stasko0 11.01.09, 22:45 witam był ktoś na squashu na franciszkańskiej? podobno jest tam nowy kort Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikii81 Re: squash koszalin 21.01.09, 10:43 witam Byłam z mężem Potwierdzam, kort znajduje się w klubie fitness extreme na Franciszkańskiej przed przejazdem kolejowym. Pierwszy raz grałam w squasha - super sprawa. Nieźle się wybiegałam i zabawiłam. Tak się nam spodobało, że postanowiliśmy częściej grać w squasha. Pierwszą godzinę gry spędził z nami instruktor. Wszytsko nam wytłumaczył i z nami poodbijał. Po 40 min mogliśmy już sami zagrać mecza. Potrzebny sprzęt mają na miejscu. My wszystko wypożyczyliśmy. W końcu najpierw trzeba sprawdzić, a potem kupować rakiety :) Polecam. Super zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
fitnessextreme Re: squash koszalin 22.01.09, 00:08 squash to fantastyczna gra !!! Odpowiedz Link Zgłoś
fitnessextreme Re: squash koszalin 29.01.09, 00:04 na GK 24 informacja dotycząca squash'a w Koszalinie link: www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/section?category=WIDEO&id=bkNu8twaYHM Odpowiedz Link Zgłoś
pdomag Re: squash koszalin 29.01.09, 00:20 Byłem, sprawdziłem - polecam. Można grać w squash w Koszalinie (nawet nie trzeba mieć sprzętu) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stasko0 Re: squash koszalin 09.02.09, 19:32 dzięki z info zdecydowałem się zagrać, masakra na drugi dzień czułem wszystkie mięśnie, a zabawa I liga polecam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
fitnessextreme Re: squash koszalin 18.02.09, 00:05 już niedługo odbędzie się pierwszy turniej squasha w Koszalinie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rewoltabezkolta SQUASH 2 KORTY !!! 24.10.09, 12:38 Hej, byłam tam na Franciszkańskiej z tatą. Graliśmy na dwóch kortach, było akurat wolne. Gram w tenisa na Bałtyku na co dzień. Ale teraz w zimie to już wiem, że pogram w squash. Odpowiedz Link Zgłoś
stasko0 Re: SQUASH 2 KORTY !!! 28.10.09, 00:04 w dwójkę graliście na dwóch kortach? hmmm.... tam zazwyczaj jest wolne, ponieważ korty niewymiarowe :) za krótkie, za wąskie, za niskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
fit87 Re: SQUASH 2 KORTY !!! 19.01.10, 18:36 Coś niezdecydowany jesteś kolego. Raz piszesz że dobrze potem że źle..może nigdy nie grałeś Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinha-boom Re: SQUASH 2 KORTY !!! 20.01.10, 19:38 Zaciekawił mnie temat, poszliśmy ze znajomymi, pogadaliśmy z kolesiem - a teraz kupujemy karnety. Kolo na samym początku poinformował, że wymiary nie te ale podłoga sprężysta mega profesjonalna, tylna szklana szyba - super interaktywnie to i tak jedyne takiej klasy korty w całej okolicy. Ale jak to mówią " złej baletnicy rąbek u spódnicy" sport to sport, w telewizji pokazują takich co trenują pod mostem a potem zdobywają złote medale na mistrzostwach świata. WIĘC JA POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś