Dodaj do ulubionych

Szkoła Wizażu BEAUTY ART

• Gość: Izyda Re: Szkoła Wizażu BEAUTY ART IP: *.free.aero2.net.pl 30.07.14, 13:11
      słyszałam o tej szkole, ale jakoś bardziej spodobała mi się oferta fammakeup.com.pl/ - kurs prowadzony bardzo fajnie, duży nacisk położono na praktykę, osobiście mi się podobało i mogę polecić kurs organizowany przez fam
    • marcelina_s Re: Szkoła Wizażu BEAUTY ART 22.10.14, 13:25
      Szukałam, czytałam i mam!! Jestem na kursie w szkole Select w Warszawie. Pochodzę z Łodzi, ale i tak warto dojechać :)
    • Gość: Makarena Re: Szkoła Wizażu BEAUTY ART IP: *.dynamic.chello.pl 27.10.14, 16:52
      Ja zapisałam się właśnie na wizaż do szkoły Select w Warszawie, namiary mam z polecenia, a portfolio mają bardzo profesjonalne. Kurs jest w dobrej cenie. Pozdrowienia!!!
    • Gość: Niezadowolona Beauty-Art - porażka IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.14, 22:35
      NIGDY W ŻYCIU BEAUTY - ART!! to co się dzieje w szkole w Poznaniu kompletnie mnie zszokowało! Brak profesjonalizmu na każdym kroku. Kosmetyki (przede wszystkim maskary) po terminie ważności, przez cały rok nie były wymieniane. Puste pomadki!! Sesja zdjęciowa?? - porażka . Trzeba było sobie samemu załatwiać przyrządy do uczesania modelki. Na 15 osób 2-3 lokówki i prostownice!!! I przede wszystkim brak miejsca na zajęciach dla wszystkich!! Kompletny brak organizacji zajęć.Zajęcia letnie nie bardzo cokolwiek wnosiły. Były żeby zapchać grafik. Wpisowe 350zł i dostaniecie dopiero po 2miesiącach 4 pędzle + aplikator + szczoteczka do brwi , niskiej jakości (ruszające się, wypadające włosie) po otrzymaniu swoich pędzli nie było można używać szkolnych! Największą żenadą było to jak uczyłyśmy się przyklejać kępki rzęs i nie mogłyśmy w tym wyjść, musiałyśmy je zdejmować i zostawić w szkole na kolejne zajęcia!! JEDNORAZOWE KĘPKI. Zapewniają praktyki? taaa jasne jak sobie sama nie załatwisz to mają w d*pie. Zapewniają zajęcia ze stylizacji w sklepach? taa jasne ale na pewno nie w Poznaniu. Wieczne czekanie na dyplom i zdjęcia z sesji!!
      • miranada90 Re: Beauty-Art - porażka 10.02.15, 20:15
        To są takie kombinacje , których nie rozumiem. Jestem również po select w Warszawie i nie mogę złego słowa powiedzieć. Ćwiczyłyśmy na klientkach, które płacą grosze za usługi i są zadowolone, a my zdobywamy umiejętności dzięki temu
        • Gość: MerlinMonroł Re: Beauty-Art - porażka IP: *.dynamic.mm.pl 11.03.15, 12:17
          BEAUTY ART-ODRADZAM, brak sprzętu, brak profesjonalizmu, jak ktoś lubi sam sie oszukiwać to niech szybko kupi tam szkolenie. ŚMIECH!
    • tatanka3 Re: Szkoła Wizażu BEAUTY ART 23.03.15, 21:31
      Sprawdźiliście szkołe Select? Podobno wszystkie! kursy prowadzą na modelkach, które są prawdziwymi klientkami?!? Szukam odpowiedniej szkoły wizażu, słyszałam złe opinie o Beauty Art , a też nie chce tracić czasu na Go Work. Co myślicie? Temat jest upiornie długi i stary. Szukam nowch informacji i opinii o szkołach
      • huntingduck Re: Szkoła Wizażu BEAUTY ART 07.04.15, 18:13
        Select wydaje się być niezły, beauty box ma parszywą opinię, a i kadra nie jest warta tej ceny.
      • Gość: Korrona Re: Szkoła Wizażu BEAUTY ART IP: *.dynamic.mm.pl 20.04.15, 11:39
        Koszt takiego kursu to pewnie koło 1000zł, ale nie wiem na pewno. Jestem w kropce, bo też szukam.Makeup Stari Fam Makeup, to porażka i to wiem na pewno. O Go Work, są bardzo złe opinie. Co mam wybrać? jest ktoś mąrdy? Beauty Art odpada, co warto jeszcze sprawdzić?
        • huntingduck Re: Szkoła Wizażu BEAUTY ART 28.07.15, 23:31
          Jestem z woj.mazowieckiego. Moja koleżanka, która jest na wypowiedzeniu z winy pracodawcy trafiła do select i okazuje się, że jest program dla takich osób. Nie reklamują tego, ale można zgarnąć chyba 40 tysi na swoją działalność.Szkoła jak kiedyś pisałam bardzo profesjonalna i mogę spokojnie polecić.
    • kosmetyczka88 Re: Szkoła Wizażu BEAUTY ART 09.07.16, 14:17
      Ja na przykład zdecydowałam się na kurs i jestem zadowolona, miałam sporo praktyki, wiadomo to nie to samo co szkoła, ale dużo wyniosłam polecam Centrum Szkoleniowe Corio w Poznaniu - www.coriocs.pl
      • Gość: Asia Re: Szkoła Wizażu BEAUTY ART IP: *.centertel.pl 14.07.16, 14:03
        Witam. Zastanawiam się nad roczną szkołą Beauty Art w systemie zaocznym w Gdańsku. Czy są tu jskieś dziewczyny króre skończyły tą szkołę i mogą napisać parę słów o niej. Czy warto?
        • xagona Re: Szkoła Wizażu BEAUTY ART 26.07.16, 12:22
          najlepiej iść na obecne zajęcia zapytać się czy można przyjść jako modelka (nie powinno być problemu) i samemu zobaczyć jak to wygląda w praktyce :) Pogadać z dziewczynami i wykładowcą na miejscu.
        • Gość: ona Re: Szkoła Wizażu BEAUTY ART IP: *.79.214.42.mobitel.pl 02.08.16, 16:45
          Kończę właśnie tą szkołę w trybie zaocznym. Generalnie na początku byłam bardzo zadowolona, ale im dalej w las tym gorzej. Po pewnym czasie zauważylysmy ze nasza opiekunka grupy stracila zainteresowanie nami, po prostu wszystkie nagle zaczelysmy pieknie malowac mimo ze kontur nie taki i kreska krzywa. Liczy sie tylko kasa. Kosmetyki drogie i nie ukrywajmy- w wiekszosci beznadziejne. Znizki znikome jak na takie ceny. Ciągle z ust wykladowcow padały ohy i ahy jakie to cudowne czy tamto. Prawda jest taka ze lepsze produkty kupimy w drogerii internetowej za 1/5 ceny tego co nam proponowano w BA. Na praktyki musisz kupic koszulke lub pozyczasz ze szkoly niby uprana ale używana kilkadziesiat razy. Uwazam ze jak na 350 zl wpisowego i 450 zl czesnego koszulka powinna byc w prezencie. Dostalysmy tez kilka pedzli bez pedzla do pudru ,podkladu czy tez blednowania cieni. Bieda. Konsultacje od 12-15 w czwartki, swietna opcja dla osob pracujacych. Wuekszosc zajec poetarzalna i nudna. Nie ma progresu w makijazach skoro bedac na jakims poziomie wracamy do podstawowych makijazy. Generalnie nie polecam rocznej szkoly. Kurs jak najbardziej, ale nie widze sensu placic im caly rok za taki poziom jaki jest.
          • Gość: Mejkapowelowe Re: Szkoła Wizażu BEAUTY ART IP: *.ip.inter-reh.pl 24.09.16, 22:51
            Niestety muszę się zgodzić... Zaufałam lawinie pozytywnych opinii i teraz widzę, że albo szkoła ma lata świetności za sobą, albo to były posty sponsorowane, bo inaczej nie umiem sobie wytłumaczyć tego co tam się działo na prawdę.
    • Gość: zawiedziona Re: Szkoła Wizażu BEAUTY ART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.17, 14:04
      Zapisując się miałam spore nadzieje co do tej szkoły. Niestety jest słabo...kępki rzęs przyklejasz pomalowanej dziewczynie następnie musi je zdjąć i odłożyć do pudełka a później kolejna dziewczyna korzysta z tych samych kępek. Szkolne kosmetyki osypują się i słabo napigmentowane i ogólnie są bardzo słabej jakości.W mojej grupie wszystkie dziewczyny noszą swoje pędzle i swoje kosmetyki. Nauka i poziom oceniam tak 4 na 10. Pokaz makijażu przed jego zrobieniem raz jest raz go nie ma to jest kwestia lenistwa wykładowców.Makijaż męski- jak sobie nie zorganizujecie modeli to nie będzie.Bardzo ważny makijaż cery dojrzałej jest do zaliczenia w domu, bez pokazu co jest żenadą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka