Gość: Przemek Warsztat w Poznaniu IP: 213.76.166.* 21.02.06, 10:56 ja polecam warsztat i stację kontroli pojazdów "AMS" przy Grunwaldzkiej, pomiędzy Grochowską a Bułgarską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciun Re: Warsztat na Ursynowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 16:32 Polecam ten warsztat, doskonale dobrany lakier, naprawa również spoko blacharstwo.za.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Warsztat na Ursynowie IP: *.acn.waw.pl 13.09.06, 21:26 Kolejna autoreklama wlasnego zakladu, tym razem blacharskiego. To jest wada tego watku :((( Odpowiedz Link Zgłoś
mucha0105 Re: Warsztat na Ursynowie 25.02.07, 17:59 Gość portalu: mk napisał(a): słąby sposób na reklame kolego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zet Re: Warsztat na Ursynowie IP: 78.133.208.* 25.03.09, 10:26 dokładnie... tym bardziej, że tam jest szajs i oszustwo pełną gębą. Doświadczyłem na własnym portfelu. Tatuś z synkiem za interes się zabrali, śmiech na sali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 10:05 łomianki ul. warszawaska 56 (nie mylić z aso włodarski, który jest obok) 022 751 16 40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Polecane warsztaty IP: 212.160.138.* 24.05.06, 09:44 a ja polecam CAN-MOTOR Warszawa Zacisze - nieduży warsztat, reperują wszystkie samochody, ale specjalizują się w sprowadzanych z USA. Sympatyczny właściciel i niedrogo. ul. Korzystna (nie pamiętam numeru, ale przy kościele) tel. 601 35 17 27. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toast Re: Polecane warsztaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 20:48 polecam!!! FEU VERT w Szczecinie napewno robią dobrze geometrie! mam e classe mb w 210 i mało kto ma pojęcie co się tam robi! a oni wiedzą (wymienne sruby regulacyjne) w większoci warsztatów mówia ,że tylko zbieżnosć jest do ustawienia ale to nieprawda< POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 16:27 Pracujesz w Feuvercie w Szczecinie (jak pisałeś w wątku o dziadowskim feuvert na Ursynowie) i jeździsz e classe ? Ciekawe naprawdę.... Chyba nie z pensji tamtejszej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr827 Re: Polecane warsztaty Elektryk Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:21 Polecam Auto-Elektryk Stefan Szymczak, ul. Skibicka 28, W-wa Okęcie tel. kom. 0502 981 212, robi wszystkie marki, elektronika, komputery, dojazd do klienta, holowanie. Naprawiłem u niego spalona instalację w Lagunie, nikt nie chciał się podjąć oprócz niego, naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mucha0105 Re: Polecane warsztaty 25.02.07, 17:57 Gość portalu: toast napisał(a): witam! facet pisze że nie można się umówić ,bo są terminy,normalna rzecz jak jest ruch to trzeba się umawiać normalna rzecz a ,zawodnik myśli że wszystko zostanie rzucone i wszyscy będą naprawiać jego MB 126 z bardzo popularnym silnikiem 5,6 litra V8, litośći człowieku opanuj się. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 14:44 To chyba jakaś nowość na rynku, kolesie dokonują napraw lakierniczych prawie na poczekaniu ( w moim przypadku zajęło im to 2h )miałem uszkodzony rant od bagażnika dachowego ( mondeo 2004 grafitowy metallic ). Uszkodzenie miało ok 2cm, ale rdzewiało, facet niem malował całego elementu, tylko fragment, tak, że nie ma po tym najmniejszego śladu!! Dodatkowo, niejako na bis usuneli mi rysy z drzwi ( bez konsultacji ze mną i ZA DARMO ) wszystko sprawnie miło i tanio. Za usługę zapłaciłem 250zł ( najtańszy lakiernik krzyknął 300zł za malowanie całego elementu i kazał odstawić auto na 2 dni ). Jeszcze nia mają siedziby, ale odpipsałem numer 0-600-156-412 i mają stronę www.paintfixpro.pl - acha, podobno na razie są tylko w Krakowie. Zrobili fotki i dali gwarancję na usługę, co też jest fajne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel441 Re: Polecane warsztaty 19.09.06, 10:22 Witam, tym, którzy chcą zaoszczędzić na czasie i pieniążkach polecam warsztat w Krakowie na Gałczyńskiego 32B, tel. 509 670 129: naprawiam tam moją kilkuletnia Toyotę. Ostatnio nawalila w trasie, jeden telefon i moglem liczyć na naprawę z dojazdem. Nic dodac, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
fryderykx Re: Polecane warsztaty Warszawa Globusowa 8 19.09.06, 15:17 Miłałem przyjemność tam naprawiania auta. ogólnie ok. do tego myjnia +blacharnia aha auto zastępcze w małej kasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetasm Re: Polecane warsztaty Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 16:12 jakieś 2 tyg. temu zaczął się problem z moim autkiem. po przekroczeniu 70 km/h zaczynał się głośny dzwięk z przedniej częsci samochodu, nasilający się wraz ze wzrostem prędkości. byłam w 3 warsztatach autoryzowanych i nc wzieli kasę i powiedzieli ze skrzynia do weryfikacji. zadzwonił do mnie koleg i okazało się że ma namiar na dobrego fachowca. umówiłam się. po zajechaniu wysłucham mnie cierpliwie co się żadko zdaża i dopytał o szczegóły. pojechaliśmy na jazdę próbną w której trakcie po kilku wyjściach na zewnątrz auta przez ww usterka została przez niego usunięta. wyobrażcie sobie że to było coś w przednim zderzaku. a co na to ASO numer do człowieka:0-512-468-869 Odpowiedz Link Zgłoś
vvv4 Re: Polecane warsztaty Warszawa 21.09.06, 15:11 Ja mogę polecić warsztat samochodowy w W-wie ul. Radzymińska 116 tel.0226795271. Jest tam mechanik-złota rączka.Wszystko jedno co by sie nie posuło:skrzynia,hamulce,koło czy inna cholera samochodowa ,to On naprawi,pomoże,doradzi i ceny bardzo przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgataK Re: Polecam w Warszawie tylko mechanic.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 23:51 warsztat koło galerii mokotów, przy urzedzie skarbowym. jeżdżę donich moją hondą crx. lakierowali mi karoserię, coś z głownica robili i instalowali nowe dżejbiele. mają bardzo przystojnego szefa. niestety widziałam go tylko raz. ciao Odpowiedz Link Zgłoś
iwkam Re: Polecam w Warszawie tylko mechanic.pl 13.12.06, 19:12 Ja również polecam ten warsztat (www.mechanic.pl). Oprócz solidnej roboty mają bardzo wygodną usługę-odbierają i odprowadzają samochód z wyznaczonego miejsca. Pięknie mi też umyli "Jazzunię". W środku lepiej wyczyścili niż na Robowash. Poza tym faktycznie przystojni faceci tam pracują..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Autoreduta Warszawa IP: *.home.aster.pl 01.02.11, 14:04 Polecam.Wiadomo,ze jak sie ma dobre autko to szuka sie też i dobrego serwisu.A Autoredute miałem okazję sprawdzić podczas przeglądu eksploatacyjnego.To co mnie zaskoczyło-pozytywnie oczywiście to taki przegląd jest w cenie niższej o 30-40% od autoryzowanych stacji przy użyci części oryginalnych oraz zamienników. www.autoreduta.pl/t39,Bmw_serwis_porsche.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: Autoreduta Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.11, 15:40 A to by się zgadzało. Znajomy polecił mi ten serwis bmw na Zwycięzców i narazie nie mam zamiaru szukać innego. Super, że dają możliwość wyboru - naprawa na oryginałach i zamiennikach. Ceny tak pomiędzy aso, a warsztatem. Jakość porównywalna z aso. Więc szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamiln Re: Autoreduta Warszawa IP: *.205.157.239.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.07.13, 16:14 Jesli chodzi o ten serwis to tutaj naprawa zawieszenia w E60 ponad 3500 taniej niż w ASO. Wiec warto na pewno jest wybrac własnei ich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krizu Re: Autoreduta Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.15, 22:46 AUTOREDUTA ? Nigdy nie kupujcie u nich samochodu szczególnie u handlowca tomasza tomaszewskiego który mnie oszukał jak kupowałem swój samochód. Miał być bezwypadkowy i 100 % sprawny mechanicznie. jeszcze w dzień zakupu wróciłem z reklamacją, że uszkodzona jest skrzynia biegów, nie działa samo poziomowanie świateł. Mija 3 miesiące a oni dalej diagnozują nie usuwając usterki w skrzyni. Obecnie mój adwokat zajmuje się już sprawą :) naprawię w ASO BMW i po sprawie w sądzie oddadzą wszystko !!! czekam teraz na ekspertyzę biegłego i serwisu jakie jeszcze wady ukryli. Nie odpuszczę im !PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED AUTOREDUTA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna nie polecam mechanic pl. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 21:44 Ceny kosmos a szef brzydki i niski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: nie polecam mechanic pl. IP: *.spray.net.pl 01.12.08, 15:31 popieram w 100% - ceny chyba najwyzsze w wwie... to samo mozna gdzie indziej zrobic znacznie taniej; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: nie polecam mechanic pl. IP: *.chello.pl 31.01.09, 17:55 Ten warsztat to nieporozumienie! Ceny - kosmos, jakość usług kiepska. Przed wejściem do biura napis: "Najlepszy warsztat w Warszawie" (albo jakoś tak podobnie). Gratuluję poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatatarnowska Re: nie polecam mechanic pl. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 17:07 gdzie? i o ile taniej? sprawdzilas? ja nie narzekam. moze dlatego ze mnie stac :P i nie uzalam sie nad sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zpk różnice cenowe IP: *.aster.pl 20.01.10, 00:08 Droga Vika'o proszę o podanie szczegółów. jaka usługa jest u nas taka droga a u konkurencji tak tania? Z poważaniem Zbigniew Kawalec Właściciel Mechanic.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marekdobrzanski Re: różnice cenowe 03.01.16, 11:26 Jeśli ktoś by szukał firmy od regeneracji maglownic to mogę podrzuć namiar do www.turboreg.pl w tym się specjalizują. Dla klientów z tych okolic to dobry namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pabloXC90 Re: polecam mechanic pl. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 17:05 ja polecam goraco. serwisuje u nich XC90. ktory to jest ten niski i brzydki. bo by my opinion to w biurze mają samych przystojnych chłopców? wlasciciel to ten w grubych czarnych okularach. czego mu brakuje Anno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: nie polecam mechanic pl. IP: 80.50.180.* 17.07.09, 12:07 Gratuluję kobietom, które w warsztacie szukają przystojniaków lub kandydatów na mężów zamiast usługodawców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: nie polecam mechanic pl. IP: *.chello.pl 15.11.09, 20:44 Dzisiaj w TVN Turbo był reportaż z tego warsztatu. Dwa przypadki: Nissan, który po naprawie zawieszenia wymagał lakierowania boku, bo jeden z mechaników wziął sobie samochód na przejażdżkę. Kilka miesięcy i sprawa dalej nie załatwiona. Drugi przypadek to gość, który wstawił tam trzy zabytkowe auta do renowacji. Tu już jest horror - samochody zdekompletowane, niszczejące na placu, właściciel przed kamerą rżnie głupa "Ja się z panem umawiałem?". Właściciel zabytków zgłosił sprawę do prokuratury. Może zamkną tych popaprańców, należy im się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zpk prokurator to wyjaśni, mam nadzieję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 19:39 Witam, Panie Andrzeju, choć mniemam że nie jest to Pana prawdziwe imię. Wystąpiłem przed kamerami TVN, a wcale nie musiałem. Wyraziłem na to zgodę i to wcale nie dla sławy, proszę mi wierzyć. Chciałem rzeczowo opisać sytuację. Nagrywanie materiału trwało prawie godzinę. Wycięto i wykorzystano trzy moje zdania nie mające znaczenia, bez kontekstu. Z Pana S. zrobiono ofiarę w poszukiwaniu telewizyjnej "sensacji". Rzeczywiście, Pan S. zgłosił sprawę na policję. Czego to dowodzi? Pozostawiam pytanie otwartym. Złożyłem już kilka bardzo korzystnych propozycji Panu S., wyjścia z impasu. Wszystkie odrzuca. Dlaczego? A teraz chciałbym opisać zdarzenia jakie miejsce miały w pierwszej połowie 2009 roku związane z tą sprawą. Relacje z Panem S. zaczeły się pogarszać kiedy jego firmę dotknął kryzys i jego przychody zmalały krytycznie. "Zbyszek, ja muszę coś robić, budwnictwo siadło." Jego pomysł na restaurację "oldtimerów" zakładał że zrobi z tego biznes, nie robił tego dla li wyłacznie własnej przyjemności. Kiedy dałem mu jasno do zrozumienia, że to nie ma problemu i że mogę kredytować jego restaurację aut, ponieważ zakładał zrobienie pierwszego auta i wynajmowanie go. POwiedziałem mu "ok, Panie S., zrobię Panu pierwsze auto a Pan jak zacznie na nim zarabiać to mnie Pan spłaci." O dziwo jakby z dnia na dzień zaczął krytykować dwóch głównych moich pracowników którzy pracowali przy jego projektach. Ci pracownicy zaczęli nazywać go "wujek samo zło", dodatkowo kiedy zaczął się kryzys Pan S. zaczął sciągać nic nie warty złom kupowany za bezcen z Anglii, wietrząc w tym intratny biznes. Odradzałem wraz z pracownikami mu to wielokrotnie. Nie słuchał. Zakorkował się. Auta przechowywałem mu na posesji specjalnie do tego wynajętej przez moją spółkę. A TERAZ UWAGA. Z dnia na dzień Ci moi pracownicy złożyli razem wymówienie z pracy. Nie tłumaczyli dlaczego. Po dwóch tygodniach dowiedziałem się ze otworzyli własny warsztat w okolicy, a ich głównym, pierwszym zleceniodawcą jest Pan S. A po miesiącu zadzwoniono do mnie z Policji. Pan S. do mnie się uśmiechał, a za moimi plecami szykował "dokumentację" do prokuratury. Wykorzystał perfidnie to, że wszystkie jego zlecenia przyjmowałem ustnie, a teraz oskarża mnie o dewastację samochodów zabytkowych, które w rzeczywistości były złomem, a w które zainwestowałem ponad 50 tys pln. Punkt widzenia zawsze zależy od punktu siedzenia. Z poważaniem Zbigniew P. Kawalec Właściciel Mechanic.pl ps jeśli chodzi o sprawę Nissana. Jego auto bez mojej wiedzy i zgody wziął po pracy mój pracownik. (z tego powodu pracownika zwolniłem bo dowiedziałem się że to nie był jedyny incydent) Uszkodził auto. Naprawił auto bardzo nieudolnie. Właściciel jednak miał pretensje do firmy. Wypłaciłem właścicielowi 2000 pln. Dodatkowo były pracownik wprowadził właściciela w błąd (skłamał mu) i zainstalował w aucie zamiennik a nie oryginalną część którą uszkodził (różnica w cenie to ponad tysiąc złotych, dodaję też że bez mojej wiedzy, nie wiedziałem nic o tym fakcie, dowiedziałem się tego dopiero od właściciela). Aktualnie zabiegam aby pracownik dotrzymał danego słowa i zadośćuczynił właścicielowi tego auta. Z pozdrowieniami dla Pana Przemka, cierpliwego właściciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: prokurator to wyjaśni, mam nadzieję IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.12.11, 14:58 człowieku, weż ty się do roboty a nie wyjaśniasz sprawy, których i tak nie możesz naprawić, siedzisz przy kompie zamiast robić swoją robotę, widać masz sporo czasu na głupie tłumaczenie się z problemu który sam stworzyłeś, a może tak działa u ciebie autoreklama, to prostackie podejście do twojego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: prokurator to wyjaśni, mam nadzieję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.14, 13:03 "głupie tłumaczenie" ? "prostackie podejście" ? - byli pracownicy ? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zpk odpowiedź na powyższe IP: *.aster.pl 20.01.10, 00:06 nie jestem brzydki :)))) ani tym bardziej niski. no chyba że 180 cm kwalifikuje się do kategorii niski. Z poważaniem Zbigniew Kawalec Właściciel Mechanic.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdf Re: odpowiedź na powyższe IP: *.30.91.254.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.05.12, 00:01 Typowy brak nadzoru pracowników - ale od tego gościu masz firmę żeby tego pilnować. Za to ci klient płaci a nie za tłumaczenie się. Taka jest mentalność naszych biznesmenów. Brać kasę i za nic nie odpowiadać - a pracownik najlepszy to z nagonki .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szentweld Re: odpowiedź na powyższe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.03.14, 15:31 Z Auto Babicami keidys był różnie, natomiast od dłuższego czasu panowie wzięli sobie do serca pewne sprawy i wzrosł pozim jakości a przede wsyztskim poziom obsługi klienta. Jakby jeszcze troszkę ceny spadły to już wogole byłoby super Odpowiedz Link Zgłoś
mirekczar Re: Polecane warsztaty 28.10.06, 14:24 Szczerze polecam Auto-Ekspert na Żwirki i Wigury 2B tel. 022 4237373, 0503050189 www.autoekspert.pl Jeżdże tam Astrą'97 i nareszcie nie mam zastrzeżeń. Silnik, zawiesznie, blacha, wszystko. Profesjonalnie i niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akuku Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 17:46 www.gromada.transport.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spagheti Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 09:03 ja polece serwis alfa romeo na chodeckiej 1d mila obsluga dobre ceny i serwis prowadzony przez pasjonatow marki inne marki tez naprawiaja 6748989 Odpowiedz Link Zgłoś
gotyma Re: Polecane warsztaty 06.01.07, 14:00 Witam, a gdzie w Warszawie moge zanlesc dobry warsztat do naprawy volkswagena polo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgaga Re: Polecane warsztaty IP: *.mos.gov.pl 05.04.13, 11:14 Jeśli chodzi o sprawy elektryczne polecam warsztat ul Powązkowska 13 na terenie dawnej chemii. Jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgaga Re: Polecane warsztaty IP: *.mos.gov.pl 05.04.13, 11:21 Jeśli chodzi o sprawy elektryczne polecam warsztat ul Powązkowska 13 na terenie dawnej chemii. Jest OK kontakt 501757238 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Polecane warsztaty IP: *.play-internet.pl 05.04.13, 22:20 Witam, ja serwisuję swoje polo w warsztacie na Klubowej 3 (Ursynów). Zawsze jestem zadowolona, żadnych awarii, profesjonalna i miła obsługa. tel. 533 652 090. Polecam, nie zawiedziesz się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Polecam trójmiasto: FIAT CLUB tel. 501376796 IP: *.centertel.pl 08.12.12, 11:50 Polecam! Fiat Club ul. Łukasiewicza 3 Pruszcz Gdański (mieszczą się z tyłu za urzędem skarbowym) tel. 501376796 Specjalizują się w alfach, fiatach, oplach i lanciach. Znają sie na robocie! Od 5 lat serwisuje u nich swoją Alfe 156. Robota zawsze dobrze wykonan, ceny dużo tańsze niz w ASO. Dbają o klienta i powierzone mienie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polecane warsztaty IP: *.chello.pl 13.01.07, 23:11 Witam! Mam kilka drogich samochodów w swojej firmie. Jeśli chodzi o sprawy powypadkowe czy lakiernicze, które niestety często się u mnie zdażają to korzystam tylko z jednego zakładu przy Wiertniczej 155 w Warszawie (tel 6517595). Jakość usług znacznie przewyższa te oferowane przez ASO a ceny są sporo niższe. Prowadzą też naprawy bezgotówkowe z których często korzystam. Pozdrawiam Marek J. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty888 Re: Polecane warsztaty 15.01.07, 23:30 Znam ten warsztat. Profesjonaliści !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariusz Re: Polecane warsztaty IP: *.182.69.180.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.10.14, 07:51 Wczoraj odebralem samochód od pana Falka z Wiertniczej. Jestem bardzo mile zaskoczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naprawy-aut Re: Polecane warsztaty IP: 83.218.117.* 04.02.13, 17:30 Zapraszam na naprawę samochodów powypadkowych do warsztatu w Warszawie przy ul. Chodeckiej 1A; Więcej na stronie: www.naprawy-powypadkowe.warszawa.pl tel: 604 220 479 Odpowiedz Link Zgłoś
mucha0105 Re: Polecane warsztaty 25.02.07, 18:02 witam! polecam Feu Vert Szczecin tel 0914329650 robiłem geometrie w w210 polecam, fajny sprzęt mają! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BERNADETA27 Re: Polecane warsztaty IP: *.chello.pl 26.02.07, 21:09 BLACHARSTWO LAKIERNICTWO POMOC DROGOWA TANIO SZYBKO SOLIDNIE Paweł Luberda 601-510-381 ul.Szafrańska 9 (koło Elektociepłowni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Polecane warsztaty IP: *.chello.pl 12.03.07, 23:11 Z tego co wiem ta strona nie służy do reklamowania własnego warsztatu. Ale niektórzy chyba o tym nie wiedzą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Polecane warsztaty IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.12, 09:16 Generalnie w necie nie uzyskasz wiarygodnych informacji (same wpisy chałupników którzy starają sie tym samym zamęcić i ściągnąć do siebie) i biada tym którzy wertują net w celu przechytrzenia losu :))) Zweryfikujcie serwisy samodzielnie. Pojedz na wymianę opon czy czegokolwiek innego tu, tam, i oceń sam, a nie liczycie że wam coś sensownego wpadnie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesław Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 23:12 Polecam warsztat Auto-Spec, Wrocław ul. Góralska 20 (przeniesiony z ul. Terenowej 42). Tel. 071 3730117. www.auto-spec.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
asiula741 Re: Polecane warsztaty 10.03.07, 20:41 Mechanika Pjazdowa Józef Fornagiel Ul.J.Dymka 46 Knurów(k.Gliwic) 032 236 04 91 Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty888 Re: Polecane warsztaty 12.03.07, 23:14 Naprawy powypadkowe - również bezgotówkowe. Bardzo wysoka jakość napraw Warszawa ul. Wiertnicza 155 022 6517595 Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
nika0001 Re: Polecane warsztaty-elektronika Wawa 20.03.07, 11:52 Elektronika samochodowa Dominik Pomierny Ul.Bitwy warszawkiej 1920 11tel. 022 824 06 06 ( o ile się nie mylę :)).Bardzo fachowo i miło.Zanim moje ukochane autko trafiło w rece Pana Dominika nikt nie potrafił powiedzieć dlaczego nie jeżdzi przez blisko 10 tyg.Pan Dominik w ciągu tyg postawił diagnozę i naprawił samochód. Polecam wszystkim i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk Re: Polecane warsztaty-elektronika Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 12:15 rowniez korzystam z tego warsztatu i jestem zadowolony profesjonalnie naprawione auto, podejmuje sie ciezkich tematow 503-478-455 www.markauto.waw.pl warto pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Polecane warsztaty- Wawa www.markauto.waw.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 12:17 www.markauto.waw.pl 503 478 455 p Dominik Odpowiedz Link Zgłoś
izunia031 Re: Polecane warsztaty 14.11.11, 21:02 a ja polecam www.autoserwisbielsko.pl warto Odpowiedz Link Zgłoś
freyje Re: Polecane warsztaty 02.10.10, 20:20 Polecam warsztat, który się niedawno znalazłam. Szybka wymiana olejów, filtrów i opon - bo już zima za pasem... KOWALT Radosław Skiba, Goździkowa 7, Gliwice-Knurów, 604 526 805, www.expres-transport.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Polecane warsztaty (www.poli-cars.pl) IP: 194.181.192.* 23.11.10, 12:28 Polecam warsztat na Białołęce POLI-CARS ul. Natalii Gąsiorowskiej 21 03-107 Warszawa tel. 515-154-479 tel./fax 22 614-95-06 serwis@poli-cars.pl Centrum Obsługi Samochodów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Polecane warsztaty (www.poli-cars.pl) IP: 194.181.192.* 14.11.11, 11:51 "Poli-Cars" ul. Radzymińska 198 Warszawa, Targówek tel. 515-154-479 tel./fax 22 614-95-06 serwis@poli-cars.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polecane warsztaty (www.poli-cars.pl) IP: 212.180.149.* 20.01.12, 16:00 Ja mam bardzo złą opinię o fachowości Policars. Obsługa wprawdzie miła ale nie potrafią wykonać poprawnie najprostszych rzeczy. Zwyczajni partacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Polecane warsztaty (www.poli-cars.pl) IP: *.centertel.pl 13.09.21, 12:33 UWAGA! Pod tym adresem inna firma. Ostrzegam wszystkich przed tym warsztatem! Właściciel- Marek Ostrowski to oszust i kłamca do tego zwykły partacz w ogóle nie znający się na tym fachu, a według mojej oceny to człowiek z poważnymi zaburzeniami psychicznymi. Moje auto stało u niego 4 tygodnie. Nie zrobił kompletnie nic poza tym, że je zniszczył. Gdy wstawiałem tam swoje auto powiedział, że zrobi wszystko w 2 tyg. Po tym czasie zaczęło się zwlekanie. To za 3 dni, za 2, a to jutro pojutrze. Twierdził, że wszystko zrobił i wycenił usługę na 1200 zł, a mimo to odwlekał wydanie samochodu zwalając na kolejne wymyślone przez siebie historię. Moje auto zostało uszkodzone. Pocięty, odpadający bieżnik w oponach ( które były jeszcze w stanie idealnym), zarysowany bok auta. Pęknięty zbiornik płynu chłodniczego. Z auta zniknęła pokrywa akumulatora i drobiazg, ale zniknął- przewód aux. Przez okres 4 tyg. auto przejechało 1.400 km. Marek do samego końca kłamał mnie prosto w oczy, że wszystko co mu zleciłem naprawił. Gdy odbierałem auto nie dostał ode mnie ani grosza. Kazałem mu napisać na kartce wszystko co wymienił i od razu pojechałem to zweryfikować. Zresztą po przejechaniu kilku km sam wiedziałem, że nic nie zostało zrobione, ale mimo wszystko chciałem mieć potwierdzenie. W warsztacie samochodowym zostałem uświadomiony, że poza zniszczeniami w aucie nie zostało nic zrobione. Zostałem tylko narażony na dodatkowe koszty, bo auto nie nadawało się do jazdy. Na stacji diagnostycznej również otrzymałem potwierdzenie tego co piszę, a ostatecznie by mieć podstawę abym mógł iść do sądu musiałem opłacić również rzeczoznawcę samochodowego. O Marku Ostrowskim dowiedziałem się wiele... Oszukał bardzo dużo ludzi. Brał zaliczki, a nic nie robił. Były osoby, którym nie chciał wydać samochodu zwlekając ich podobnie jak mnie. Są osoby, które musiały dzwonić po policję by odzyskać swoje auto. W środowisku mechaników ma bardzo złą opinię. Przestrzegam wszystkich! Omijajcie ten warsztat szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 11:32 Polecam warsztat USA CARS CENTER na ulicy łopuszanskiej w wawie. Maja dobre ceny i są uczciwi. Specjalizuja sie w samochodach z USA i oplach. Jestem ich stalym klientem od lat i jeszcze nigdy mnie nie zawiedli. www.usacars.pl Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BERNADETA27 Re: Polecane warsztaty IP: *.chello.pl 13.04.07, 14:09 Warsztat Blacharsko lakierniczy PIOTR BUGAJ Kraków ul.SZAFRAńSKA 9 K/ELEKTOCIEPłOWNI TEL 601-510-381 Cenią sobie klienta. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v12 Re: Polecane warsztaty IP: 213.134.191.* 15.04.07, 10:45 W przypadku remontu automatów to polecam serwis axod przy ul. Woronicza 3 w Krakowie. tel. 012 4182321. Co prawda kolejka aut jest tam na kilka tygodni, ale dopiero po ich naprawie, nie mam problemów ze skrzynią od dłuższego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stalker Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 11:09 Carserwis(ASO Fiata).W-wa,ul.1 Sierpnia.Dosyc drogo,ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzoryq Re: Polecane warsztaty IP: *.corporate-services.pl 06.06.07, 14:06 polecam warsztat Active2000 na zielonej (sadyba) w W-wie. Zajmują sie głownie francuzami, ale i z Porsche też kiedyś mieli styczność. Odpowiedz Link Zgłoś
artur321 Re: Polecane warsztaty 09.06.07, 15:48 A ile z tych postów napisali właściciele/pracownicy polecanych warsztatów? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Szukam warsztatu IP: *.adsl.alicedsl.de 09.06.07, 16:41 Dzien dobry. Mam problem z automatyczna skrzynia biegow (bezstopniowa multitronic) audi A4 rok prod.2001. Mysle ze jest to awaria w poczatkowej fazie,bo przynajmniej 2-3 razy w ciagu dnia "wyskakuje bieg"- wtedy przelaczam na "mamual" i klikam od jedynki w gore, nastepnie wracam na"D" i wydaje sie byc wszystko w porzadku ale tylko do nastepnego razu.Moze komus znany jest taki czy podobny przypadek, czy tez warsztat specjalistyczny, ktory zajmuje sie naprawami automatycznych skrzyn biegow.Z gory dzieki. Pozdrawiam Rafal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Szukam warsztatu IP: *.maxnet.biz 13.04.13, 22:28 Witam znalazłem taki post o problemie skrzyni. Mam dokładnie taki sam problem z identycznym autem i chciałem zapytać co to było? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty888 Re: Polecane warsztaty 27.06.07, 00:12 artur321 napisał: > A ile z tych postów napisali właściciele/pracownicy polecanych warsztatów? ;) WSZYSTKIE :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rere Re: Polecane warsztaty IP: *.wroclaw.mm.pl 05.04.12, 19:49 Tak naprawdę to kłamią i zdzierają wszedzie, a wam sie wydaje ze jest inaczej to znaczy że robią to doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BERNADETA27 Re: Polecane warsztaty IP: *.chello.pl 09.06.07, 22:44 Witam. Polecam warsztat BLACHARSKO-LAKIERNICZY w Krakowie na ul.Szafrańskiej 9 k/elektociepłowni .Wykonują naprawy bezgotówkowe;oferują auta zastępcze;holowanie samochodu -24 h;doradztwo; drobne naprawy na ,,drodze,,;miłą atmosferę. tel.601 -510-381 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BERNADETA27 Re: Polecane warsztaty IP: *.chello.pl 14.06.07, 08:35 Warsztat Blacharsko-Lakierniczy.Pomoc Drogowa 24 h Kraków ul.SZAFRAńSKA 9 k/ELEKTROCIEPłOWNI 601 510 381 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BERNADETA27 Re: Polecane warsztaty IP: *.chello.pl 14.06.07, 08:37 Warsztat Blacharsko-Lakierniczy.Pomoc Drogowa 24 h Kraków ul.Szafrańska 9 k/ELEKTROCIEPłOWNI 601 510 381 POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
marticzka82 Re: Polecane warsztaty 06.07.07, 18:51 Ja polecam w 100% jako uczciwych profesjonalistów warsztat na ul. Wolińskiej 10, w Warszawie (Praga płn). Korzystałam z ich usług wielokrotnie ;) Adres strony internetowej: www.autopolishing.net. Odpowiedz Link Zgłoś
marticzka82 Re: Polecane warsztaty 06.07.07, 18:59 warsztat jest sprawdzony pod każdym względem - artykuł o nich był nawet w gazecie Auto Świat(tam ich znalazłam). Także nie ma obaw :) Może nie jest tam najtaniej (ale też bez przesady), ale na pewno się opłaca, bo znają się na rzeczy, a o fachowca w dzisiejszych czasach niełatwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Polecane warsztaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 15:05 Auto-Blak Warszawa Żoliborz, ul. Włościańska 35 www.auto-blak.pl Korzystam z ich usług od lat ponieważ znajduję się niedaleko miejsca mojego zamieszkania. Ale robotę wykonują bez zastrzeżeń. Usługi mechaniczne i blacharskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 21:06 Grodzisk Mazowiecki ul Żydowska 2 elektromechanika , mechanika części używane do renault najtańszy warsztat w okolicy i dobrze robią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 07:13 numer telefonu do warsztatu w Grodzisku Mazowieckim 22 792-10-19 600-491-499 516-244-551 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Polecane warsztaty IP: *.chello.pl 29.09.07, 23:27 Bardzo dobry zakład blacharsko - lakierniczy: Warszawa ul. Wiertnicza 155 022 6517595 Naprawdę gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ok42 Auto-Blak farbiarska, Warszawa NIE Polecam 19.12.08, 16:26 A dlaczego, znajdziecie Panstwo tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=88713059&a=88713059 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHAOSSX Re: Polecane warsztaty IP: *.echostar.pl 02.10.07, 16:26 Auto service rosin oferuje naprawy samochodów główne oraz bierzące.przygotowanie do przeglądów rejestracyjnych,porady. Nasz adres ul.kazimierza wielkiego 2 62-085 skoki zapraszamy do odwiedzienia naszej strony gdzie znajdziecie ciekawe porady www.rosinservice.za.pl Odpowiedz Link Zgłoś