auto przy ulicy.
            Okolica jest naprawde spokojna i bez obaw o kradzież. Tym bardziej, ze jak sie
            zdazylem zorientowac wlasciciel czyli Augustin jest w tych okolicach poważany.
            Jakby co, po wiecej szczegolow zapraszam na maila traman@poczta.onet.pl lub gg
            8344625
            mariusz
            • Gość: kk345 Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 16:18
              Dziekuję za polecenie Augustina, skorzystaliśmy z jego gościny w zeszłym
              tygodniu. Pensjonat bez szaleństw, ale przyjemny i czysty, właściciel naprawdę
              troskliwy: upewniał się, czy mamy wystarczająco ciepło, pomagał w wygodnym
              zaparkowaniu. Śniadania to osobny temat, obfite i smaczne, wystarczające na
              zebranie sił do zwiedzania Pragi. Jeśli jeszcze uwzględnimy, ze ceny ma
              konkurencyjne, okolicę spokojną, a metro faktycznie pod nosem (odradzam
              zwiedzanie Pragi samochodem)to mogę go szczerze polecić.
              Kasia
              • Gość: mariusz Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.enterpol.pl 29.01.07, 23:16
                Proszę bardzo, do usług:))
          • Gość: mariusz Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:32
            Na maila i gg zapraszam tez, gdybys chcial wiedziec co warto zwiedzic w Pradze
            • Gość: saskia Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 09:46
              Dzięki za informacje ale pensjonat to dla mnie za grogi gips- jade tam aby
              zrobic przewodnika po Pradze i naprawde szukam taniego noclegu- Prage znam
              bardzo dobrze a jednak mam kłopot z przespaniem sie za jakies 200 kc pozdrawaim
              • Gość: mariusz Do Małgorzaty IP: *.enterpol.pl 12.01.07, 17:19
                Ponieważ kończyłem akurat pracę nie zdążyłem odpowiedzieć już na GG na twoje
                pytanie odnośnie Pragi. Teraz w domu jestem pod nr 4603574
                mariusz
    • Gość: Tomek Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 23:40
      Zobacz tutaj:
      www.bookings.net/searchresults.html?aid=307083;sid=d64003d8cdefa712efd72b9fb5ba55ec;city=-553173;class_interval=1;ss_all=0;order=class_asc
      • zapalony-podroznik Re: Praga-tani nocleg !!! 06.01.07, 23:01
        Użyteczny link. Dzieki:) Zapisany w ulubionych!!
    • Gość: mef Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 06:45
      zerknij na www.aratravel.net, około 200 ofert z Pragi. Możesz rezerwować
      online.
    • Gość: Jacek Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 11:04
      Polecam www.wirtualnapraga.pl
      Noclegi od 365 Kć a od czerwca około 200 Kć w akademikach.

Jacek
    • aski68 Re: Praga-tani nocleg !!! 01.02.07, 12:25
      Noclegów poszukaj w necie, jest kilka firm które się tym zajmują , ja tak
      zrobiłem i było fajnie :)
      Warunek : szukaj takiego pensjonatu, czy hotelu, który położony jest blisko
      metra, bo to podstawowy transport w mieście :)

pzdr
      • Gość: Urszula Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.cermat.cz 21.02.07, 13:51
        Proponuję od maja nocleg w naszym apartamencie - studio. 50 zl lub 350 Kc od
        osoby. Apartament obok metra Vysehrad, w samym centrum.
        • Gość: beata Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:51
          Jestem zainteresowana w lipcu około 2lub 3 cztery noclegi. Mogę prosić o
          bliższe informacje? Pozdrawiam Beata Zych
          • Gość: Urszula Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.202.broadband3.iol.cz 21.02.07, 21:06
            Proszę wysłać maila pod adres: UrsulaD@seznam.cz. Wyjaśnię wszystko.
            Również pozdrawiam
            Urszula
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka