Dodaj do ulubionych

Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania

• Gość: wojtek Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.187.236.67.ip.abpl.pl 06.07.12, 00:18
      Witam,

powiem szczerze, że polecam jednego w Polsce specjalistę od którego inni się uczą :) Dodatkowo niektórzy tzw. "specjaliści" niekiedy dzwonią do Pana Richarda Sieglera z www.cardent.pl i pytają czy jest szansa na poprawienie nieudanego usuwania wgniecenia. Liczy się doświadczenie i talent. Gość współpracuje z wieloma salonami, wieloma ASO, jest najlepszy. Nie mówię ze jest tani, ale na wstępie powie czy da się czy nie. Bo nie chodzi tylko o usunięcie wizualne efektu wgniecenia. Nieraz coś dziwnego może dziać się w tym miejscu bo wgniecenie niby usunięte ale było zbyt inwazyjne.
      Dlatego polecam www.cardent.pl
      • michalwarnik Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania 02.11.17, 12:10
        Dla mnie najlepsza firma jest we Wrocławiu. grupachmiel.pl tu przynajmniej wiem, że jak oddam samochód to faktycznie po wykonanej usłudze nie będę musiał go lakierować bo garażowych "grzebków" i pseudo profesjonalistów nie brakuje.
      • Gość: Pablo76 Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.dg-net.pl 03.01.18, 15:58
        Ja korzystałem z usług gościa Łowca Wgniotek (jest na facebooku i googlach chyba). Wgniecenie było na słupku ale gościu poprzyklejał jakieś klipsy, wyciągał i postukał, efekt? Śladu nie ma! Polecam bo już miałem jechać do lakiernika
      • Gość: kazimierzmały Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.18, 14:19
        To jest nowa technika, ale czy sprawdzona? Co można powiedzieć po zapoznaniu się z poradnikiem wgniecenia.pl/artykuly/16/jak-usunac-drobne-wgniecenie-w-karoserii-prostowanie-wgniecen-krok-po-kroku Kto potwierdzi skuteczność?
      • karolboss Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania 20.12.18, 13:54
        ja miałem ślady po gradzie i naprawili mi hdmaster.com.pl oferują nawet dojazd do Ciebie
      • bartek_1133 Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania 13.06.19, 14:46
        Jeżeli ktoś jest z województwa Lubuskiego lub Zachodniopomorskiego, to polecam gościa ze Skwierzyny od bezinwazyjnego usuwania wgnieceń w karoserii, w szczególności po ostatnich gradobiciach, Ja chwilę czekałem, ale wyciągnął mi wgniecenia bez żadnego śladu po gradobiciu. Nie wiem jak jest w przypadku dużych wgnieceń, ale jeżeli rozchodzi się o gradobicie to bardzo dobrze sobie poradził.
      • Gość: Marcin09 Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.cityboard.pl 19.08.21, 15:31
        real-auto.pl/usuwanie-wgniecen-p-d-r moim zdaniem najlepszy serwis w warszawie
    • usuwanie-wgniecen24 Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania 17.07.12, 23:59
      www.usuwanie-wgniecen24.pl
      mail: usuwanie-wgniecen24@wp.pl
      Tel 510 110 218
      • Gość: Rolo Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.maxnet.biz 19.07.12, 07:29
        A gdzie jest ten warsztat usuwanie-wgniecen24.pl w jakiej miejscowości bo na stronie zapomnieli napisać. Firma krzak czy co ? ukrywają się ?
        • Gość: Kamil Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.21, 09:18
          Real-Auto Service Studio. Naprawa wgnieceń Warszawa, pl-pl.facebook.com/RealAutopl/
      • Gość: Antoś Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.12, 22:37
        Napraeialem u nich.
        Godni polecenia
        Najlepiej dzwonić 510110218
    • maxiurek Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania 13.10.12, 12:09
      Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania <- prosze bardzo :)
      • Gość: Asia Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.icpnet.pl 03.12.12, 15:40
        Ja mogę polecić firmę w KatowicachTekst linka gdzie realizacja zadania przebiegla bardzo szybko, i bardzo skutecznie.
    • Gość: golf Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.centertel.pl 02.07.13, 19:47
      Naprawiałem golfa po gradobiciu u gościa, który robi cuda. Pracuje pod Warszawą w autoryzowanym serwisie pewnej marki i robi fuchy w domu, więc z cenami nie przesadza - przynajmniej w moim przypadku tak było- szczerze polecam. Telefon mogę podać 600 048 962.
      Powodzenia.
    • majki49 Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania 04.02.14, 20:41
      Polecam P Zbigniewa Dolega 501-491-066. Nie jest drogi super robota
    • edward0000 Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania 24.03.14, 16:17
      Robiłem auto żonie po gradzie u Laszczaka w Szczyrku. Nie wierzyłem ze to zrobią bo na prawdę było zmasakrowane ale usunęli wszystko jak magicy! Firma rzetelna solidna i tania! Zonka nie poznała auta:D tu jest ich stronka www.laszczak.com.pl/ mogę podesłać zdjęcia auta jak jest zrobione dla pewności, tu jest mój email edward.jonczyk@op.pl piszcie w razie pomocy. Uważajcie na innych partaczy bo rożne są firmy.
      Laszczaka polecam z czystego serca. powodzenia!
      • Gość: hurtos Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.96.244.35.tvksmp.pl 10.04.14, 14:41
        Oni się tym zajmują - www.airconstruction.pl/oferta Akurat usuwanie wgnieceń bez lakierowania jest już znane ludziom. Wiem, że nawet ktoś puścił zestawy do samodzielnego usuwania tych wgnieceń, ale dla mnie to śmiech na sali ;-)
        • Gość: jony326 Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.188.109.pools.vodafone-ip.de 06.04.15, 11:18
          chlopaku , smniech na sali ? niewiesz co mowisz .
    • Gość: amerykanin zadowolony klient IP: *.v4.arkomnet.eu 03.06.14, 22:23
      jeżeli chcecie namiary na prawdziwego fachowca to pod tym adresem www.usunwgnicenia.pl firma z doświadczeniem profesjonaliści na skalę światową !!! obsługa szybka, sprawna , sprawdzone .
    • Gość: WTB Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.multi-play.net.pl 11.06.14, 11:57
      Najlepszy i najbardziej doświadczony zakład w usuwaniu wgnieceń to CARDENT od 10 lat w Polsce a wcześniej wiele lat w USA
      nie jest najtańszy ale to właśnie o to chodzi :) Wielu niedoświadczonych po prostu zepsuje lakier.
      Polecam go z czystym sumieniem :)
      • Gość: Jacek Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.naklo.vectranet.pl 16.08.14, 11:45
        Zapraszam na www.spawaniezderzakow.pl.tl
    • malinowamaba Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania 30.07.14, 12:09
      Polecam Ci www.automix-lodz.pl/
      • Gość: Terrano Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.14, 17:59
        Wgniotłam zderzak w Terrano męża. Muszę to szybko zrobić. Czy w Ełku są jakieś warsztaty, które usuną mi wgniecenie bez lakierowania i nie będzie po nim śladu? Pojechałabym do naszego warsztatu, ale to znajomi męża, to zaraz mu powiedzą, że rozbijałam się, dosłownie, jego autem...
    • Gość: romigos Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.15, 16:36
      Ja polecam firmę z Krakowa TG Tech Tomasz Glaba tel. 696147689 przy ul. Prandoty 6-8.
      Pan podjął się naprawy dużych wgnieceń, których np. tak reklamowana firma Dent Car nie chciała robić.
    • Gość: Emil Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.itsa.net.pl 23.01.15, 15:31
      Firma TOMEX TOmasz Styś jest najlepsza. Klasa, uczciwość, fachowość. Dzisiaj doprowadził moją siódemkę do stanu salonowego. zero śladów po wgniotkach. Bardzo serdecznie polecam.
    • Gość: AuroREM Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.15, 22:12
      Zadzwon do AuroREM z Warszawy tel.514033683
    • 3hubby Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania 08.07.15, 16:06
      Puller z Warszawy. Wyślij maila ze zdjęciem wgnioty na ich maila wgniecenia@puller.com.pl bo nie zawsze dołek da się wyciągnąć bezinwazyjnie.
      • Gość: Maciej Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.21, 12:25
        online wycene też robią w REAL AUTO SERVICE real-auto.pl/
        strona do wyceny naprawy wgnieceń: pdr.cartuner.pl/?gclid=Cj0KCQjwpf2IBhDkARIsAGVo0D07z4oo5v6WhjKlLIvkKnu6ayJ2IjVfWGk9aDLxuSZfIhL-jda_pJoaAsTbEALw_wcB
    • Gość: PIotrek z Radomia usuwanie wgnieceń bez lakierowania IP: *.radom.vectranet.pl 07.08.15, 18:54
      Ja polecam firmę P.Jacka z Radomia (szybko i niedrogo) to jego strona z namiarami www.motodent.pl/
    • Gość: Zygmunt usuwanie wgnieceń IP: *.dynamic-ra-2.vectranet.pl 13.09.15, 18:45
      Witam mąż robił wgniecenie na swoim audi u pana Piotra po czym mnie wysłał z wgnieceniem na moim aucie poprostu bez śladu adres firmy www.dent-expert.eu
      • Gość: kataliza Re: usuwanie wgnieceń IP: *.centertel.pl 26.11.15, 09:19
        Mam zamiar przed sprzedaniem swojego golfa zrobić samodzielne naprawianie wgniecenia, mam nadzieje, że się uda. Inaczej zmuszony będę oddać do blacharza.
      • Gość: janjanowski Re: usuwanie wgnieceń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.18, 13:41
        Warsztaty albo samodzielne działanie wgniecenia.pl/artykuly/17/likwidacja-wgniecen-w-samochodzie-domowe-sposoby-vs-techniki-specjalistow-od-usuwania-wgniotek jak uważać, czy przecietny kowalski da radę.
    • Gość: www.p-d-r.pl Bezpłatne 2 tygodniowe (80roboczogodzin) kursy PDR IP: *.play-internet.pl 28.09.15, 23:00
      Profesjonalne szkolenia prowadzone przez najlepszych z branży szkoleniowców PDR

2 tygodniowy ( 10 dni roboczych ) !!! bezpłatny kurs PDR realizowany w ramach dofinansowania z Urzędu Pracy !!!

TERAZ ZA DARMO !!!

miejsce: Warszawa lub Trójmiasto

Zdobądź dobrze płatny zawód - WYSOKIE ZAROBKI W POLSCE i ZA GRANICĄ !!
      " Zostań technikiem PDR "

Zakwaterowanie i wyżywienie GRATIS !

Organizujemy wyjazdy PDR na gradobicia !

Ilość miejsc ograniczona

Infolinia tel.690 222 440
      www.p-d-r.pl
    • Gość: grad-sos Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.15, 20:52
      www.grad-sos.pl
    • dirna Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania 12.02.16, 10:49
      www.samdoor.pl polecam
    • Gość: jeansu Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.16, 20:51
      ja osobiście polecam zakład P&M Cars na ul. Zagłoby 2F w Krakowie
      w Subaru Legacy miałem do zrobienia błotnik przedni (duża wgniota od str. drzwi + kilka wzdłużnych wgnieceń, oraz wgięta kantka od str zderzaka), usługa wykonana szybko i profesjonalnie
    • Gość: Kosek 23 Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.17, 15:20
      Witam. Dalem się skusić na uslugi Laszczaka ze Szczyrku, po tym jak przeczytalem tyle pozytywnych opini o gościu. Facet niesamowicie rzetelny i dokładny. Zrobil auto po gradzie za jakies troche wiecej niz polowe ceny w warsztatach takich jak dufal albo mwalczak. Gosc tani, moze dlatego ze robi poza miastem, ale bylo warto kawalek podjechac. Efekt perfekcyjny!
      • konradpom Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania 12.06.17, 23:44
        polecam firmę z Krakowa autoPDR. Naprawiałem u nich ostatnio klapę w mojej Skodzie Roomster. Efekt pracy lepszy niż się spodziewałem, żadnych śladów po po naprawie, a uszkodzona była prawie 1/4 klapy tylnej. Auto świeże więc zależało mi, żeby nie trzeba było malować. Można zobaczyć co i jak robią na ich stronie www.autopdr.eu.
        Konrad
    • Gość: gość Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.17, 08:52
      Zapraszam, Więcej informacji o nas i naszej pracy znajdziecie Państwo na naszej stronie.

• odczepcie_sie Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania 21.09.17, 12:22
      Jeśli chodzi o nieinwazyjne metody nie wymagające lakierowania, to najlepszym rozwiązaniem będzie technika PDR. Tutaj abcporady.pl/usuwanie-wgniecen-w-aucie-technika-pdr/ możecie o niej się więcej dowiedzieć.
      • asiakracja Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania 11.09.18, 11:49
        U mnie tak mechanicy usuwali wgniecenie po stłuczce. Auto było wtedy nowe, nie chciałam, żeby straciło na wartości, a w sumie ta naprawa kosztowała mnie mniej, niż wizyta u blacharza.
        • sambolejro Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania 11.09.18, 12:00
          Czyli opłaca się korzystać z tych nowoczesnych rozwiązań zamiast szpachli i malowania. O tej technice można też przeczytać na podpowiadamy.pl/malowanie-i-szpachlowanie-auta-moze-nie-trzeba/ żeby dowiedzieć się więcej.
    • zzsot2zz Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania 28.09.18, 21:53
      Nie wiem skąd jesteś, ale w Bielsku w M.Walczak usuwają wgniecenia bez lakierowania.
      Więcej o metodach tej naprawy przeczytasz na cafeteria.pl/usuwanie-wgniecen-po-gradobiciu-jak-sie-do-tego-zabrac/ Nie kosztuje to wiele, a lepiej zrobić i mieć święty spokój.
    • mikorudel Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania 27.11.18, 12:50
      Drobne wgniecenia, przetarcia można spokojnie usunąć bez konieczności lakierowania czy innych wysoko inwazyjnych usług lakierniczych.
      Tego typu usługami zajmują się też w tych wszystkich warsztatach auto detailingowych. Koszt - trudno stwierdzić, zależy od samochodu, od miejsca uszkodzenia itd.
      Trochę więcej informacji na temat tej usługi można jeszcze tutaj doczytać: car-spa.pl/uslugi/poziom2/
      • Gość: Robsoon Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.21, 09:15
        moj ziomek prowadzi warsztat, najlepszy w Warszawie real-auto.pl/ polecam!!
    • Gość: Marek293 Re: Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania IP: *.146.112.27.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.12.18, 19:16
      Polecam goscia z lubelskiego, takiego dokladnego czlowieka pierwszy raz w zyciu spotkalem,usuwa wgniecenia nawet te ktorych nie widac ^^ .tu jest jego stronka gdyby ktos potrzebowal www.pdrking.pl lub fb www.fb.com/wgniot
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka