06.07.15, 12:23
Szukam stringów podobnych do effustringów, o ile takie w ogóle istnieją.

Czyli z takim szerszym paskiem u góry, niewyciskające oponki i niekończące się nie wiadomo jak wysoko.

Czy któraś z Was może takie znalazła? Bo ze stringami od kompletów typu Freya/Fantasie/Fauve/Cleo itp. mam raczej kiepskie doświadczenia, nie są dla mnie wygodne, mają za cienki górny pasek, nie wygląda to dobrze, a rozmiar większy jest po prostu za duży.
Obserwuj wątek
    • teresa104 Re: Stringi 06.07.15, 13:37
      Sloggi. Trzeba po nie wejść niestety do Triumpha;)
      Cieniutkie, niskie, jest model z wąską górą i szeroką górą. Najbardziej niewidzialne gacie.
      • genepi Re: Stringi 06.07.15, 14:25
        Gatta ma stringi bezszwowe z mikrowłókna, kupowałam ostatnio za dyszkę w outlecie, mają szersze boki, więc się nie wrzynają. Dobrze się piorą, świetnie noszą, beżowe dyskretne pod białą spódnicą.
        • yaga7 Re: Stringi 06.07.15, 14:57
          Dzięki za info, sprawdzę.
          A jak u nich z rozmiarówką? Brać wg tabelki (zakładając, że jakaś jest)?

Bo z Gatty nie mam nic poza rajstopami.
          • genepi Re: Stringi 06.07.15, 15:00
            Na pewno są nieściskające ale nie spadają z tyłka w rozmiarze tabelkowym :-)
            Brać tabelkowe S,M czy tam L.
            • teresa104 Re: Stringi 06.07.15, 17:28
              Z Gatty lubię szorty hurtowniagama.pl/niki_shorty_gatta_majtki
              Innych majtek od nich nie próbowałam, ale na podstawie tych spodenek stwierdzam, że trzeba wyjąć z pudełka i sprawdzić. Spodenki na mój metr w siedzeniu biorę M i gdyby S były mniejsze lecz nie niższe, to brałabym S.

Ale te stringi faktycznie mogą być inne.
      • yaga7 Re: Stringi 06.07.15, 14:56
        Sloggi mam sporo gaci typu hipster, bardzo fajne, nie wiedziałam, że robią takie stringi z szeroką górą, bo jak patrzyłam parę lat temu, były tylko takie mega wysokie i mega wycięte. Ale skoro mówisz, że jest teraz lepiej, to poszukam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka