chanel23 22.07.10, 00:41 Kogo polecacie i ile tak mniej więcej to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nika_6 Re: Akupunktura 22.07.10, 08:33 polecam dr.bociag przyjmuje na wyspianskiego ile kosztuje nie wiem ale mialam robiona akupunkture i to naklocia w glowe zreszta moj synek wtedy 3 letni tez byl nakowany przez tego lekarza i naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
majka_1982 Re: Akupunktura 30.07.10, 14:12 pomaga, głównie na stany depresyjne, zaburzenia emocjonalne, nerwowość, z innymi schorzeniami radzi sobie trochę trudniej, jak np. bóle głowy. od siebie polecam dr wilka, przyjmuje na partyzantów, wizyta kosztuje 30zł. Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: Akupunktura 31.07.10, 16:10 z mojego doswiadczenia dziecko moje mialo strasznie zawwalone zatoki chcialam mu szybko pomuc poszlam do dr. bociaga i przy okazji zrobil malemu naklocia dwa razy dzieciastosuje sie tzw. szybkie nakolcia i zeszlo nam ladnie bez uzywania srodkow zadnych typu krople...mi tez pomoglo Odpowiedz Link Zgłoś
monika_reiss Re: Akupunktura - Banasik 11.05.16, 21:46 Polecam P. Bansika co przyjmuje w Remedice. Ja chodzę do niego na rehabilitację. Trwa to jakąś godzinkę i w tym czasie mam i masaż i akupunkturę i płacę 75 zł za taką wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja_go Re: Akupunktura - Banasik 17.08.16, 20:02 potwierdzam - super specjalista i to nie tylko od igłowania. 3 miesiące chodziłam do niego na rehabiltację, efekty zaskoczyły nawet jego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia_dewu Re: Akupunktura - Banasik 24.08.16, 20:07 Zgodzę się - świetny specjalista! Odpowiedz Link Zgłoś
urek3 Re: Akupunktura 15.06.16, 20:50 Dobrze robi taki wysoki rehabilitant w Remedice - wszystko delikatnie, praktycznie nie czuć jak wkłuwa igły. Na drugi dzień człowiek czuje się trochę obolały, ale potem jest wieeelka ulga. Odpowiedz Link Zgłoś