darek7772 01.12.05, 18:18 PLNIE KAŻDA DZIELNICA Z DOBRYM DOJAZDEM DO CENTRUM.2 POKOJOWE Z BALKONEM .MIESZKANIE MOŻE BYC DO REMONTU.OFERTY PROSZE NA SKRZYNKE GAZETY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nea78 Re: KUPIĘ ZDECYDOWANIE DO REMONTU!!!! 02.12.05, 18:12 Z tym zdecydowaniem to u Pan raczej trudno, raz kupuje Pan kawalerkę, teraz dwupokojowe, w październiku Pan kupował dom w okolicach warszawy na formu sprzedam, sprzedaje Pan działkę w konstancinie, to mieszkanie 3 pokojowe w radomiu. Czy wie Pan że zwrot "bezpośrednio" nie jest przeznaczony dla agentów pośrednictwa, bo albo Pan nim jest albo wypisuje Pan różne oferty na forach niekoniecznie prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
darek7772 Re: KUPIĘ ZDECYDOWANIE DO REMONTU!!!! 03.12.05, 19:31 witam! nie ma pani racji !!!!! Raz się kupuje innym razem sprzedaje... Nie jestem żadnym agentem-kto pieniądze ma to je inwestuje! Pani oferta kawalerki była tak mało atrakcyjna ,że nawet się nią bliżej nie zainteresowałem.Pomyślałem ,że to byłby wielki niewypał...... Odpowiedz Link Zgłoś
dasich08 Re: KUPIĘ ZDECYDOWANIE DO REMONTU!!!! 22.12.05, 14:07 Witam reprezentuje ag.Joanna House i mam do zaproponowania mieszknie na Grochowie 35 m2-dwa pokoje ,balkon.Cena 147.000 Czy byłby Pan zainteresowany? Pozdrawiam Piotr tel.0-694-543-243 Odpowiedz Link Zgłoś