ewelkade Re: Art. Ślubne i wszystko o ślubie - ogłoszenia 12.02.09, 09:40 Szukam dobrego kamerzysty na slub.Kogo polecacie??!! Odpowiedz Link Zgłoś
pheleczka Sprzedam suknie DEMetrioS!! na 1.59 CM!!! 12.02.09, 18:32 sprzedam śliczną suknie ślubna firmy DEMETRIOS. Jest ona w kolorze bardzo jasnym ecru, rozmiar 36, z przepieknym trenem. Model kataogowy sukni to 1351. Oczywiscie chetnym wyslę fotki na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
pheleczka Re: Sprzedam suknie DEMetrioS!! na 1.59 CM!!! 27.03.09, 19:51 pheleczka napisała: > sprzedam śliczną suknie ślubna firmy DEMETRIOS. Jest ona w kolorze > bardzo jasnym ecru, rozmiar 36, z przepieknym trenem. Model > kataogowy sukni to 1351. Oczywiscie chetnym wyslę fotki na maila. oczywiscie podaje maila jakby ktos chcial fotki :) marzenixx@interia.eu Odpowiedz Link Zgłoś
aniakwas Re: Art. Ślubne i wszystko o ślubie - ogłoszenia 23.02.09, 15:10 szukam dobrego fryzjera na uczesanie ślubne oraz makijażystkę Odpowiedz Link Zgłoś
aniakwas Fryzjer i makijaż 23.02.09, 15:15 Szukam dobrego fryzjera na uczesanie ślubne oraz dobrej makijażystki z Koszalina. Bardzo będę wdzięczna za podpowiedzi PAŃ które mają już ślub za sobą Odpowiedz Link Zgłoś
frysia_as Re: Fryzjer i makijaż 07.03.09, 16:49 aniakwas napisała: > Szukam dobrego fryzjera na uczesanie ślubne oraz dobrej makijażystki z > Koszalina. Bardzo będę wdzięczna za podpowiedzi PAŃ które mają już ślub za sobą Mogę Ci polecić makijaż ślubny u Pani Renaty z salonu koło basenu. Makijaż bardzo starannie wykonany i - co najważniejsze - trzymał się całą noc. Fryzurę ślubną robiłam u Pani Natalii w salonie fryzjerskim koło Torgu naprzeciwko Emki. Byłam zadowolona z tych usług. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberka_19 Kupię używaną suknie ślubną z salonu Ines 26.02.09, 13:32 Jak w temacie, jestem zainteresowana kupnem w ciągu do ok. 8msc sukni ślubnej z salonu przy ulicy Kaszubskiej. Sprzedająca pani wspomniała, że niedawno została przez kogoś zamówiona ta, która mi się spodobała (rozmawiając o walorach sukni), niestety mam spore ograniczenia finansowe i obawiam się, że nie będzie mnie stać na suknię z salonu, może więc zaszczytna pierwsza właścicielka będzie chciała sprzedać ową suknię lub któraś z Was idzie do ślubu w sukni podobnej :) Mam tutaj na myśli suknię całą z koronki, zapinaną na szyi, zdobioną również malutkimi perełkami. Fason to delikatna rybka z trenem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
piecia36 Re: Art. Ślubne i wszystko o ślubie - ogłoszenia 02.03.09, 17:20 Fotografia i video - zapraszam do zapoznania się z ofertą akirafoto.w.interia.pl/1.html tel. 698695668 Odpowiedz Link Zgłoś
drop.sik Re: Art. Ślubne i wszystko o ślubie - ogłoszenia 04.03.09, 21:38 widziałem pracę tego pana z Bobolic - masakra. Zdjęcia i film. odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
piecia36 Re: Art. Ślubne i wszystko o ślubie - ogłoszenia 04.03.09, 23:38 widzę że chamska konkurencja czuwa - moje zdjęcia i filmy każdy sam może obejrzeć i ocenić jak robisz lepsze to się chwal a jak nie to się naucz zamiast głupie komentarze wstawiać Odpowiedz Link Zgłoś
arko1408 Re: Art. Ślubne i wszystko o ślubie - ogłoszenia 09.03.09, 18:50 Witam! Zapraszam serdecznie do odwiedzenia moich aukcji na allegro -użytkownik AsarteX. Zamieszczone są tam wzory zaproszeń, wkładek itp., a także akcesoria dekoracyjno -ślubne. Dopiero co zaczynam działalność, więc zapraszam -może znajdziecie coś dla siebie. Z czasem aukcji bedzie więcej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwonkabe Fontanna czekoladowa- wynajem (400zł) 10.03.09, 22:52 Czekoladowa fontanna - to WSPANIAŁY dodatek do każdego przyjęcia weselnego lub innego ważnego wydarzenia w Twoim życiu. Dostarczy ona Tobie i Twoim gościom niezapomnianych przeżyć, które zostaną zapamiętane na długie lata. W czekoladzie spływającej kaskadowo z góry na dół, goście zanurzają owoce, ciasteczka, bakalie i pianki żeby doświadczyć "czekoladowego przeżycia". Cena zawiera: wynajem fontanny,2,5 kg oryginalnej belgijskiej czekolady ( mleczna, biała lub deserowa), papierowe talerzyki, patyczki do owoców,serwetki, dostawę na miejsce i uruchomienie fontanny. Oferta wynajmu obowiązuje na terenie Koszalina i okolic do ok. 50 km Istnieje możliwość zamówienia fontanny z obsługą ( dochodzą dodatkowe koszty). tel.504246606 / email: moburz@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
geri17 Kupie dekoracje na samochód 17.03.09, 08:46 Kupie dekoracje na samochód w kolorze łosoś, pomarańcz. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelkade Organizacja wesel ii uroczystosci okolicznosciowe 25.03.09, 10:02 Organizacja wesel po kosciol az do poprawin .Zalatwianie orkiestry kamerzysty dekorowanie sal!!!Wszystko co do slubu potrzebujesz!!!!!Zapraszam ewelkade@yahoo.de.Tanio!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sarna610 Saksofon - na mszę ślubną 18.03.09, 17:10 poszukuje osoby chetnej do zagrania na mszy slubnej... kontakt saarna@vp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
labonita1 Re: Art. Ślubne i wszystko o ślubie - ogłoszenia 24.03.09, 10:46 Sprzedam suknię ślubną 36-38 tanio. Bardzo ładna, skromna ale efektowna. Mam też buty w rozmiarze 37 (8 godziny na nogach) Zdjęcia na maila. (angelika.szameto@gmail.com) Odpowiedz Link Zgłoś
gijane1 orkiestra 27.03.09, 20:14 Pilnie szukam dobrej orkiestry na wesele. Jesli macie jakies namiary to bardzo prosze o przeslanie ich na gg 4522264 lub mail gijane1@interia.pl z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
johnymuzykant Re: orkiestra 29.10.09, 12:21 Witam, jesli temat poszukiwania zespołu na wesele jest aktualny, prosze o kontakt - email; johnytomala@op.pl Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
arko1408 Re: Art. Ślubne i wszystko o ślubie - ogłoszenia 07.04.09, 21:37 Zapraszam na zakupy -AsarteX (użytkownik allegro) Odpowiedz Link Zgłoś
gijane1 Kamerzysta 19.04.09, 12:47 szukam dobrego i niedrogiego kamerzysty na wesele. kogo polecacie? i druga prosba: znacie jakies dobre studio fotograficzne zeby zrobic slubna sesje zdjęciowa? z gory dziękuje za odpowiedz mój mail gijane1@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
myszka153 suknia ślubna 19.04.09, 22:37 sprzedam suknie slubna rozmiar 46-48 moj mail myszka153@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
asiek1234 suknia ślubna sincerity rozmiar34/36 20.04.09, 13:02 mam do sprzedania białą suknię jednoczęściową rozmiar 34/36 na niską kobietę.mój wzrost to 154 welon dorzucam gratis. email: joanna.darc@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
dudczmag Re: Art. Ślubne i wszystko o ślubie - ogłoszenia 29.04.09, 13:07 Odsprzedam termin wesela 22 sierpnia 2009 w jednej z najlepszych restauracji weselnych w Koszalinie. Możliwość przejęcia także zespołu oraz kamerzysty. Za odstąpienie sali oczekuję zwrotu zaliczki w wysokości 1000 zł, która będzie oczywiście odliczona od kosztu całego wesela. KONTAKT: 604189344 Odpowiedz Link Zgłoś
aniakwas Re: Art. Ślubne i wszystko o ślubie - ogłoszenia 04.05.09, 21:36 Poszukuję organisty na uroczystość w kościele dojazd do Kłanina. Proszę o podpowiedzi gdzie szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
sinioritag Sprzedam suknię ślubną rozmiar 42 05.05.09, 14:33 Sukienka jest na satynowych ramiączkach. Ma wysoki stan wykonany z satyny i nałożona na to jest gipiura (koronka). Sukienka na podszewce. Zapinana z tyłu na zamek. Można ją swobodnie zwężać ponieważ jest uszyta z klinów. Ubrana była tylko na ceremonię ślubną. Wymiary sukienki: - biust szerokość 46 cm - talia szerokość 54 cm - na wysokości bioder 60cm - szerokość na dole134cm - długość sukienki bez ramiączek 135cm Cena bez haftowanego bolerka (było pożyczone)! ZDJĘCIA TUTAJ siniorita.fotosik.pl/albumy/629235.html Pytania do mnie: edytka_g@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aniakwas PILNIE Organista, Skrzypce 06.05.09, 18:15 Poszukuję namiarów na organistę i skrzypka na ślub. Odpowiedz Link Zgłoś
timm.2 Komis i wypożyczalnia sukien ślubnych 11.05.09, 22:29 ul.Piłsudskiego 88g tel.502287375 Zapraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
pheleczka Sprzedam suknie slubna Demetrios - Tanio!PILNE! 13.05.09, 13:45 Sprzedam suknie ślubną firmy demetrios, model sukni to 1351, kolor ecru, na 1.62 cm juz z butami! dorzuce gratis welon pieknie wyszywany cekinami! rozmiar sukni to 36 ! na wszelkie pytania odpowiem na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
j.m.pawlowska Fotograf ślubny-wolne terminy-zapraszamy-Zorka5 18.05.09, 18:33 Dlaczego ZORKA 5? Bo czas płynie szybko, czasem za szybko. A ZORKA 5 - zajmuje się zatrzymywaniem czasu. Na zdjęciach. ZORKA 5 to dobry adres dla wszystkich, którzy chcą, żeby ważne dla nich chwile nie utonęły w chaotycznym zbiorze nieprzemyślanych pstryków. Dla tych, którzy cenią sobie dobry warsztat i intuicję fotografa. Wykonujemy zdjęcia ślubne, portrety plenerowe i sesje dziecięce. Nie tworzymy zwykłych zapisów dokumentalnych ceremonii ślubnych czy wydarzeń rodzinnych, ale opowiadamy o nich historię - przy pomocy reportażu i portretu w plenerze. W Koszalinie, w woj. zachodniopomorskim, ale także w całej Polsce. Zapraszamy! www.zorka5.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anna.8212 Re: Art. Ślubne i wszystko o ślubie - ogłoszenia 18.05.09, 20:45 Czy miał może ktoś fotografa na swoim ślubie Łukasza Kielczyk z Koszalina? Jestescie zadowoleni z jego pracy, ze swojej sesji zdjęciowej i wogóle czy wszystko wyszło ok? Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwiii Re: Art. Ślubne i wszystko o ślubie - ogłoszenia 21.07.09, 17:04 Polecam bardzo gorąco tego fotografa. Ślub miałam 30 maja. Łukasz robił na sesję plenerową parę dni później w ogrodach Hortulus w Dobrzycy. Efekt zachwycający:) Pełen profesjonalizm i co mnie zaskoczyło "głowa pełna ciekawych pomysłów". Muszę przyznać, że dobre, niekrępujące podejście do nas sprawiło, że nawet moj mąż nie znoszący obiektywu aparatu wyluzowal się na tyle, że spelniał bez mrugnięcia okiem polecenia fotografa:):) Odpowiedz Link Zgłoś
kiwiii Re: Art. Ślubne i wszystko o ślubie - ogłoszenia 21.07.09, 17:20 Polecam fotografa Łukasz Kielczyk www.luka-studio.pl Ślub miałam 30 maja. Dla zainteresowanych efekt naszej sesji plenerowej moge wysłam na maila:) Odpowiedz Link Zgłoś
eliza_ko D.J. na poprawiny 19.05.09, 16:43 Poszukuję D.J.-a na poprawiny. Macie kogoś sprawdzonego? A może ktoś się orientuje ile taki D.J. może wziąć za poprawiny? Odpowiedz Link Zgłoś
nataliann Suknia ślubna rozm. 34/36 -zdjęcia - sprzedam 24.05.09, 12:55 Witam. Posiadam suknię ślubną dla drobnej osoby o rozmiarze 34/36. Jednoczęściowa, sznurowana, bardzo lekka a zarazem wygodna, na wzrost 156 +10 centymetrowy obcas.Suknia posiada tren podwiązywany do tańca.Do sukni dołączam lekka halkę na małym kole.Suknia została wyczyszczona w salonie sukien ślubnych. Więcej informacji i zdjęć prześle na maila. Cena 1200 złotych. zdjęcia sukni: Tekst linka Tekst linka Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
bulikinia Buty do slubu nowe 37 z koronki białe sprzedam!!! 27.05.09, 07:04 Witam! Mam do sprzedania nowe białe buty ślubne z koronki. Link do allegro: allegro.pl/show_item.php?item=642787008 Odpowiedz Link Zgłoś
dj_jay_d Re: D.J. na poprawiny 16.06.09, 17:37 Dj bierze roznie od 200zl do nawet 500zl kwestia co ma robic na tych poprawinach. Ale ogolnie takie ceny sa. Ja biore 300zl jezeli chodzi o jakies wiadomosci na moj temat do prosze pytac w klubie INWESTOR w Koszalinie na ulicy Zgody 14 jezeli jakies wiadomosci panstwo potrzebujecie oto moj mail daniel.kowalewski@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lidkagl Suknia ślubna Manuel Mota - sprzedam 02.06.09, 21:41 Sprzedam piękną suknię - Manuel Mota saman. www.madonna.pl/pl/manuelmota.php?s=16.saman Suknia zakupiona w salonie Madonna w Poznaniu. Do obejrzenia i przymiarki w Koszalinie. tel.602 759 504 Odpowiedz Link Zgłoś
gijane1 Re: Suknia ślubna Manuel Mota - sprzedam 04.06.09, 22:31 jaki jest rozmiar sukni i jaka cena? Odpowiedz Link Zgłoś
lidkagl Re: Suknia ślubna Manuel Mota - sprzedam 05.06.09, 22:59 Rozmiar sukni 36, ale standardowo noszę 38. Suknia dopasowana do wzrostu 170. Cena do negocjacji. Odpowiedz Link Zgłoś
natusia880906 Kupię TANIO suknie ślubną 18.11.10, 14:07 witam. Szukam sukni ślubnej (tanio), rozmiar 36, na wzrost 170, białą. Jeśli ktoś ma taką na sprzedaż proszę o przesłanie zdjęc oraz informacji z ceną na e-mail: nzawilska@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bulikinia Sprzedam przesliczną suknie slubna 17.06.09, 15:48 Witam! Sprzedam suknię ślubną - oto link do allegro: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś