papryczka.chili 29.05.09, 09:47 jaki? szukam czegoś co idealnie kryje zabarwienia wygładza i matuje nie jest cięzki i coś w piance.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truskawkowa_gwiazda Re: dobry podkład 06.10.09, 09:38 Nie spotkałam podkładu który spełniałby wszystkie Twoje kryteria:-) Podkład który kryje przebarwienia nie może być w piance bo inaczej nie będzie krył. Ze średniej półki mogę polecić L'oreal true match (wygładza, ładnie wtapia się w skórę, nie tworzy efektu maski, mocno kryje, ale trzeba - dla zmatowienia stosować go z pudrem) dobry jest również Revlon Colorstay - również mocno kryjący, trwały ale jak dla mnie jest za ciężki. Obecnie używam po raz 5-6 L'oreal Infaillible - również idealnie kryje przebarwienia a przy tym jest trwały ale nie za ciężki. Jeśli chodzi o to żeby podkład nie tworzył efektu maski i nie był ciężki to zdradzę moją sztuczkę:-) - po nałożeniu podkładu delikatnie wklepuję go suchymi dłońmi w twarz (jak krem) dzięki temu stapia się ze skórą i wyrównuje mniejsze nierówności a jego nadmiar pozostaje po prostu na dłoniach. Potem przypruszam twarz pudrem i jest super:-) Robię tak od lat i sprawdza się w przypadku nawet najciężkich podkładów... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: dobry podkład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 06:32 Witam polecam podkład z MAXFACTOR Lasting Performance uzywam tylkgo jego i juz nic więcej nie nakładam. Kryje, nie widać efektu maski, musisz tylko dobrać odpowiedni odcień do swojej cery.Cena około 50zł Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: dobry podkład 09.11.09, 14:19 Nie ma opcji, żeby był w piance i idealnie krył. To się wyklucza. Ale godny polecenia, jeśli chodzi o średnią półkę jest mineralny z L'oreala, lubię też mineralny z Rimmela. Odpowiedz Link Zgłoś