Dodaj do ulubionych

sklepy dziecięce - pomocy

13.10.05, 21:28
Jaki sklep z artykułami dla dzieci najtańszy w Koszalinie? A może znacie
jakieś komisy?
Dzięki za informacje. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • ania_r_s Re: sklepy dziecięce - pomocy 14.10.05, 14:43
      A czego konkretnie szukasz??? Ubranek? Zabawek???
      • winky2 Re: sklepy dziecięce - pomocy 14.10.05, 22:01
        ubranek, wózka całej wyprawki
        • gagunia Re: sklepy dziecięce - pomocy 15.10.05, 17:23
          W Koszalinie jest dosyc drogo. Duzy wybor wozkow, lezaczkow, fotelikow i ubranek
          jest w bylym "Dziku" na rogu Zwyciestwa i Traugutta. Poza tym wozki sa w Teczy
          kolo Torgu. Ubranka kupuje tez w emce - zapomnialam jaka jest nazwa tego
          sklepiku - na rogu miedzy kregielnia a eldorado. Nie wiem czy maja tam ubranka
          dla noworodkow, bo moje dziecko jest juz troszke starsze, ale warto zapytac -
          czesto maja ceny propmocyjne.
        • ania_r_s Re: sklepy dziecięce - pomocy 15.10.05, 19:52
          Witaj!!!!
          Wózki to chyba najtańsze są w DZIKU. No i wybór tam mają niezły. Ja kupowałam
          tam obydwa. Ubranka tam najtańsze nie są, ale można coś wybrać. Fajne i
          niedrogie ubranka dla noworodka i nie tylko kupowałam w hurtowni PIONIER albo
          SPOŁEM (nie pamiętam teraz) na Szczecińskiej. Zresztą nadal tam kupuję. Ceny
          śpiochów, kaftaników, pajaców, bocy itd są naprawdę konkurencyjne. Jakość
          ciuszków też niezła, najczęściej bawełna. Mają tam ubranka różnych producentów.
          to pewnie rzecz gustu, ale mnie te ubranka odpowiadały. szczególnie, że i tak
          nie zdążą się zniszczyć. Czasem kupuję też ubranka na Okulickiego (obok Nojka -
          z tyłu). Tam jest sklep z zabawkami i ciuszkami, teraz mają też tam wózki. To
          chyba tyle z najtańszych rzeczy. Poza tym nie warto kupować dla tekiego
          maluszka za dużo ubranek - szybko rośnie i często niektóre ciuszki ma na sobie
          raz albo dwa. A kiedy rozwiązanie????
          Pozdrawiam i życzę udanych zakupów.
          • paula_blue Re: sklepy dziecięce - pomocy 16.10.05, 09:26
            W Koszalinie jest ogólna posucha na porządne rzeczy dla małych dzieci. Ciuszki
            kupowałam na Allegro, takie lepsze to w emce (na przeciw eldorado), wózek w
            hurtowni na Gnieźnieńskiej (koło sklepu ze śrubami, po prawej za cmentarzem).

Faktycznie najtaniej kupować ciuszki i akcesoria używane, bo stan ich
            zniszczenia jest po niemowlakach minimalny. Niewątpliwie największy wybór jest
            na allegro, można trafić na całe wyprawki w bardzo atrakcyjnej cenie.

Pozdrawiam, Paula
            • ania_r_s Re: sklepy dziecięce - pomocy 16.10.05, 14:48
              W hurtowni na Gnieźnieńskiej niestety zmienili soją taktykę i adresują swój
              asortyment tylko do zamożniejszych klientów. Przekonałam się o tym, jak
              szukałam spacerówki dla mojego synka. Niemiły pan oferował wózki tylko powyżej
              500 zł i w dodatku jak mówił, że tańszych to nie ma to z taką pogardą, jakbym
              chciała ten wózek mu ukraść. Także więcej tam nie pójdę. A okazało się, że
              dobrą spacerówkę można dostać i za 300 zł, tyle tylko, że w innym miejscu - no
              i z milszą obsługą.

Co do tego, czy niemowlak potrzebuje bardzo porządnych rzeczy (czyli
              jednocześnie bardzo drogich), to polemizowałabym. Dla mnie najważniejsze jest,
              żęby to były rzeczy dobre jakościowo, z dobrych tkanin. a nie jest ważne czy
              jest to rzecz markowa czy nie.

Jeśli zaś chodzi o allegro, to faktycznie - mój synek sporo rzeczy ma kupionych
              właśnie tam. No i nie ukrywam, dobrzy przyjaciele ze starszymi dziećmi - to
              prawdziwy skarb!!! :-)

Pozdrawiam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka