Gość: masza10 IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.09, 09:10 Czy bezpiecznie jechać nad Balaton bez rezerwacji noclegu? Znajdę coś niedrogiego na miejscu? Chodzi mi o 2. połowę sierpnia, koło 20.08, Siofok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moni_zet Re: Balaton - jechać bez rezerwacji? IP: *.unused.derbynet.waw.pl 06.08.09, 18:24 Hej, ja własnie wróciłam. Mieszkałam w malowniczej i cichej miejscowości, notabene o nazwie "Tihany", czyt. "tihoń", czyli "cichość". Jesli nastawiasz się na imprezowanie i przebojowe noce na mieście to nie tam:) W Tihany człowiek słyszy własne myśli. Idealne miejsce też dla dzieciaków. Mam namiary na kwaterę w tym mieście. Pokoje schludne i niespecjalnie drogie. Pojechaliśmy tam w ciemno i od ręki znaleźliśmy właśnie to lokum. W Tihany i okolicach z uwagi na fakt, ze nie ma wielu turystów, w zasadzie nocleg łatwo znaleźć. Właściciele są przemili, rozmawiają w jęz. niemieckim (poza węgierskim)... Odpowiedz Link Zgłoś
www.zobacz-swiat.pl Re: Balaton - jechać bez rezerwacji? 06.08.09, 22:17 Jak możesz to podaj namiary na te noclegi i ich cenę. Wyruszam jutro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni_zet Re: Balaton - jechać bez rezerwacji? IP: *.unused.derbynet.waw.pl 07.08.09, 22:15 Heh....to chyba już pozamiatane? Na domiar złego notes został w pracy, w poniedziałek mogę wpisać adres...ale to chyba już nieaktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Balaton - jechać bez rezerwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 13:39 moni_zet, czy mozesz podac te namiary w tihany? my wyjzdzam w ten rejon za tydzien i bylibysmy bardzo wdzieczni. pozdrawiam. tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kono32 Re: Balaton - jechać bez rezerwacji? IP: *.tktelekom.pl 08.08.09, 17:02 witam wróciłem parę dni temu z Balatonakali to około 6 km od Tihany byłem tam trzy razy pokojów i domów ZIMMER FREI jest cała masa można bez obaw jechać w ciemno jeśli nie znacie niemieckiego to kartka i długopis i jakoś tam zawsze da radę bo każdy wie mniej więcej o co biega jeśli ktoś choć troszkę szprech po niemiecku to w mieszkankach może przebierać do wyboru do koloru z basenami z brzoskwiniami itd itp polecam Tihany wrażenia naprawdę niezapomniane pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dvoicka Re: Balaton - jechać bez rezerwacji? 10.08.09, 16:41 moni_zet jeśli odwiedzasz ten wątek, to również poproszę o namiary na nocleg w tihany. na gazetowego maila, jeśli można. :) Odpowiedz Link Zgłoś
eliczqa Rowniez prosze o podanie namiaru na nocleg w Tihan 11.08.09, 22:00 Tihany oraz o cene w forintach :) Dziekuje z gory moj mail: elcia111@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skovron Re: Balaton - jechać bez rezerwacji? IP: *.kalisz.mm.pl 12.08.09, 19:32 Witam. My też (tzn. Ja, żona i 2 letni synek) wybieramy się nad Balaton samochodem. Jedziemy w ciemno, licząc na to że nie będzie problemu z noclegiem.... Jakby ktos miał jakieś wskazowki odnośnie noclegu i w ogole pobytu na Węgrzech byłbym wdzięczny.... Mail: SkvronBX@poczta.fm lub na tym forum.... Odpowiedz Link Zgłoś