panterarei 07.07.23, 16:48 Wstyd przyznać z ale mój ageizm ma się nieźle, bo widok Paulutka w bikini mnie nie zachwycił. Ona ma świetną figurę, ale to bikini jest na granicy erotycznej bielizny. Wyszłybyście w takim? Już chyba wolę stringi Malgoni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frntta666 Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 16:53 Ale ze juz mlodsza w takiej bieliznie na plazy by byla ok? Tak, ma swietna figure i ladna twarz i az dziwne, jak bardzo jej osobowosc to przeslania. Do przemyslenia dla niektorych ematek Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 16:56 Tak, mialam wlasnie pisac ze z zamknietymi ustami i zaslonietymi oczami wyglada na bardzo atrakcyjna babke Figura swietna, ale to juz bylo widoczne wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 18:52 azalee napisał(a): > Tak, mialam wlasnie pisac ze z zamknietymi ustami i zaslonietymi oczami wyglada > na bardzo atrakcyjna babke > Figura swietna, ale to juz bylo widoczne wczesniej. Ja nawet uważam, że ona się świetnie nosi, choć w stylu zupełnie mi obcym. Figurę ma bardzo ładną, twarz bardzo w porządku, zwłaszcza, kiedy nie szczerzy upiornie licówek. Fakt, że jej osobowość przesłania całkowicie wygląd jest dla mnie dużą pociechą - liczę, że i u mnie to tak działa Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 19:26 Oraz u mnie! Poproszę. A a w temacie Mariol...Petardy to figura dobra, twarz całkiem całkiem (ma ostre ale szlachetne rysy, może minus uśmiech). Natomiast bikini to już dka mnie za zbyt. W jedej z sieciówek widzialam podobny zestaw, ale to był komplet bielizny a nie strój na plażę. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 19:44 Tak, ewidentnie kojarzy mi się bieliźnianie, ale to znacznie milsze skojarzenie, niż plażowanie w niegdyś białym biusthalterze i FIGACH DAMSKICH, w sprane kfiatuszki Czyli, znowu - estetycznie mi przynajmniej nie wadzi, ja bym na pewno nie założyła. Choć? Gdybym w jej wieku miała taką figurę? Może i by mi się zebrało na pokazywanie, kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 19:47 Ano. Nie wadzi. Ja bym chyba nie założyła, ale niech sobie nosi na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 16:59 Serio jej twarz ważniejsza nic kocopoły jakie wypowiada i pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
frntta666 Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 17:10 Hanusina ty naprawde ledwo czytasz 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
jakis.login Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 18:08 frntta666 napisała: > Hanusina ty naprawde ledwo czytasz 😂 Ale za to w pięciu językach! Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 19:10 W czternastu. Ona twierdzi, że zna czternaście jęsyków. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 19:19 Szkoda, że akurat z polskim kiepsko jej idzie 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
jakis.login Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 19:21 panna.nasturcja napisała: > W czternastu. Ona twierdzi, że zna czternaście jęsyków. Ale osobiście czy ze słyszenia? Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 19:46 Nie potrafi poprawnie napisać ich nazw i dziwnym trafem koszmarne błędy popełnia w języku ojczystym 🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 23:15 Twierdzi, że osobiście. Wymieniała jako znane sobie języki łacinę, angielski, francuski (ostatnio nie umiała przeczytać jak kupi bilety do muzeum we Francji), niemiecki, włoski, hiszpański, rosyjski, ukraiński, białoruski, czeski, coś jeszcze chyba, ale nie pamietam. Był wątek, w którym to opisywała. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 23:17 jakis.login napisała: > panna.nasturcja napisała: > > > W czternastu. Ona twierdzi, że zna czternaście jęsyków. > > Ale osobiście czy ze słyszenia? Płak Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 19:29 I ma znajomych, którzy to potwierdzają! 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 17:47 hanusinamama napisała: > Serio jej twarz ważniejsza nic kocopoły jakie wypowiada i pisze? To jest dokladnie przeciwienstwo tego co Fornita napisala. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 19:10 A to właśnie napisała? Bo ja czytam coś dokładnie odwrotnego. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 18:10 frntta666 napisała: > Ale ze juz mlodsza w takiej bieliznie na plazy by byla ok? > Tak, ma swietna figure i ladna twarz 🤣🤣🤣 Eeee, nie...Nie masz racji. Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta5 Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 19:55 nolus napisała: > frntta666 napisała: > > > Ale ze juz mlodsza w takiej bieliznie na plazy by byla ok? > > Tak, ma swietna figure i ladna twarz > > 🤣🤣🤣 > > Eeee, nie...Nie masz racji. dżizas, jak można tak pjer... ja rozumiem, że na zdjęciu jest osoba najprawdopodobniej niezrównoważona psychicznie, która sama zrobiła sobie tragiczny PR i ten fakt mocno odrzuca, ale obiektywnie: i twarz i ciało ma ok możesz też pokazać swoje piękne zdjęcia, porównamy Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 17:18 Jak byłam mała, często widywałam babki w zwykłej bieliźnie na plaży. Wtedy to było chyba podyktowane szeroko pojętą oszczędnością ( po co wydawać kasę na bikini które się nosi przez tydzień w roku?). Może to taka nowa moda? Powrót do przeszłości? Minimalizm level master - po co kupować bikini?. Opalaj się w bieliźnie! Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 17:19 A co ma do tego ageizm? To jest bikini w stylu bardzo sexy, na pierwszy rzut oka bardziej bielizna niż strój plażowy, mnie się podoba, ale jak ktoś nie gustuje w takiej bieliźnie to nie będzie zachwycony. Ja akurat takiego stylu plażowo nie lubię, więc bym nie założyła, za to bardzo lubię bieliźnianie klimat na przykład marki promees czy whitevrvbbit, a to podobny styl. Ale oczywiście i tak nosze absolutnie niestosowne stroje jak na czterdziestolatkę, przynajmniej zdaniem forumowych znawczyń mody Odpowiedz Link Zgłoś
panterarei Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 17:46 www.plotek.pl/plotek/7,78649,29946995,smaszcz-prezy-cialo-w-bikini-zdradzila-jak-dba-o-figure-chce.html Odpowiedz Link Zgłoś
areyoubetter Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 17:24 Nie mam pojęcia, kim jest kobitka na zdjęciu. Chce się opalać w bieliźnie - ok, mnie to wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 17:24 Spod bikini ewidentnie prześwituje desperacja…. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 17:26 Ale że góra bikini nie teges? A co to w ogóle za dziaderyzm, patriarchalizm i dyskryminacja kobiet. Nie po to nasze babki staniki paliły, żeby ktoś się teraz bikini czepiał! Na szczęście "są jeszcze sądy w Berlinie". "Po skardze kobiety, pływanie topless w basenie w Berlinie jest teraz dozwolone. Tak zadecydował rzecznik praw przy urzędzie ds. równego traktowania i przeciwdziałania dyskryminacji landu Berlin." www.dw.com/pl/p%C5%82ywanie-topless-w-basenie-w-berlinie-jest-to-mo%C5%BCliwe/a-64973906 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 17:32 To jest bardzo atrakcyjna fizycznie kobieta. Psychicznie nie. Świadoma i manipulująca wizerunkiem, więc cel stylizacyjny przemyślała i osiagnęła. Kostium odważny, co oznacza, że takiego bym publicznie nie założyła. Niepublicznie, czemu nie. Chociaż ja z tych wędrujących brzegiem morza, po kwadransie na leżaku dostaję wietcipięctwa. I muszę mieć odzienie o którym nie muszę mysleć. A takie bikini ( chyba ) wymaga kontroli. I rację macie, że urodę i piękną sylwetkę przesłania charekterek. Ciekawe jak na nią reagują mężczyźni ? Oko im błyska i co dalej ? Czy też od razu widzą to, co ematka oczyma duszy ? Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 17:34 Nie wyszłabym bo nie lubię wiązanych na szyi kostiumów, ani majtek kończących się tak nisko i wiązanych na sznurki (mój pies jest gorącym zwolennikiem, z radoscia rozwiąże). Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 17:42 Plaża to plaża, tu akurat uważam, że można dużo, zwlaszcza jeśli ktoś spędza czas na leżaczku nie wykonując gwałtownych ruchów. Dla siebie zdecydowanie preferuję stroje jednoczęściowe, gdyż po pierwsze mi ich nie zmywa przy wynurzaniu się z wody, po drugie - nie opalam się programowo, wystajace poza kostium gołe części ciala smaruję na plaży blokerem. Ale zasadniczo jeśli ktoś lubi skąpo i fikuśnie, to z wszystkich przestrzeni publicznych plaża jest ku temu chyba najlepszym miejscem. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 17:45 Gdyby za te cene Petarda miala pozostac z zamknietymi ustami, to sadze, ze nawet Kurzajewski zgodzilby sie obnaszac takie bikini na plazy i poza plaza... Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 17:46 Wiek nie tu nic do rzeczy. Dwudziestolatka w tym czymś wyglądałaby równie dziwacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 17:50 Bla mnie to jest stanik bieliźniany. Jest więcej zdjęć? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 18:02 Mnie tu ta kobieta, kimkolwiek jest, przypomina Jandę. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 18:04 Zgrabna, ładna, tylko cera jakaś taka niezdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 19:16 A ten termin w ogóle kojarzy mi się z morzem Egejskim. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 18:07 Bardzo odważny, nie, aż tak odważna nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
sabek81 Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 18:15 Ja nie, ale co mnie obchodzi kto jak chodzi ubrany🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 18:36 A ja zaczęłam szukać podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta5 Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 18:51 Ja też. Nie jest to na pewno Agent P. I nie jest to bielizna - bo wiązania. Jak znajdziesz, daj znać pliz. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 19:02 Jak Ty to tez daj znać 😁 mam podobna braletke ale nie ma metki i nie mogę sobie przypomnieć gdzie ja kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta5 Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 19:49 jakby co, na stronie vitkaca tego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 20:06 Bieliźniany styl jest chyba modny, Paulutek wyglada spoko, gorzej z tymi jej kołczingowymi pierdami pod zdjęciem (na tiktoku). Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: ageizm i Paulutek 07.07.23, 20:29 Szacun dla autoki wątku za wklejenie zdjęcia! Dla mnie to bielizna, nie założyłabym na plażę, chyba że prywatną. Paulutek ma odjechany styl, także w jej wykonaniu szczególnie nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś