Gość: lol IP: *.complex.net.pl 17.06.08, 15:27 gdzie, za ile, jakieś rady? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: termalne źródła na słowacji 17.06.08, 15:37 Wpisz se to samo w google <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: termalne źródła na słowacji IP: *.complex.net.pl 17.06.08, 15:43 po to jest forum zeby pytac i odpowiadac a nie krytykowac Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: termalne źródła na słowacji 17.06.08, 16:12 Forum wystarczy poczytać a na tak ogólne pytania wystarczą google. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podróżnik Besenova Thermal Park IP: *.acn.waw.pl 17.06.08, 21:41 dorosły całodzieny z tego co pamietam zimą 530 Sk dorosły 400 dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: Besenova Thermal Park 17.06.08, 22:49 Ja właśnie wróciłam. Jak znajdę przepiszę Ci cenniki. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Besenova Thermal Park 18.06.08, 05:40 Żeby zaoszczędzić czasu mamie Marysi(a) ceny w koronach słowackich,czeskich ,euro,dolarach i wreszcie w złotówkach: www.besenovanet.sk/__pl/index.php?katg=cennik&lang=pl&sez=zima&detail=cennik Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: Besenova Thermal Park 19.06.08, 21:54 Dodam że Besenova wypada kiepsko przy Tatralandii gdzie też są termalne baseny. Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: Besenova Thermal Park 20.06.08, 20:45 zobacz tutaj: /www.slovakia.travel/portal.aspx?l=5&ami=408234&smi=408234 Odpowiedz Link Zgłoś
czest Re: Besenova Thermal Park 24.06.08, 08:34 Hm...Besenova kiepsko przy Tatralandi?? Nie zgodzę się. Jesli mam jechac do Tatralandi i odpoczywać w krzyku i hałasie, to wolę Besenovą, gdzie jest dużo więcej spokoju i ciszy. Szczególnie w strefie witalnej. Za cały dzień 790 koron słowackich (opcja full) Fajnie też jest w Popradzie (cały dzień 1200 koron opcja full). A ja planuje kolejny wyjazd do Popradu w sierpniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thermal Re: Besenova Thermal Park IP: *.acn.waw.pl 24.06.08, 23:32 Besenova ma fajny klimat i woda jest prawdziwe geotermalna w zewnętrznych basenach, bardzo ciepła. W Popradzie jest ekskluzywnie, zwłaszcza nowy kompleks basenów z podświetlaną na różne kolory robi wrażenie. No i pokaz laserów przy muzyce Gladiatora - to był odlot. Tatralandia rzeczywiście ostatnio wypada blado, choć ma zalety w postaci innych atrakcji poza wodnych zwłaszcza dla dzieci. Ale tłum i to w przeważającej ilości Polaków męczy. Wydaje mi się, nawiasem mówiąc, że w godzinach wieczornych, gdy w chłodne powietrze uderzają kłęby pary z gorącej wody, korzystając z osłony tejże pary i nocy liczne pary zaczynają najzwyczajniej spółkować. Zwłaszcza zewnętrzny basen w Besenovej, ten najgorętszy, z licznymi zatoczkami tym czynnościom sprzyja, więc jeśli macie wstydliwe dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Besenova Thermal Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.15, 11:19 GINO PARADISE to jeden syf - miałem kilka dni pobytu - uciekłem po dwóch dniach > TAM poza tymi sadzawkami z dawno nie czyszczonymi "BASENAMI" nie ma żadnych atrakcji. Wszystko brudne , zardzewiałe , niedostępne bez ekstra opłaty a w ostatni czwartek i piątek było ok 20 stopni C a ludzi może z 50 osób!!!! Beśanowa wygląda jak wymarła miejscowość! Normalnych europejskich dróg tam prawie nie ma . Stałem prezd Żylina 40 minut bo oni remontowali wielki most o długości ok. 20 m , za Żyliną stałem w górskich wąwozach w korku ok. 20 km i ani w lewo ani w prawo . Miałem być w Beśanovej o 15.00 byłem przed 20.30. Do Cieszyna jechałem ponad 300 km przez ok. 2,5 godziny a dalej 120 km przez "wspaniałe" Czechy i Słowację ok. 5,5 godziny! W cechach i Słowacji czekaja cie niezapomniane chwile! Odpowiedz Link Zgłoś