Dodaj do ulubionych

Forum nudne i umiera

21.04.06, 11:20
Przekształciło sie w forum ogłoszeń typu "gdzie ślubne suknie i jgzie sklep...
Widać właścicielom nie zależy,by było żywe i ciekawe.Szkoda!!! Nie ma tu
czego szukać!
Obserwuj wątek
    • andre3b Re: Forum nudne i umiera 21.04.06, 11:26
      Wszyscy, którym chce sie pisać przenieśli się na koszalin24
      • budrys77 Re: Forum nudne i umiera 21.04.06, 19:27
        hmmm, zajrzałem na koszalin24 ale jakośnie nie mogę strawić tamtego forum.
        Strasznie nieprzejrzyste jak na mój gust:) Rzeczywiście zawiało u Was nudą.
        Wpadnę niedługo z wizytą do Koszalina, bo strasznie się stęskniłem:)
        Pozdrawiam z Gorzowa
        • andre3b Re: Forum nudne i umiera 22.04.06, 00:47
          No to jak nie strawisz tamtego forum, to musisz poszukac nowej, aktywnej grupy
          do pisania na forum GW :-)
          • albertyn Re: Forum nudne i umiera 22.04.06, 09:58
            Rzeczywiście jest NIEPRZEJRZYSTE.
            Długie szukanie,niewygodne...
            • rysio381 KOSZALIN 24 22.04.06, 10:37
              A co w nim nieprzejrzystego ? masz działy - w nich dyskusje, proste.... wejdź parę razy a już niedługo będziesz pływał w potoku informacji jak internetowa ryba : ) polecam i pozdrawiam !
              • sloggi Re: KOSZALIN 24 04.05.06, 23:32
                Fantastyczne forum, po co tu jeszcze zaglądasz?
            • shmeatu Re: Forum nudne i umiera 22.04.06, 17:17
              to tylko pierwsze wrażenie, też tak miałem, "pobuszuj" po nim chwilę, a na pewno
              nie pożałujesz :) o wiele, wiele wiecej możliwości!
        • taichi83 Re: Forum nudne i umiera 27.04.06, 12:09
          ???

Nie przejrzyste? Wlasnie naszym glownym celem bylo uzyskanie przejrzystosci.
          Wszystkie wypowiedzi podzielone sa na dzialy, wiec jak konkretnie cos cie
          interesuje z danej tematyki to masz pewnosc ze jak wejdziesz do danego dzialu to
          beda tam informacje na temat a nie np. o aktualnej cenie ogórka ;)

Pzdr.
          www.koszalin24.info
        • akwabud Re: Forum nudne i umiera 27.04.06, 14:51
          Cóż, przykro mi że tak odbierasz Nasze forum. Forum z założenia zostało
          podzielone na działy tematyczne :Koszalin, Historia, Nauka, Komunikacja, Forum,
          Praca, Ogłoszenia, Dz Techniczny oraz na czas wyborów: Wybory 2006 W każdym
          dziale masz tylko tematy pasujące do tego działu. Podział jest dość konkretny i
          niepozwalający na robienie zbytniego bałaganu. A że się to sprawdza świadczą o
          tym Nasze wyniki : ponad 185 osób zarejestrowanych, prawie 6700 postów, ponad
          570 tematów. Nie wspominając o masie fotografi, planów, map, prezentacji i
          innych dodatków. weżmy też pod uwagę że forum w tej wersji istnieje dopiero od
          2 lutego tego roku - niecałe 3 miesiące. Zapraszam nie zdecydowanych , napewno
          nie pożałujecie.
          • sloggi Re: Forum nudne i umiera 29.04.06, 14:22
            Dzięki spamowaniu nie dacie temu forum ożyć i tyle.
            • paula_blue Re: Forum nudne i umiera 02.05.06, 09:12
              Nie ma się co dziwić, że nudne i umiera.... same ogłoszenia, poszukuję lekarza
              albo co ile kosztuje... Dla bardziej ambitnych proponuję www.koszalin24.info.
              Teraz życie forumowiczów koszalińskich skupia się właśnie tam!
              • sloggi Re: Forum nudne i umiera 04.05.06, 23:34
                paula_blue napisała:

> Nie ma się co dziwić, że nudne i umiera.... same ogłoszenia, poszukuję lekarza
                > albo co ile kosztuje... Dla bardziej ambitnych proponuję www.koszalin24.info.
                > Teraz życie forumowiczów koszalińskich skupia się właśnie tam!

Ile można tak zachęcać?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka