usia1 16.04.07, 19:44 Czy ktoś tam był na basenach, i w ogóle jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Kisvarda,Vasarosnameny,Fehergyarm at? IP: *.akron.net.pl 16.04.07, 19:58 Byłam na basenach w Kisvardzie-nie jest tam najciekawiej. Nie podam szczegółów ponieważ byliśmy tam szukając campingu i tylko oglądaliśmy kąpielisko przez chwilę. Niestety nie spodobało się nam i pojechaliśmy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usia Re: Kisvarda,Vasarosnameny,Fehergyarm at? IP: *.net144.okay.pl 16.04.07, 20:34 Dzięki za informację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Kisvarda,Vasarosnameny,Fehergyarm at? IP: *.leed.cable.ntl.com 17.04.07, 22:02 oj nie bylem juz pare lat ale w zaleznosci czego oczekujesz. Vasarosnameny to w tym momencie cos w rodzaju aquaparku. Obok campingi, niedaleko Tisza. Kisvarda to prosty camping, baseny ok ale bez rewelacji. Stare Vasarosnameny o tyle mi pasawalo, ze bylo malo ludzi. Cos w rodzaju Hajduszoboszlo to porazka nie wakacje, no chyba ze jechalbym sie autentycznie na cos leczyc a nie wypoczywac. Podaj przedzial cenowy, jaki Cie interesuje, to wtedy bede wiedzial co Ci napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Kisvarda,Vasarosnameny,Fehergyarm at? IP: *.leed.cable.ntl.com 17.04.07, 22:11 www.vasarosnameny.hu/ poklikaj troche po stronie, niestety tylko po magyarsku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Berekfurdo IP: *.leed.cable.ntl.com 17.04.07, 22:16 www.berekfurdo.hu/cgi-bin/index.cgi?page=galeria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usia Re: Kisvarda,Vasarosnameny,Fehergyarm at? IP: *.net144.okay.pl 18.04.07, 21:12 Dzięki w zasadzie tyle wystarczy, najbardziej mnie interesują jakość basenów (od kiedy są czynne) i wygląd miejscowości.Z resztą sobie poradzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: Kisvarda,Vasarosnameny,Fehergyarm at? 09.07.07, 14:22 Może ktoś jeszcze napisze coś o Kisvardzie? ;) Ja narazie tyle znalazłam dzynia.freehost.pl/Kisvarda/kisvarda.html Na zdjęciach to źle nie wygląda, czemu Wam się tam nie podobało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ram Re: Kisvarda,Vasarosnameny,Fehergyarm at? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 23:00 jezdze tam co roku jest swietnie zapraszam ram czestochowa Odpowiedz Link Zgłoś