Gość: gosciennie ja IP: 195.95.182.* 12.06.07, 13:15 witajcie, moze macie sprawdzona profesjonalna wizazystke ktora wykona makijaz slubny, moze znacie kogos kto prowadzi szkoly wizazu itd zalezy mi na doskonalej jakosci uslug Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sowa_hu_hu Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki 13.06.07, 21:45 hej. napisz do mnie na gg 7642496 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.chello.pl 28.06.07, 10:24 Witam , Szczerze polecam panią Elżbiete Słuszniak jest świetna ,robiła makijaż mojej koleżance na Ślub ja jestem po makijazu próbnym i jestem zachwycona jej strona to www.makijazownia.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qha Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: 89.100.158.* 31.07.08, 13:52 A masz może inny kontakt do p. Elżbiety z makijażowni? Bo podana strona mi nie wchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 21:43 Polecam moją przyjaciółke.Makijaże ktore robi dosc dlugo(bo profesjonalnie) wzbudzaja potem podziw wszystkich.Osobiscie moge ja polecic gdyz malowala mnie na slub i na zdjeciach wygladam o kilka lat mlodziej.Makijazem bylam zachwycona. jej strona to www.wizaz.priv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamach-1 Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki 09.02.09, 14:10 Jeśli mogłabym ci polecić to idz do pani Marty Nowak 501-525-965. Jest bardzo dobrą profesjonalistką. Ma bardzo dobre kosmetyki. Swietnie doradza. Byłam bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.58.149.20.bredband.tre.se 27.07.14, 09:31 Witam, polecam wam tą dziewczynę: www.facebook.com/NikaBrucMakeUp . Umówiłam się z nią na ślubny makijaż, tak pięknie mnie pomalowała, że wszystkie koleżanki od razu skorzystaly z jej uslug. Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Tomasz z Sephory przy Floriańskiej 01.07.07, 20:47 facet czuje czacze :) Odpowiedz Link Zgłoś
wizazystka.forum Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki 15.07.07, 15:52 Przykro mi nie moge udzielać takich informacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jo_miekka Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki 03.08.07, 16:45 Ja polecam Magdalenę Tracz www.ateliervisage.com Odpowiedz Link Zgłoś
magda_29dwa Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki 09.02.09, 14:21 Ja polecam panią Marte. Przedłużam u niej rzsy. Jestem super zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 18:07 Chciałam zaoferować siebie. Jestem dyplomowaną charakteryzatorką wizażystką. Moje niektóre prace można oglądnąć na mojej stronie: www.wizaz-charakteryzacja.pl.tl Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.nott.cable.ntl.com 12.10.08, 12:40 Niestety na nic się zdadzą dyplomy, czy certyfikaty, jeśli poziom kultury i znajomość zasad obowiązujących w cywilizowanym świecie nie są choćby przeciętne. Pani Natalia rekomenduje siebie, ale niestety, nie często żywi pasję do tego, co robi, a niektórych klientów zbywa i traktuje niepoważnie... :-( Zdecydowanie odradzam współpracę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: 77.236.0.* 12.01.09, 20:38 Jesli szukacie wizazystki to polecam panią Marte. To jej numer tel. 501-525-965. Ja byłam super zadowolona. Makijaż był piękny i długo sie trzymał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: 77.236.0.* 02.02.09, 15:02 Ja długo szukałam wizażyski, która pomaluje mnie na ślub. Wszyskie ogłaszały się, że są profesionalne. Ale potem okazywało się ze makijaze któr mi robiły były tak wykonane, ze sama mogłabym sobie taki zrobic. Po to szukałam wizażystki żebym wyglądała wyjątkowo a nie zwyczajnie.Wkońcu znajoma poleciła mi panią Marte. Byłam super zadowolona. Makijaż był preśliczny.Trzymał sie przez cały ślub i pięknie wyszłam na zdjęciach. Podaje numer to pani Marty 501-525-965 naprawde warto Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamach-1 Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki 09.02.09, 14:08 Ja też byłam u pani Marty. Byłam mega zadowolona. Teraz zawsze gdy mam ważne wyjście chodzę do niej na makijaż.Zawsze umie mi doradzić. Ma profesjonalne kosmetyki z najwyższych półek. Podaje nr.kom.(501- 525-965) Odpowiedz Link Zgłoś
mwychowanska Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki 14.01.09, 21:31 Witam serdecznie ! Pozwolę sobie zaoferować moją osobę: Makijażem i malowaniem ciała zajmuję się już od wielu lat. Obecnie poszerzam swoje umiejętności o charakteryzację w 2 - letniej szkole makijażu i charakteryzacji FAM w Krakowie (w czerwcu obrona pracy dyplomowej).Posiadam tytuł Vice Mistrza Makijażu Sephora 2008 r. na całą Polskę, Czechy i Słowację. Maluję w TV, Teatrze, Operze, przy sesjach foto, do ślubu, na imprezach okolicznościowych.... W swoich pracach wykorzystuję własne techniki, dzięki którym makijaże są wyjątkowo trwałe. Makijaż wykonuję tylko na kosmetykach najlepszych marek, typu : LANCOME, SHISEIDO, GUERLAIN, CHANEL, DIOR, MUFE, KRYOLAN, SISLEY, ESTE LAUDER, CLINIQUE, SEPHORA (GŁÓWNIE TYLKO KREDKI) ITP. Moje przykładowe prace można obejrzeć tutaj: www.maxmodels.pl/wychowanska.html kontakt : 663-901-715 mwychowanska@gazeta.pl GG: 7229538 Odpowiedz Link Zgłoś
magda_29dwa Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki 09.02.09, 14:16 Polecam panią Martę. Podaje jej nr tel. 501-525-965.Bardzo ładnie maluje. Ja malowałam się u niej na ślub. Byłam bardzo zadowolona.Moją mamę i siostrę też malowała.Mama wyglądała jakby jej ubyło kilka lat. Super świeżo. Dodatkowo pani Marta przedłuża rzęsy nowa metodą w Polsce.Skusiłam się i zrobiłam sobie na ślub. Efekt był rewelacyjny. Już nie umniem bez tych rzęs żyć. Nosze cały czas. POLECAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jovanka Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 11:30 Jovanka www.dambe.home.pl www.jovanka.maxmodels.pl +48 666 86 20 44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 10:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.05.09, 21:30 polecam Pania Kasie, jej mail kaska_tomczyk@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.09, 12:18 Witam polecam Pania Kasie jest profesjonalna wizażystka ( skonczyła miedzynarodowe studium dzieulskich) super maluje. jej mail kaska_tomczyk@wp.pl moze bedzie miala jeszcze wolny termin. pozdrawiam. olga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sysunia Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.chello.pl 12.05.09, 21:32 Jeśli zależy Ci na precyzyjnym i idealnie dobranym makijażu ślubnym polecam Pania Ewelinę Panczakiewicz tel.kom. 693 468 685 www.coloratelier.pl Malowała moją koleżankę w Zakopanem (ale wiem że jeździ też do Krakowa). Nie widziałam tak idealnie zrobionego makijażu. Trzymał sie do rana. Podobno fotograf był zachwycony że na zdjęciach wychodziła Bosko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 23:08 hej ja polecam pania agate 506 137 521.malowała mnie na ślub wygladalam bosko dodatkowo zrobila mi analize kolorystyczna w cenie makijazu maluje swietnymi kosmetykami makijaz trzymał sie do rana:)polecam.mozna do niej wysłac sms-a bo czasami nie odbiera ale odzwania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matunia Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.11, 19:58 A Ja właśnie nie polecam tej Pani. Malowała moją siostrę i wyszła koszmarnie! i to niestety nie tylko moja opinia. dla Mnie totalny brak profesjonalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zara Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: 89.74.137.* 05.06.12, 18:31 ja też polecam Ewelinę Panczakiewicz! makijaż trzymał się mi całą noc - tak samo mojej siostrze i mojej mamie. Każdy makijaż był inny, dopasowany do urody i stroju :)! mój makijaż zachwycił wszystkich gości!!!! POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani młoda Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.mynet.com.pl 05.06.12, 20:21 Pani Ewelina potrafila z kopciuszka zrobic piekna ksiezniczke. Malowala do slubu moja bratowa myslalam ze nie pomoze ale efekt byl oszalamiajacy, bardzo delikatny makilarza aefekt spektakularny. naprawde polecam !! Odpowiedz Link Zgłoś
nataliagil24 Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki 14.06.09, 17:24 Witam! Bardzo mogę polecić panią Marte Nowak. Malowała mnie teraz w czerwcu na mój ślub. Byłam bardzo zadowolona. Pani Marta zrobiła mi piękny filoteowy makijaż. Namiary na panią Marte dostałam od koleżanki, która przedłuża sobie rzęsy u niej. Naprawdę polecam, bo pieknie maluje! Odpowiedz Link Zgłoś
betti_29 Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki 15.06.09, 21:20 Dzięki dziewczyny za polecenie pani Marty!!!! Malowałam się u niej w ostania sobotę. Byłam bardzo zadowolona. Wszyscy goście byli pod wrażeniem i mówili że pięknie wyglądam .Bardzo polecam Marta Nowak nr. tel.501-525-965.A wiecie,że otwiera własny salon na Opolskiej Odpowiedz Link Zgłoś
arabeska_2006 Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki 15.06.09, 21:23 Ja też znalazłam tą pania przez forum. Robiła mi makijaż. Był super. Ale nic nie mówiła, że otwiera salon. A z czym ten salon, wizażu? Odpowiedz Link Zgłoś
betti_29 Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki 15.06.09, 21:25 No podobno ma tam byc wszystko. Fryzjerstwo, tipsy, depilacja, przedłużanie rzes itd. Odpowiedz Link Zgłoś
arabeska_2006 Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki 15.06.09, 21:26 No to super!!! Jeszcze raz polecam 501-525-965 p.Marta Nowak Odpowiedz Link Zgłoś
eve-ga Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki 10.08.09, 14:02 Dziewczyny, po przeczytaniu waszych opini na temat makijazy pani Marty Nowak postanowiłam się do niej umówic, ponieważ w przyszłym roku mam własny ślub i szukam wizażystki. Malowałam sie u niej na ślub kuzynki i byłam bardzo zadowolona. Makijaz był śliczny. Na swój własny ślub tez się u niej będę malować. Dzięki za polecenie jej Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina.odnowa Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki 17.03.14, 13:39 hej, ja mam sprawdzony salon do ktorego zawsze chodze, robie tam makijaz i paznokcie, depilacje tez tam maja laserowa i woskiem co kto woli. Polecam Instytut Zdrowej Skory jak dla mnie najlepszy salon w krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
white.cassis Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki 23.07.09, 22:53 Ja polecam moją panią Beatę, ona pracuje czesto przy sesjach zdjeciowych ale wykonuje tez makijaze klientkom, tylko ze trzeba czasem sie dużo wcześniej umawiać... Kiedyś umówiła mnie do swojej koleżanki z którą prowadzi szkolenia poniewaz byla już zajęta i makijaż był też bardzo ładny chociaż ja mimo wszystko wolę malować się u niej, ale to chyba kwestia przyzwyczajenia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.cassis Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki 23.07.09, 22:54 zapomniałam podać namiary, Pani Beata 793 088 878 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaDz. Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 23:26 hej! ja bylam na makijazu u Pani Karoliny, swietna mloda osobka, zrobila mi ekstra makijaz slubny. Cala noc mi sie trzymal,nawet sie nie swiecilam. Dla mnie szok bo mam cere tlusta! Makijaz byl super dobrany szczegolnie widze to teraz na zdjeciach ze slubu:)niewiem czy p.karolina ma strone internetowa, ale mam jej nr jakbyscie chcialy:661667083. pozatym doradzila mi jak sie ubierac na codzien, jakich kolorow unikac,a jakie sa dla mnie dobre. Jestem naprawde bardzo zadowolona z jej profesjonalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.mas.abpl.pl 26.08.09, 21:24 Koleżanka znalazła przez allegro panią GIUA tel. 502-600-290, maila: giua@o2.pl, super wyglądała!Ja już jestem po próbnym makijażu i jestem zachwycona. Pani współpracuje jeszcze z jedną wizażystką, mają świetne pomysły. Mam nadzieję, że w dniu ślubu wszystko będzie jak teraz !!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.08.09, 17:59 Polecam Pania Kasie, jest profesjonalna wizażystką ukończyła miedznarodowe studium dziewulskich miedzynarodowa szkole charakteryzacji wizazu i stylizacji robiła mi makijaż na śłub byłam bardzo zadowolona. Posiada profejonalne kosmetyki makijaż trzymał sie cała noc, jest naprade warta polecenia. JEJ MAIL kaska_tomczyk@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.08.09, 18:07 dziewczyny nie dajcie sie nabrac te wszystkie komenatrze dotyczace pani marty sa od jej koleznek podszywajcych sie pod jej klientki ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
finora28 Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki 31.08.09, 19:09 Ja własnie bardzo polecam pania Marte. Malowałam sie u niej teraz w ta sobote. Miałam problem zeby sie umówic ,bo juz miała pozajmowane terminy i malowała mnie o 7.00 rano. Byłam bardzo zadowolona. Makijaz trzymał sie chyba z 15 godzin. Dziewczyny od tego jest próbny makijaz zeby kogos sprawdzić. Ja w każdym bądż razie polecam panią Marte. Podaje namiary:501-525-965 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foto-fashion Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.mas.abpl.pl 27.09.09, 11:14 Zapraszam na makijaż próbny, w celu sprawdzenia czy jakość usług oraz efekt Paniom odpowiada.Pracuję na profesjonalnych kosmetykach.Wykonuję różne typy makijażu od make-up no make-up, przez makijaż okazjonalny, wieczorowy, beauty do fashion. Specjalizuję się w makijażu fotograficznym ponieważ współpracuję z fotografem. Gorąco zapraszam, odpowiem na wszystkie pytania. Joanna 502-600-219, giua@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.119.132.152.wireless.dyn.drei.com 25.06.14, 08:54 Właśnie tak czytam dokładnie te rady. Już raz skorzystałam z takich opinii i poszłam zrobić sobie makijaz permanentny w salonie odrodzenie. Oczywiście był najdroższy z wszystkich jakie przeglądałam a profesjonalizmu żadnego. Szukam teraz kogos uczciwego do makijażu ślubnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poślubna Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 09:23 Ja korzystałam z usług Pani Marty, którą mogę gorąco polecić przyszłym mężatkom. Jest wizażystką-stylistką. Było profesjonalnie i bardzo miło. NO i dojazd do domu klienta gwarantowany :)Moje koleżanki też są zadowolone...zostawiam namiar: 505-649-180, milik@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornela Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.11.09, 10:26 Witam goraco polecam pania Elzbiete Sluszniak jest niesamowita makijaz cud- miód i to nie tylko dla pani mlodej bo rowniez malowala moja mame i tez wygladala rewelacyjnie ,a ostatnio bylam na czyszczeniu twarzy i jeszcze nigdy w zyciu nie mialam takiej twarzy zostawiam namiar aha dojezdza tez do klientki tel:603 926 476 Odpowiedz Link Zgłoś
karolllina_26 Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki 02.12.09, 10:41 Ja polecam panią Marte Nowak. Malowała mnie na slub. Rodzina mojego chłopaka była zachwycona. Wszyscy stwierdzili, że pieknie wygladam. Naprawde polecam. Jak kiedyś bede miec okazje to jeszcze skorzystam z jej uslug. Moze niedlugo na swoj wlasny slub. Podaje tel 501-525- 965 pani Marta Nowak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: replay82 Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.cdma.centertel.pl 29.12.09, 20:02 A ja polecem panią Anię, malowała mnie na ślub. Trzymał się dopóki go nie zmyłam REWELACJA!!! A poza tym to doświadczona profesjonalistka. Malowała na pokazach dla Chanel, L'Oreal, Lancome czy Estee Lauder. Polecam serdecznie podaje nr 517-718-317 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmaraxxx29 Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: 77.236.0.* 15.02.10, 16:40 Ja bardzo polecam panią Marte Nowak.Jestem jest stałą klijentką. Malowała mnie już 3 razy na sluby. Mimo tego, że miałam ciągle tą sama sukienke za kazdym razem miałam inny makijaż. Ostatnio miałam żółto-srebrny. Bardzo go polecam . Był super i zrobił wrażenie. Podanie nr. tel. 501-525-965 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moloko1234 Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 14:52 polecam www.wed.com.pl bardzo profesjonalne usługi, mozna tez skorzystac z ich fotografa niesamowite zdjeica robi Odpowiedz Link Zgłoś
wenus2525 Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki 02.03.10, 14:01 to wygląda ciekawie www.sztuka-makijazu.pl :> hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jrmina Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.10, 11:32 Jezeli bedzie potrzebna dobra wizazystka to mam kobiete ktora moge polecic jest swietna naprawde jak cos to prosze o kontakt moj email to jrmina .buziaczki@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makeup Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.mas.abpl.pl 13.03.10, 22:43 Zapraszam na makijaż próbny (w ofercie: ślubny, wieczorowy, fashion, glamour etc.)Profesjonalnie i kreatywnie. Doświadczenie. Sesje fotograficzne. Więcej informacji tel. 502-600-290, giua@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabela P-Z Makijaż ślubny Kraków i okolice dojazd GRATIS IP: *.ghnet.pl 26.06.10, 22:37 Makjaż w domu Klientki: Makijaż ślubny: 80 pln Makijaż próbny: 50 pln Dojazd na terenie Krakowa GRATIS (poza, do ustalenia) Skąd taka niska cena? - wykonywanie makijaży to moja życiowa pasja, poza tym uważam, że piękny makijaż nie musi koniecznie równać się z wygórowaną ceną. KOCHAM I ZNAM SIĘ NA TYM CO ROBIĘ, a moim priorytetem nie są pieniądze... Wykonując makijaż ślubny szczególną uwagę zwracam na jego trwałość – makijaż wykonany jest na specjalnej bazie, która oprócz zapewnienia trwałości, pozwoli twojej skórze oddychać. Makijaż utrwalam dodatkowo specjalnym fixatorem. WYKONYWAŁAM MAKIJAŻE W SEPHORZE, INGLOCIE, PRACOWAŁAM JAKO KONSULTANTKA CHANEL Usługa makijażu ślubnego obejmuje: 1. Przygotowanie twarzy do makijażu - delikatne złuszczenie martwych komórek naskórka w celu wygładzenia, odświeżenia i nadania kolorytu skórze (zabieg wykonywany GRATIS w razie potrzeby) - nawilżenie 2. Korektę oraz kamuflaż wszelkich niedoskonałości 3. Modelowanie kształtu twarzy oraz jej rozświetlenie 4. Makijaż oczu (sztuczne rzęsy – kępki GRATIS) 5. Makijaż ust Czym różni się makijaż wykonany przeze mnie od usługi konkurencji? - wykonując makijaż nie patrzę na zegarek - liczy się efekt końcowy i zadowolenie Klientki, - makijaż dopracowuję do perfekcji, - dysponuję profesjonalnymi kosmetykami (Kroylan, Lancrone, Clinique, Lancome, Sephora), - makijaże wykonywane przeze mnie są tańsze nawet o 20% niż u konkurencji! - sugestie przyszłej Panny Młodej są dla mnie najcenniejszą informacją, dlatego przed przystąpieniem do makijażu wspólnie ustalamy kolorystykę. Zrozumienie i zadowolenie Klientki to priorytet mojej pracy. Twój makijaż będzie wyglądał olśniewająco, a skóra pozostanie matowa i promienna. Makijaż dla druhny, siostry Panny Młodej oraz Mamy w cenie 40 pln!!! JAKO PROFESJONALISTKA GWARANTUJĘ PEŁNE ZADOWOLENIE!!! Posiadam działalność gospodarczą, wystawiam rachunki. Wszelkie pytania uzyskacie Państwo pod numerem telefonu 500 170 697 lub adresem email: wizazslubny@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
nikaaaaaaa polecam Colette na Starowiślnej 12.07.10, 23:57 ja ostatnio robilam sobie makijaż i fryzurkę w Colette i jestem bardzo zadowolona. Makijaż rewelacja trzymał się całą noc, a na zdjęciach wyszłam super:) nie wiem jakich kosmetyków tam używają ale nie widziałam ich wczesniej. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Twoja Makijazystka IP: *.multi-play.pl 25.07.10, 22:25 Polecam p. Martę Porębską - www.twojamakijazystka.com. Rewelacyjny makijaż, profesjonalne kosmetyki i niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziczka Re: Twoja Makijazystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 09:17 tylko całkowity brak kultury osobistej. Próba umówienia się przez telefon raczej nieprzyjemna, kobieta mnie wyśmiała jak zapytałam o termin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarmirka Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: 83.2.78.* 21.09.10, 18:35 Cześć bywam w świecie tu i tam ,jakiś czas temu w polsce miałam ślub w rodzinie, moja sister zamówiła wizażystkę do domu, słyszała o niej od koleżanki. Dziewczyna przyjechała do nas w dzień ślubu, zrobiła makijaż dla mnie , mojej siostrze, mamie i pani młodej. Cudownie jej to wyszło, każdy makijaż był perfekcyjnie piękny. Byłam pod ogromnym wrażeniem. Polecam tą dziewczynę. Napewno ogłasza się w portalach ślubnych. Znam do niej tylko maila : a.massage.tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarmirka Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: 83.2.78.* 21.09.10, 18:38 dane tej dziewczyny : agnieszka numer tel: 515 413 755 Odpowiedz Link Zgłoś
trima-ran1 Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki 03.11.10, 10:41 Dziewczyny dzięki za polecenie pani Marty Nowak. Byłam na próbnym. Jestem bardzo zadowolona. Byłam już w jej nowym salonie. Jest boski. POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sunbody24 Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki 05.12.10, 21:26 Ja również polecam p Marte Nowak. Ostatnio się u niej malowałam na Andrzejki. Zrobiła mi granatowe smoky eye. Makijaz był prześliczny! Podaje dane kontaktowe 501-525-965 lub purediamond.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 12:21 Ja będę się malować u Pani Marty, która malowała do slubu moją koleżankę i wtedy też mnie, jak byłam druhną. Już nie mogę doczekać się tego ślubnego! Wychodzi jej to super! Wiem, że zajmuje się dodatkowo stylizacją. Przez to umie wszystko dopasować do urody, stroju. No i oczywiście dojeżdża do klientki!!! Polecam! Podaje namiar, może komuś się przyda... tel.505-649-180, e-mail: milik@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N&M Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 14:37 zapraszam www.nnm.com.pl ! Makijaże wykonane na najlepszych profesjonalnych kosmetykach m.in takich jak KRYOLAN czy MAC oraz na modnych teraz kosmetykach mineralnych. Za 50 zł wykonamy pełny makijaż wraz z utrwalaczami i możliwością doradzenia makijażu do Twojej urody czy kreacji. ZAPRASZAM GORĄCO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ - Pure Diamond IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.11, 19:11 Jestem zachwycona salonem Pure Diamond. Makijaż świetnie podkreślił moją urodę i trzymał się naprawdę długo :). Salon znajduje się na ul. Krowoderskich Zuchów, w nowym budynku Torre Verona, wchodzi się od tyłu - dyskretnie :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.03.11, 15:02 www.szajnar.pl/ tel 698611662 bardzo polecam, mloda kreatywna osoba wystarczy spojrzec na galerie, ja bylam niesamowicie zadowolona z makijazu slubnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.11, 09:25 witam polecam bardzo dobrą wizażystkę która malowała moją siostrę do ślubu, miła, profesjonalna, ciekawe propozycje jesli chodzi o makijaż jej strona to www.katarzynawrona.pl Odpowiedz Link Zgłoś
eparfum Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki 04.03.11, 16:57 Ja bylam u marty nowak. Makijaz byl super. Wzielam zdjecie ze soba z gazety jaki chce miec. Jestem bardzo zadowolona. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.11, 20:40 O proszę jaki ten świat mały - również odwiedziłam Panią Martę Nowak :) w jej salonie Pure Diamond. Makijaż był świetny - właśnie oglądam zdjęcia ślubne, dziś dostałam :) Na fotkach tez fantastycznie wygląda.. Ech jak się miło wspomina te wspaniałe chwile... szkoda, że to tylko raz - przynajmniej tyle planuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pina Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: 192.166.203.* 26.05.11, 11:30 Polecam www.purediamond.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna Młoda Re: makijaz slubny/ KRAKÓW/ szukam wizażystki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.12, 16:58 Witam, ślub miałam w tamtym roku w Krakowie. Miałam kilka makijazy próbnych i jakoś nie mogłam trafić na "ten jedyny". Udało się to wizażystce ze Studio Marivo. Więcej na stronie i blogach www.marivo.eu Polecam Odpowiedz Link Zgłoś