kasake80 Re: Wyjazd do Australii 01.02.17, 21:11 Duzo kosztuje sam wyjazd plus oczywiscie jakaś kase na początek? Ile to mniej wiecej wynosi? Odpowiedz Link
jacek226311 Re: Wyjazd do Australii 27.02.17, 08:10 Jak ja kocham takie stwierdzenia jak "destynacja"( po jakiemu to jest?). To tak typowo polskie.Kiedys dzwonila do mnie znajoma i pyta sie mnie : uoczujesz telewizje" Takie powiedzenia jak zaparkowalem kare za kornerem to nagminne,ludzie zdecydujcie sie albo mowicie po polsku,albo po angielsku. Odpowiedz Link
mlody-utopista Re: Wyjazd do Australii 27.02.17, 08:48 Ale ktos ma niesamowity bol dupy. "To tak typowo polskie". A tak na marginesie - jako autor tego calego watku sprzed paru lat - pozdrawiam z Australii! Odpowiedz Link
agnieszka2113 Re: Wyjazd do Australii 05.03.18, 11:27 Polecam Ci firmę Indooroopilly Property Management, znajdą Ci w dobrej cenie mieszkanie na tyle na ile będziesz potrzebował A po za tym Australia to idealne miejsce. Odpowiedz Link
mr_miodzio Re: Wyjazd do Australii 06.12.18, 18:22 Zapomnij o Australii. Tam będziesz całe życie bezrobotny! Odpowiedz Link
czawiel Re: Wyjazd do Australii 28.04.19, 21:52 eh marzy mi się Australia www.cezarywielgus.pl/ Odpowiedz Link
gcsparky16 Re: Wyjazd do Australii 03.05.19, 10:13 z wykrztalcenia CO ??? marzy ?? i ty sie zwiesz manadrzer ??? jak sie cos chce to : nalerzy planowac - co.. jak marzyc. ..no mozna wygrac w lotto pytanie -czy w pomrocznej wiekrzoksc jest az taki.......SLOW. ?? UKLONY Z GOLD COAST. male szanse ze tu kiedykolwiek bedziesz. ..z twoim IQ Odpowiedz Link
anahera Re: Wyjazd do Australii 15.08.19, 08:54 Trudno. Kolezanka siedzi na studenckiej juz 5 lat i jeszcze nie znalazla sponsora na pracownicza, powoli zbliza sie do gornego limitu wieku wiec niedlugo sie zbierze na NZ. Odpowiedz Link
willianso_official Re: Wyjazd do Australii 30.01.26, 15:55 Trip to Australia having it a great opportunity for doing it adventure in life and explore it a most enjoyable historical place where do fun with own relatives and make it a happy memories in life. Available here johnallen-insuranceagency.com/ Insurance Services in Columbia MO Odpowiedz Link