Gość: saskia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 08:16 Witam wszystkich- moze ktos zna adres jakiegos bardzo taniego noclegu w Pradzę Dziekuje !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzia Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.chello.pl 03.01.07, 15:53 Zajrzyj na strone www.ace-hostel.wz.cz Jest to hostel w samym centrum Pragi, na Pradze 1. Swietna lokalizacja, dobre warunki, wszedzie blisko na piechotke. Czy jest jednak bardzo tani, trudno mi na to odpowiedziec. Dla mnie jest tani. Polecam!Pokoje od 1-osobowych do 6-osobowych. Cena od 350 koron od osoby. Kontakt:ace-hostel@centrum.cz w jezyku niemieckim, angielskim, polskim i czeskim. Odbiora Cie z dworca,nawet z lotniska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saskia Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 17:32 Bardzo ci dziekuje za ten adres popatrze i moze skorzystam. dzieki pozdrawaim !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deBATA Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 11:10 www.pinezka.strefa.pl/noclegi.html - nie wiem, czy najtaniej w Pradze ale ceny konkurencyjne. W Bambino przyjemnie i super lokalizacja , Hostel 5 na Plznenskiej ponoć bardziej spartański- ale też blisko centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.enterpol.pl 04.01.07, 20:49 Polecam Pensjonat u Augustina. Wprawdzie 20 min drogi od Centrum, ale jadac metrem w ogole sie tego nie czuje. Pensjonat w ustronnej, zacisznej i bezpiecznej okolicy. Do tego śniadania iście domowe robione przez samego wlasciciela, dobre, szeroki wybór. Własciciel w ogole troszczy sie o wszystko (zmiana recznikow codziennie, oproznianie koszy etc.), wiec pobyt tam jest naprawde przyjemny. POlecam stronke: www.pensionaugustin.cz/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.01.07, 15:01 Mariusz mam pytanie: jak daleko od tego pensjonatu jest przystanek metra? Mozna bezpiecznie zostawic tam samochod jest tam wogole parking?? Bede bardzo wdzieczny za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:25 Przystanek metra - około 4-5 minut drogi. Sam pensjonat znajduje się w zacisznej okolicy domków jednorodzinnych, natomiast stacja metra już w części handlowej osiedla. Spacerkiem 4 minuty drogi. Jeśli chodzi o parking to w przeciwieństwie do niektórych pensjonatów tam się znajdujących (to znaczy w tej okolicy), jest na terenie pensjonatu miejsce do zaparkowania. Z tym, że trzeba wczesniej uprzedzic wlasciciela, ze przyjezdza sie samochodem (pensjonat ma 10 pokoi i nie dla wszystkich starcza miejsca na przydomowym parkingu). Niemniej, nawet jesli nie starczy miejsca za bramą, to mozna zostawic auto przy ulicy. Okolica jest naprawde spokojna i bez obaw o kradzież. Tym bardziej, ze jak sie zdazylem zorientowac wlasciciel czyli Augustin jest w tych okolicach poważany. Jakby co, po wiecej szczegolow zapraszam na maila traman@poczta.onet.pl lub gg 8344625 mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk345 Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 16:18 Dziekuję za polecenie Augustina, skorzystaliśmy z jego gościny w zeszłym tygodniu. Pensjonat bez szaleństw, ale przyjemny i czysty, właściciel naprawdę troskliwy: upewniał się, czy mamy wystarczająco ciepło, pomagał w wygodnym zaparkowaniu. Śniadania to osobny temat, obfite i smaczne, wystarczające na zebranie sił do zwiedzania Pragi. Jeśli jeszcze uwzględnimy, ze ceny ma konkurencyjne, okolicę spokojną, a metro faktycznie pod nosem (odradzam zwiedzanie Pragi samochodem)to mogę go szczerze polecić. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.enterpol.pl 29.01.07, 23:16 Proszę bardzo, do usług:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:32 Na maila i gg zapraszam tez, gdybys chcial wiedziec co warto zwiedzic w Pradze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saskia Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 09:46 Dzięki za informacje ale pensjonat to dla mnie za grogi gips- jade tam aby zrobic przewodnika po Pradze i naprawde szukam taniego noclegu- Prage znam bardzo dobrze a jednak mam kłopot z przespaniem sie za jakies 200 kc pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Do Małgorzaty IP: *.enterpol.pl 12.01.07, 17:19 Ponieważ kończyłem akurat pracę nie zdążyłem odpowiedzieć już na GG na twoje pytanie odnośnie Pragi. Teraz w domu jestem pod nr 4603574 mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 23:40 Zobacz tutaj: www.bookings.net/searchresults.html?aid=307083;sid=d64003d8cdefa712efd72b9fb5ba55ec;city=-553173;class_interval=1;ss_all=0;order=class_asc Odpowiedz Link Zgłoś
zapalony-podroznik Re: Praga-tani nocleg !!! 06.01.07, 23:01 Użyteczny link. Dzieki:) Zapisany w ulubionych!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mef Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 06:45 zerknij na www.aratravel.net, około 200 ofert z Pragi. Możesz rezerwować online. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 11:04 Polecam www.wirtualnapraga.pl Noclegi od 365 Kć a od czerwca około 200 Kć w akademikach. Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Praga-tani nocleg !!! 01.02.07, 12:25 Noclegów poszukaj w necie, jest kilka firm które się tym zajmują , ja tak zrobiłem i było fajnie :) Warunek : szukaj takiego pensjonatu, czy hotelu, który położony jest blisko metra, bo to podstawowy transport w mieście :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urszula Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.cermat.cz 21.02.07, 13:51 Proponuję od maja nocleg w naszym apartamencie - studio. 50 zl lub 350 Kc od osoby. Apartament obok metra Vysehrad, w samym centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:51 Jestem zainteresowana w lipcu około 2lub 3 cztery noclegi. Mogę prosić o bliższe informacje? Pozdrawiam Beata Zych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urszula Re: Praga-tani nocleg !!! IP: *.202.broadband3.iol.cz 21.02.07, 21:06 Proszę wysłać maila pod adres: UrsulaD@seznam.cz. Wyjaśnię wszystko. Również pozdrawiam Urszula Odpowiedz Link Zgłoś