Dodaj do ulubionych

nocleg w Smokowcach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 16:54
Czy możecie coś polecić dla rodziny?
Obserwuj wątek
    • Gość: e Re: nocleg w Smokowcach IP: 212.160.210.* 02.06.07, 02:00
      Odradzam, drogo, prawie same hotele, lepiej gdzies troszeczke dalej podjechac i
      przemieszczac sie elektriczką
    • monikaa13 Re: nocleg w Smokowcach 02.06.07, 16:27
      polecam super baza wypadowa w gory, peikne widoki, dobre jedzonko bylam juz dwa
      razy dwa razy mieszkalam w penzion sibir, ale nie wiem czy dla rodzinki sie
      nadaje poczytaj na stronie pensjonatu
      • Gość: antyradiowiec Re: nocleg w Smokowcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 19:01
        ja byłem w Starym Smokovcu, na początku mieliśmy problem ze znalezieniem, ale
        poszliśmy do centrum informacji turystycznej i panie nam pomogły, zadzwoniły do
        rodziny która wynajęła nam pokój, ale zaznaczam, że było to poza sezonem. Nie
        wiem czy teraz udało by się tak zrobić, jeśli mogę coś doradzić to lepiej
        poruszać się elektriczką, wyjdzie taniej, a widoki podczas podróży są rewelacyjne
    • Gość: leszek Re: nocleg w Smokowcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 09:31
      Dzięki za info!
      • Gość: antyradiowiec Re: nocleg w Smokowcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 20:54
        nie ma sprawy, miłego wypoczynku życzę
    • Gość: kazio Re: nocleg w Smokowcach IP: *.telpol.net.pl 05.06.07, 22:30
      nie wiem czyzby te lasy poprzewracane przez huragan ok 50km dł czy to taki
      piekny widok,nawet jak wjedziesz kolejka na wodospady studenckie to jedziesz
      przez wiarołomy przygnębiajacy widok ,nie sadze abys miał problem z
      noclegiem ,osobiscie miałem tez tam sie zatrzymac ale pojechałem dalej do
      Demanowskiej doliny
      • Gość: antyradiowiec Re: nocleg w Smokowcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 09:09
        masz rację widok poprzewracanych drzew nie jest zbyt przyjemny co nie zmienia
        faktu, że jest to piękna okolica, którą warto zwiedzić
      • Gość: leszek Re: nocleg w Smokowcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 10:16
        A jak jest w Demanowskiej Dolinie?

Też słyszałem o tej wichurze i zdjęcia znalezione w internecie zrobiły na mnie
        przygnębiające wrażenie...
        • monikaa13 Re: nocleg w Smokowcach 06.06.07, 14:24
          oczywiscie jest to przygnebiajace ale warte zobaczenia, ja bylam rok po i nie
          zaluje ze to zobaczylam

do tego jeszcze bylam w tym okresie gdy wybuch pozar w smokowcach w lesie,
          ogien dochodzil do budynkow, niektore szlaki byly zamkniete, to akurat minus,
          troche stracha mielismy ale wszystko dobrze sie skonczylo

polecam te okolice, super szlaki, slawkowski szczyt, lomnica, rysy, teryhego
          chata, wodospady, juz nie pamietam co tam jeszcze

warto warto

w tym roku jedziemy do demanowskiej doliny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka