Gość: Jarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 09:32 Witam! Mam do naprawy klimatyzację w Omedze 2,5TD. szukam sprawdzonego warsztatu w Poznaniu lub okolicach. Może znacie jakiegoś Speca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukasz Re: =====Naprawa Klimatyzacji Poznań==== IP: *.icpnet.pl 14.05.08, 17:38 u mnie padla klima w renault scenic '98 prosze o namiary na s[prawdzony serwis pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magistralek Re: =====Naprawa Klimatyzacji Poznań==== IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.08, 18:12 warsztat na ul Kołłątaja 76 na świerczewie. Jeżdże do nich już 3 autem wielu znajomych też teraz ich odwiedza. nikt nie narzeka. Przy klimatyzacji naprawiają wszystko, mają dużą wiedzę. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shadow Re: =====Naprawa Klimatyzacji Poznań==== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 23:02 Auto-Alarm-Centrum ZPHU Serwis Piotr Szczepankiewicz Adres: 61-421 Poznań, Kołłątaja 76 to zwykły złodziej, ostatnio byłem tam z autem i poza kosmiczną ceną naprawy np osuszacza za 250 zł gdzie cena na necie to 70 zł, to gościu jeszcze dokładnie przeszuka wam auto i np kradnie płyty cd, taki mechanik złodziej meloman. Z daleka od tego warsztatu!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś