albertyn 21.04.06, 11:20 Przekształciło sie w forum ogłoszeń typu "gdzie ślubne suknie i jgzie sklep... Widać właścicielom nie zależy,by było żywe i ciekawe.Szkoda!!! Nie ma tu czego szukać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andre3b Re: Forum nudne i umiera 21.04.06, 11:26 Wszyscy, którym chce sie pisać przenieśli się na koszalin24 Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Forum nudne i umiera 21.04.06, 19:27 hmmm, zajrzałem na koszalin24 ale jakośnie nie mogę strawić tamtego forum. Strasznie nieprzejrzyste jak na mój gust:) Rzeczywiście zawiało u Was nudą. Wpadnę niedługo z wizytą do Koszalina, bo strasznie się stęskniłem:) Pozdrawiam z Gorzowa Odpowiedz Link Zgłoś
andre3b Re: Forum nudne i umiera 22.04.06, 00:47 No to jak nie strawisz tamtego forum, to musisz poszukac nowej, aktywnej grupy do pisania na forum GW :-) Odpowiedz Link Zgłoś
albertyn Re: Forum nudne i umiera 22.04.06, 09:58 Rzeczywiście jest NIEPRZEJRZYSTE. Długie szukanie,niewygodne... Odpowiedz Link Zgłoś
rysio381 KOSZALIN 24 22.04.06, 10:37 A co w nim nieprzejrzystego ? masz działy - w nich dyskusje, proste.... wejdź parę razy a już niedługo będziesz pływał w potoku informacji jak internetowa ryba : ) polecam i pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: KOSZALIN 24 04.05.06, 23:32 Fantastyczne forum, po co tu jeszcze zaglądasz? Odpowiedz Link Zgłoś
shmeatu Re: Forum nudne i umiera 22.04.06, 17:17 to tylko pierwsze wrażenie, też tak miałem, "pobuszuj" po nim chwilę, a na pewno nie pożałujesz :) o wiele, wiele wiecej możliwości! Odpowiedz Link Zgłoś
taichi83 Re: Forum nudne i umiera 27.04.06, 12:09 ??? Nie przejrzyste? Wlasnie naszym glownym celem bylo uzyskanie przejrzystosci. Wszystkie wypowiedzi podzielone sa na dzialy, wiec jak konkretnie cos cie interesuje z danej tematyki to masz pewnosc ze jak wejdziesz do danego dzialu to beda tam informacje na temat a nie np. o aktualnej cenie ogórka ;) Pzdr. www.koszalin24.info Odpowiedz Link Zgłoś
akwabud Re: Forum nudne i umiera 27.04.06, 14:51 Cóż, przykro mi że tak odbierasz Nasze forum. Forum z założenia zostało podzielone na działy tematyczne :Koszalin, Historia, Nauka, Komunikacja, Forum, Praca, Ogłoszenia, Dz Techniczny oraz na czas wyborów: Wybory 2006 W każdym dziale masz tylko tematy pasujące do tego działu. Podział jest dość konkretny i niepozwalający na robienie zbytniego bałaganu. A że się to sprawdza świadczą o tym Nasze wyniki : ponad 185 osób zarejestrowanych, prawie 6700 postów, ponad 570 tematów. Nie wspominając o masie fotografi, planów, map, prezentacji i innych dodatków. weżmy też pod uwagę że forum w tej wersji istnieje dopiero od 2 lutego tego roku - niecałe 3 miesiące. Zapraszam nie zdecydowanych , napewno nie pożałujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Forum nudne i umiera 29.04.06, 14:22 Dzięki spamowaniu nie dacie temu forum ożyć i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
paula_blue Re: Forum nudne i umiera 02.05.06, 09:12 Nie ma się co dziwić, że nudne i umiera.... same ogłoszenia, poszukuję lekarza albo co ile kosztuje... Dla bardziej ambitnych proponuję www.koszalin24.info. Teraz życie forumowiczów koszalińskich skupia się właśnie tam! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Forum nudne i umiera 04.05.06, 23:34 paula_blue napisała: > Nie ma się co dziwić, że nudne i umiera.... same ogłoszenia, poszukuję lekarza > albo co ile kosztuje... Dla bardziej ambitnych proponuję www.koszalin24.info. > Teraz życie forumowiczów koszalińskich skupia się właśnie tam! Ile można tak zachęcać? Odpowiedz Link Zgłoś