ratpole 26.01.09, 05:47 Hrabino, azaliż to forum oziębło? Wezwij mnie na pomoc: wejdz hrabio, azaliż - a bedzie ozywione forum Twoje. hehe Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kan_z_oz Re: Luizo 26.01.09, 06:37 ratpole napisał: > Hrabino, azaliż to forum oziębło? > Wezwij mnie na pomoc: wejdz hrabio, azaliż - a bedzie ozywione forum Twoje. heh > e ODP: Czekam na ciag dalszy; hrabina i hrabia... Luiza jest na wakacjach... No chyba, ze jutro je skonczy??? Kan Odpowiedz Link
ratpole Re: Luizo 26.01.09, 16:38 kan_z_oz napisała: > ODP: Czekam na ciag dalszy; hrabina i hrabia... > Luiza jest na wakacjach... > No chyba, ze jutro je skonczy??? Czesc, Kan. Znaczy siem, pod nieobecnosc glownodowodzacej forum usycha? Moze trzeba don podlaczyc beczke po sledziach napelniona woda? Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: Luizo 27.01.09, 01:55 ratpole napisał: > Czesc, Kan. > Znaczy siem, pod nieobecnosc glownodowodzacej forum usycha? > Moze trzeba don podlaczyc beczke po sledziach napelniona woda? Witaj Miniu, Dawaj ta beczke...u mnie wakcje i kiszone ogorki. Leniwie i bez wysilku. Wchodze co jakis czas z zamiarem jakies radosnej produkcji i po paru sekundach trace natchnienie. Moze to juz paraliz calkowity mojego mozgu??? hehehehe Kan Odpowiedz Link
waldek.usa Re: Luizo 02.02.09, 03:34 kan_z_oz napisała: > ratpole napisał: > > > Czesc, Kan. > > Znaczy siem, pod nieobecnosc glownodowodzacej forum usycha? > > Moze trzeba don podlaczyc beczke po sledziach napelniona woda? > > Witaj Miniu, > > Dawaj ta beczke...u mnie wakcje i kiszone ogorki. Leniwie i bez > wysilku. > Wchodze co jakis czas z zamiarem jakies radosnej produkcji i po paru > sekundach trace natchnienie. Moze to juz paraliz calkowity mojego > mozgu??? hehehehe > > Kan > ► widze, ze australijskie filmy nie sa zdolne do rozruszania co poniektorych mozgow, hehehe. No hard feelings, Kan. Poza tem rozumiem nastroj letnich kanikul...Sam tez sie niewiele produkowalem ostatnimi wakacjami. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Temperatura forum jest odwrotnie proporcjonalna 27.01.09, 02:20 ...do temperatury na zewnatrz. Dzis jest 29 stopni, przez nastepne piec dni bedzie 37-39 (w cieniu). Jak pisala Kan, goraco, wakacje sa i pisanie na forum jest ostatnia rzecza o ktorej sie mysli. A ja dzisiaj jestem pierwszy raz w pracy po 5 tygodniach wakacji, euck. Ratpole, gdzie ten obiecany hrabia? Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º>¸¸. Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link