xsenia.pl 28.04.11, 21:08 czesc. mam pytanie moja coreczka na widok jednej sasiadki dostaje hiserii, ma 2 latka i 3 miesiace.wydaje mi sie ze juz nie powinna sie bac, czy to normalne? co o tym sadzicie? prosze was o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mondovi Re: Płacz córeczki 29.04.11, 09:57 mój syn gdy miał 3 lata bał się sąsiadki - miała bardzo niski głos. A tak w ogóle, to w tym wieku dziecko wchodzi w okres lęków - wyobraźnia zaczyna pracować i nawet oswojone wcześniej rzeczy, mogą być straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
joshima Re: Płacz córeczki 29.04.11, 10:12 To chyba jest taki okres, kiedy dźwięki zaczynają odgrywac istotna role i dzieci mogą się niepokoić lub wręcz bać niektórych. Może to ma jakiś związek. Ja bym się nie przejmowała na Twoim miejscu, ale też nie namawiała córki na kontakty i polubienie sąsiadki. Samo jej przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domza2 Re: Płacz córeczki IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.04.11, 10:56 To zupełnie normalne:) Odpowiedz Link Zgłoś
justyna_dabrowska Re: Płacz córeczki 29.04.11, 15:13 Normalne. DZiecko trzeba ukoić. I tyle. To minie:) pozdr jd Odpowiedz Link Zgłoś