Dodaj do ulubionych

termalne źródła na słowacji

IP: *.complex.net.pl 17.06.08, 15:27
gdzie, za ile, jakieś rady?
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: termalne źródła na słowacji 17.06.08, 15:37
      Wpisz se to samo w google <lol>
      • Gość: lol Re: termalne źródła na słowacji IP: *.complex.net.pl 17.06.08, 15:43
        po to jest forum zeby pytac i odpowiadac a nie krytykowac
        • hepik1 Re: termalne źródła na słowacji 17.06.08, 16:12
          Forum wystarczy poczytać a na tak ogólne pytania wystarczą google.
    • Gość: Podróżnik Besenova Thermal Park IP: *.acn.waw.pl 17.06.08, 21:41
      dorosły całodzieny z tego co pamietam zimą 530 Sk dorosły 400 dziecko
      • marysiowamama Re: Besenova Thermal Park 17.06.08, 22:49
        Ja właśnie wróciłam. Jak znajdę przepiszę Ci cenniki.
        • hepik1 Re: Besenova Thermal Park 18.06.08, 05:40
          Żeby zaoszczędzić czasu mamie Marysi(a) ceny w koronach słowackich,czeskich
          ,euro,dolarach i wreszcie w złotówkach:

www.besenovanet.sk/__pl/index.php?katg=cennik&lang=pl&sez=zima&detail=cennik
          • marysiowamama Re: Besenova Thermal Park 19.06.08, 21:54
            Dodam że Besenova wypada kiepsko przy Tatralandii gdzie też są termalne baseny.
            • lisia312 Re: Besenova Thermal Park 20.06.08, 20:45
              zobacz tutaj:
              /www.slovakia.travel/portal.aspx?l=5&ami=408234&smi=408234
            • czest Re: Besenova Thermal Park 24.06.08, 08:34
              Hm...Besenova kiepsko przy Tatralandi?? Nie zgodzę się. Jesli mam
              jechac do Tatralandi i odpoczywać w krzyku i hałasie, to wolę
              Besenovą, gdzie jest dużo więcej spokoju i ciszy. Szczególnie w
              strefie witalnej. Za cały dzień 790 koron słowackich (opcja full)
              Fajnie też jest w Popradzie (cały dzień 1200 koron opcja full). A ja
              planuje kolejny wyjazd do Popradu w sierpniu:)
              • Gość: Thermal Re: Besenova Thermal Park IP: *.acn.waw.pl 24.06.08, 23:32
                Besenova ma fajny klimat i woda jest prawdziwe geotermalna w zewnętrznych
                basenach, bardzo ciepła.
                W Popradzie jest ekskluzywnie, zwłaszcza nowy kompleks basenów z podświetlaną na
                różne kolory robi wrażenie. No i pokaz laserów przy muzyce Gladiatora - to był
                odlot.

Tatralandia rzeczywiście ostatnio wypada blado, choć ma zalety w postaci innych
                atrakcji poza wodnych zwłaszcza dla dzieci. Ale tłum i to w przeważającej ilości
                Polaków męczy.

Wydaje mi się, nawiasem mówiąc, że w godzinach wieczornych, gdy w chłodne
                powietrze uderzają kłęby pary z gorącej wody, korzystając z osłony tejże pary i
                nocy liczne pary zaczynają najzwyczajniej spółkować. Zwłaszcza zewnętrzny basen
                w Besenovej, ten najgorętszy, z licznymi zatoczkami tym czynnościom sprzyja,
                więc jeśli macie wstydliwe dzieci...
                • Gość: tom Re: Besenova Thermal Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.15, 11:19
                  GINO PARADISE to jeden syf - miałem kilka dni pobytu - uciekłem po dwóch dniach > TAM poza tymi sadzawkami z dawno nie czyszczonymi "BASENAMI" nie ma żadnych atrakcji. Wszystko brudne , zardzewiałe , niedostępne bez ekstra opłaty a w ostatni czwartek i piątek było ok 20 stopni C a ludzi może z 50 osób!!!! Beśanowa wygląda jak wymarła miejscowość! Normalnych europejskich dróg tam prawie nie ma . Stałem prezd Żylina 40 minut bo oni remontowali wielki most o długości ok. 20 m , za Żyliną stałem w górskich wąwozach w korku ok. 20 km i ani w lewo ani w prawo . Miałem być w Beśanovej o 15.00 byłem przed 20.30. Do Cieszyna jechałem ponad 300 km przez ok. 2,5 godziny a dalej 120 km przez "wspaniałe" Czechy i Słowację ok. 5,5 godziny!
                  W cechach i Słowacji czekaja cie niezapomniane chwile!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka