chwilka9 23.02.06, 20:41 Poszukuję dobrej kosmetyczki. Mam problemy z cerą i dlatego potrzebuję profesjonalistki. Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata.z3 Re: kosmetyczka 24.02.06, 12:46 p. Agnieszka Gryglewska, Studio Urody na ul Śniadeckich 7 Przy dużuch problemach potrzebne jast czasem wsparcie dermatologa. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: kosmetyczka 24.02.06, 14:57 agata.z3 napisała: > p. Agnieszka Gryglewska, Studio Urody na ul Śniadeckich 7 > > Przy dużuch problemach potrzebne jast czasem wsparcie dermatologa. Dokladnie. Dermatolog, jest dobry Gorlach czy Gerlach, gdzie w centrum przyjmuje. A jak kosmetyczka to tylko Agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
dzida23 Re: kosmetyczka 02.03.06, 13:40 Dla mnie ta cała Agnieszka jest poprostu przekrzyczana.Chodze tam tylko na henne,paznokcie mi tak zjebala ze szkoda gadac...Ale jak wiadomo jeden bardziej zadowolony a drugi mniej.Ale na paznokcie tam nie radze sie udac, bo nie dosc ze grube to a maxa brzydkie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maja.dyczkowska Re: kosmetyczka 02.03.06, 00:21 Polecam p. Irenę Kownacką, jest KOSMETOLOGIEM (magisterium)!!! A nie kosmetyczką! Zajmuje się kosmetologią estetyczną, czytaj problemami z cerą. Ja takowe mam od 15lat i do p. Ireny chodzę na zabiegi od 1,5 roku. Olbrzymia różnica! Nie robi makijażu czy henny a np. głębokie złuszczanie (mikrodermabracja) kwasami aż do stęzenia 70%, usuwaniem owsłosienia na stałe, przebarwieniami, algami, peelingami, rewelacyjnie oczyszcza. Super czysto, fachowa porada odnośnie pielęgnacji w domu. Zajmuje się też specyfikami tzw. dermokosmetyki, żeby nie nadużywać leków dermatologicznych! Pierwsza wizyta to porada co należałoby zrobić i jest BEZPŁATNA! Kontakt: BIO-MED ul. Morska 53a, tel. 0943481365, 0943464949, 604483860 www.bio-med.pl Odpowiedz Link Zgłoś