gregia 16.01.10, 10:16 witam, poszukuje opinii osób które organizowały wesele w Seminarium w Kretominie. Czy ktos moze zna stronę internetową Seminarium, zeby zobaczyc sale i pokoje goscinne, gdzy szukam i nie moge znalezc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aichka77 Re: wesele w seminarium 16.01.10, 21:10 Mam do odstapienia sale weselna w dn. 19 czerwca 2010r. w tym wlasnie osrodku za cene wplaconej przez nas zaliczki : 1000 zl. (Jest to suma wchodzaca w koszt wesela).Na nas osrodek zrobil bdb wrazenie, jednak z przyczyn od nas niezaleznych musielismy zrezygnowac.Wielu naszych znajomych mialo okazje sie bawic na weselu w tym miejscu czy organizowac tam własne, wszyscy byli baaardzo zadowoleni!:-)Link ponizej: www.cef.koszalin.opoka.org.pl/index.php?k=obr&id=pi6 Prosze o kontakt pod nr tel.: 606 146 547. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lkirt Re: wesele w seminarium 25.01.10, 20:01 bylam gosciem na zoranizowanym tam weselu. wszystko bylo idealnie, bardzo zaluje ze swojego tam nie zorganizowalam; z checia zrobie bardzo duza antyreklame pani tkaczyk - bez porownania Odpowiedz Link Zgłoś
bulikinia Re: wesele w seminarium 25.01.10, 21:18 Ja swoje miałam u Tkaczyk i byłam bardzo zadowolona, ale o Seminarium też słyszałam dobre opinie! Odpowiedz Link Zgłoś
gregia Re: wesele w seminarium 27.01.10, 09:47 dziekuje dziewczyny za odpowiedz:) nowe opinie chetnie widziane:) Odpowiedz Link Zgłoś
rosolek_90 Re: wesele w seminarium 01.03.10, 10:41 szukasz fotofrafa na wesele: www.studiokarat.pl Odpowiedz Link Zgłoś