Gość: nn IP: *.aster.pl 13.11.06, 15:00 AGNIESZKA KUNCEWICZ ZDOBYŁA MANDAT DO RADY WARSZAWY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bkolmasiak Re: PD 13.11.06, 15:15 Gratuluję serdecznie i naprawdę mnie to cieszy! Zapewne spotka się tam z p.Magdą Czerwosz co cieszy mnie tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
mk968 Re: PD 13.11.06, 15:45 cieszę się i ja że Aga i p Magda nasza była kol z PD zdobyły mandat Odpowiedz Link Zgłoś
mejson.e Re: PD 13.11.06, 16:28 mk968 napisał: > cieszę się i ja że Aga i p Magda nasza była kol z PD zdobyły mandat Ja też, a jak tam z listą do sejmiku? Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
mk968 Re: PD 13.11.06, 23:10 tyle oile lewa strona uratowała istnienie PD PRAWA strona DNO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozołek Re: PD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 12:02 Ciekawe dlaczego Pani Agnieszka startowała nie w tym okręgu gdzie mieszka. Czyżby nie miała szans na mandacik u siebie, za dobrze ją mieszkańcy znają?. Wybrała sie na Żoliborz, na drugą stronę Wisły aby tam oszukiwać mieszkańców. AAAAAaaaaaaaaaaaaafeeeeeeeeeee brzydka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczywet Re: PD 14.11.06, 12:12 oszczerstwo? widze pytanie dziwne swoja droga, że przewodniczaca rady gminy Targówek w kadencji 1998-2002 startuje z Żoliborza Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: PD oraz co jest dziwne 14.11.06, 12:32 kaczywet napisał: > oszczerstwo? > > widze pytanie > dziwne swoja droga, że przewodniczaca rady gminy Targówek w kadencji 1998-2002 > startuje z Żoliborza zwrot "aby tam oszukiwać mieszkańców" jest oszczeczy dlaczego tam startuje? - jest pytaniem Odpowiedz Link Zgłoś
kaczywet Re: PD oraz co jest dziwne 14.11.06, 12:34 w domniemaniu "aby tam oszukiwać wyborców" opinia nic więcej apropo czy Pani radna ma męża? Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: PD oraz co jest dziwne 14.11.06, 12:55 mówienie o oszukiwaniu nie jest opinią jeśli ktoś ma dowody na czyjes oszustwa, ma obowiązek przedstwić je w prokuraturze jesli nie ma, staje sie oszczerca dlaczego mój stan cywilny jest tak nteresujący? nie mam męża Odpowiedz Link Zgłoś
kaczywet Re: PD oraz co jest dziwne 14.11.06, 12:58 oczywiście,że jest opinią mówienie o czym przyszłym jest opinią bo to sie NIE wydarzyło (ale może się wydarzyc) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak praski Re: PD IP: *.aster.pl 14.11.06, 12:21 zmusili ją do tego panowie z SLD i SDPL S ZAWADZKI LIDER-praskiego PD Odpowiedz Link Zgłoś
kaczywet Re: PD 14.11.06, 12:32 a ona taka biedna nieboraczka tak sie dała popchnąć na Żoliborz biedactwoo Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: PD 14.11.06, 12:52 najpierw parę cytatów: PiS Mieczysław Król, nr 1 na listach Pragi Południe: "szef rady społecznej Szpitala Bielańskiego", "Mieszka w Śródmieściu." PiS Jacek Cieślikowski, numer 1 na liście Mokotowa: "Wychował się i mieszka na Pradze Południe. " nie będe przywoływać znanych i szeroko komentowanych preypetii adresowych obecnego burmistrza Zoliborza czy byłej radnej Targówka a teraz wyjaśnienie: - po pierwsze: gdy Piotr Waniek zdecydował sie kandydować do Rady Warszawy, na liście Targówka, która otwierał Dariusz Klimaszewski, zrobiło sie ciasno, realnie patrząc tu obliczaliśmy szanse na 1-2 mandaty - po drugie: o kandydowanie poprosiło mnie koło Zoliborskie, w reaktywacji którego pomagałam (po odejściu grupy członków, w tym z zarządu koła, do Forum liberalnego), a ponadto zawodowo jestem związana z tamtym terenem. Wiem,że nie położy to kresu niesympatycznym złośliwościom, i na to jestem przygotowana, ale jest wyrażna granica mięcy złośliwością a pomówieniem. Sama staram sie jej nie przekraczać i proszę o to moich polemistów. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczywet Re: PD 14.11.06, 12:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=297&w=1902813&a=1902813 i apropo Odpowiedz Link Zgłoś
kaczywet czy to prawda? 14.11.06, 12:46 Re: syndrom pana w delegacji IP: 195.117.5.* Gość: radzio 27.03.02, 15:31 zarchiwizowany Gość portalu: matrix napisał(a): > Ale do meritum.Prasa warszawska jakies dwa,moze trzy lata temu opisywala > kilkudniowe szkolenie wyjazdowe do Jachranki calej Rady Gminy wraz z > uurzednikami , ktore zostalo zorganizowane przez Agnieszke KUNCEWICZ.Wiesc > gminna w tamtym czsie donosila : > -radny SZymanski oraz Dabrowski upili sie i wymiotowali przez okna !! > -przewodniczaca Kuncewicz zrobila numerek z kilkoma kolegami!!!! > -itd. itd. itd. widac jestes zazdrosny matrix, tez bys chcial... > Oczywiscie droga Pani odbylo sie to tylko za pieniadze podatnika.Konkluzja > dopuki korzysalo sie z dobrodziejstw WLADZY bylo OK! a teraz to sie teskni i > pluje na wszystkich by zdobyc popularnosc!!!! kiedys wiesc gminna mowila, ze burmistrz sam zajmie sie promocja gminy. jak wszystko w tym urzedzie musialo sie odlezec, i teraz mamy. z grubej rury, wszyscy juz znaja i pana burmistrza i gmine Targowek. Taka promocja, az sie patrzy!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawodowiec Re: czy to prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 12:53 HAHAHAHAHAHHA, niezła lekturka, polecam. Nieżle się ubawiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: czy to prawda? 14.11.06, 12:57 nieprawda proszę próbowac znależć tych kolegów od numerka :-)) ale jesli mogę cos doradzić - proszę sie nie zniżać do tego poziomu, co anonimowi autorzy tych postów Odpowiedz Link Zgłoś
kaczywet Re: czy to prawda? 14.11.06, 13:03 eksperci.nf.pl/produkty/ekspert_5027170.htm tak z ciekawości o tego męża pytam tylko. to wiele tłumaczy prawda ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: czy to prawda? 14.11.06, 13:06 nie bardzo rozumiem ale najważniejsze, że Tobie to się układa w jakąś całość. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczywet Re: PD 14.11.06, 13:08 a o sprawy Targówka czy Żoliborza będziesz zabiegała? Pani Radna? Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: PD 14.11.06, 13:10 O sprawy Warszawy, z priorytetem dla Bielan, Żoliborza i Targówka. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczywet Re: PD 14.11.06, 13:11 nie spodziewałem się innej odpowiedzi:)) a w swojej ulotce wyborczej też tak pisałaś ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczywet Re: PD 14.11.06, 13:13 bo mozna np. opdpowiedzieć, że o sprawy POLSKi bede zabiegała lub dalej o dobro UE a co poniektórzy piszą, że o pokój na świecie ihihihihi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mk968 Re: PD 14.11.06, 14:18 kaczywet myślę że brak ci elementarnej zasady dobrego wychowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Iwanicki Re: PD IP: *.chello.pl 15.11.06, 00:58 Gosciu, wez sie odczep, bo obrazasz ludzi, ktorzy glosowali na p.Agnieszke Kuncewicz. Kazdy kto chcial mogl sprawdzic czy kandydat jest "spadochroniarzem" czy mieszkancem danego terenu. Jesli zostala wybrana to znaczy, ze ludzie tak chcieli i juz. Pozdrawiam b. kolegow z PD! Odpowiedz Link Zgłoś
mk968 Re: PD 14.11.06, 14:20 na tyle ile z nam Age a znam jest to najbardziej krystalicznie czysta os natomiast ty swoimi wypowiedziami wydajesz tylko opinie o sobie samym Odpowiedz Link Zgłoś
kaczywet Re: PD 15.11.06, 09:34 drogi MK968 ja również miałem okazję poznać Panią więc nie zabieraj mi przyjemności pisania na temat "kandydatów" jak nazwa tego forum wskazuje ocene pozostawmy histori i mieszkańcom Warszawy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: PD IP: *.chello.pl 16.11.06, 09:42 podaj nazwisko i imie madralo a niue ukrywaj sie pod pseudonimem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puławska Re: No to PD odniosło wielki sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 09:46 :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mk968 Re: No to PD odniosło wielki sukces 15.11.06, 11:27 to podziel się na forum !!to co masz do Agnieszki Odpowiedz Link Zgłoś