Dodaj do ulubionych

LWW drewniane spinacze do bielizny - gdzie kupić?

24.04.14, 08:49
Czy bywają jeszcze w sklepach drewniane klamerki do przypinania prania? Plastikowych zatrzęsienie, ale mnie potrzebne drewniane i nawet nie wiem gdzie się po to wybrać. Macie pomysły? Jakieś duże supermarkety, czy przeciwnie, polować po małych sklepikach z AGD (o ile jeszcze się jakieś ostały pod tymi wszystkimi Saturnami, Euro AGD i innymi…). Szukam w Warszawie, ale jeśli jakieś duże markety by to miały, to pewnie w każdym mieście tak samo.
Przez net odpada, potrzebuję na już.
Obserwuj wątek
    • genepi Re: LWW drewniane spinacze do bielizny - gdzie ku 24.04.14, 09:00
      Widziałam takie w sklepie Tiger na początku Nowego Światu, drugi jest obok ronda ONZ.
      Warto pytać na bazarkach, w budkach z miskami, wiadrami itp.
      • maggianna Re: LWW drewniane spinacze do bielizny - gdzie ku 24.04.14, 09:04
        Tiger przy Rondzie ONZ moge za 10 min sprawdzic i dam znac :-)
        • besame.mucho Re: LWW drewniane spinacze do bielizny - gdzie ku 24.04.14, 09:07
          Ojej, jeśli masz po drodze i masz moment, to Cię ozłocę za smsa z info, bo mam dużo do załatwienia w krótkim czasie, więc taki pewniak, to byłby cud :).
    • maggianna Re: LWW drewniane spinacze do bielizny - gdzie ku 24.04.14, 09:02
      Szukałbym raczej w sklepach z artykułami kosmetyczno-przemysłowymi np w Hali Mirowskiej (w środku jest taki dział ze wszystkim), moze Hala Banacha?
    • inez69 Re: LWW drewniane spinacze do bielizny - gdzie ku 24.04.14, 11:23
      Do zdjęć? Ja też szukam :)
      • besame.mucho Re: LWW drewniane spinacze do bielizny - gdzie ku 25.04.14, 20:16
        A nie, ja akurat tym razem do czegoś takiego :)

https://oi62.tinypic.com/2m6wfoj.jpg

A Ty szukasz dużych? Bo te są malutkie (3,5 cm) ale dosyć mocno ściskają, jeśli zdjęcia nie są wielkie, to dwie klamerki w rogach powinny utrzymać, a może nawet by fajniej wyglądały przy niewielkim formacie zdjęcia niż duże? Chyba że zdjęcia duże i ciężkie, to wtedy raczej nie.
    • teresa104 Jula 24.04.14, 14:47
      Też szukałam drewnianych, bo lubię drewniane, i znalazłam w Juli. Ale z 30 paczek jedna się nadawała, reszta to były sęki i zadziory. Od biedy można zobaczyć, jeśli inne tropy zawiodą.
    • grecz Re: LWW drewniane spinacze do bielizny - gdzie ku 25.04.14, 13:43
      Widziałam dziś w ursynowskim Mokpolu za ok 2,70zł
    • besame.mucho Re: LWW drewniane spinacze do bielizny - gdzie ku 25.04.14, 20:11
      Bardzo Wam wszystkim dziękuję za namiary! Kupiłam miniaturki w Tigerze (Maggianno, jeszcze raz bardzo dziękuję za sprawdzenie!) - normalnego rozmiaru w nim nie było, ale były miniaturki, które sprawdziły się znakomicie. Z Juli albo Mokpola na pewno też skorzystam, bo do przypinania prania też wolałabym dewniane, a tu już miniaturki nie dadzą rady.

P.S. Genepi, ależ mi zrobiłaś tym Tigerem! Mijałam go kilka razy, ale nigdy nie zaprzątałam sobie głowy tym, co jest w środku. A teraz poszłam, przepuściłam połowę tego, co miałam w portfelu, i spokojnie mogłabym drugie tyle. Kupiłam piękną tacę, fantastyczny koszyk piknikowy, pędzelki, dzwonek do roweru, puszkę na herbatę, korki do wina z ceramicznymi gałkami, mydełko, a kupiłabym jeszcze znacznie więcej, gdybym się nie spieszyła! Ile tam jest pięknych rzeczy i o ile one są tańsze i bardziej bezpretensjonalne niż te w rozmaitych "concept store'ach". I tyle najróżniejszych pierdółek do wszelkich zabaw w robienie ładnych rzeczy. Bosko. Muszę się wybrać jeszcze raz na spokojnie kiedy będę miała więcej czasu, wyjdę chyba z połową sklepu!
      • grecz Re: LWW drewniane spinacze do bielizny - gdzie ku 25.04.14, 20:44
        taaaaak...Tiger to znany zjadacz czasu i pieniędzy ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka