hotdoq1 19.08.09, 20:53 Luiza dlaczego nie zabanujesz tego szmaciarza ratpola przylazi na rozne fora obraza kazdego kogo moze i w imie jakiejs chorej PC nikt go niechce ruszac! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luiza-w-ogrodzie Hotdoq upomnienie 2 20.08.09, 00:58 Staram sie nie banowac nickow na tym forum. To co robi Ratpole na innych forach to problem tamtejszych administratorow i moderatorow, prosze sie do nich zglosic albo napisac do adminow GW. Nie przenos swoich prywatnych potyczek z Ratpolem na to forum, to nikogo nie interesuje i jest nie na temat. Od jakiegos czasu przestal tu pisac, wiec jesli chcesz z nim walczyc, szukaj go na forach na ktorych bywa. Luiza-w-Ogrodzie Forum AUSTRALIA Odpowiedz Link
hotdoq1 Re: Hotdoq upomnienie 2 20.08.09, 01:35 prywatnie to ja mam go gdzies co najwyzej moge mu ta tlusta szpetna morde obic jakbym go spotkal, ale lece za 3 tygodnie do Brisbane wchodze na to forum zeby sie czegos dowiedziec i co widze ta szczurza morde znowu pyskujaca jakiemus gosciowi ktory grzecznie zapytal o mozliwosci emigracji. A Tobie sie Luiza dziwie govniak tak Cie szmaci odzywa sie w sposob w jaki sie nikt nie powinien zwracac zwlaszcza do kobiety a Ty to tolerujesz no ale to Twoja sprawa. Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: Hotdoq upomnienie 2 20.08.09, 10:10 hotdoq1 napisał: > prywatnie to ja mam go gdzies co najwyzej moge mu ta tlusta szpetna morde obic > jakbym go spotkal, ale lece za 3 tygodnie do Brisbane wchodze na to forum zeby > sie czegos dowiedziec i co widze ta szczurza morde znowu pyskujaca jakiemus go > sciowi ktory grzecznie zapytal o mozliwosci emigracji. A Tobie sie Luiza dziwie > govniak tak Cie szmaci odzywa sie w sposob w jaki sie nikt nie powinien zwraca > c zwlaszcza do kobiety a Ty to tolerujesz no ale to Twoja sprawa. Parowa, Zycie jest proste i przyjemne, nie ma co komplikowac. Ty, jako dumny nosiciel nazwy Hotdoga czyli jakiejs tam prostej czy ludowej madrosci - powinienies przy tym zostac. Problem jest zatem tylko co zwiedzac w okolicach Brisbane lub dalej - nie co robic z ratpolem... Mozesz przestac czytac co wpisuje i problem sam znika. Z cala pewnoscia nie spotkasz Go w Brisbane, wiec o co Co chodzi... Zeby ktos inny mlotkiem sprawiedliwym robil tak abys Ty sie dobrze czul??? Hottie - strzel sobie 'drinka' jednego - bedziesz sie czul lepiej. Pozdrawiam Kan Odpowiedz Link
adasssster Re: Hotdoq upomnienie 2 21.08.09, 10:33 drink to by mnie się przydał. Nika zignorowałem i nie ma problemu A jak tam zina w Australii ? Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: Hotdoq upomnienie 2 23.08.09, 12:07 adasssster napisał: > drink to by mnie się przydał. > Nika zignorowałem i nie ma problemu > A jak tam zina w Australii ? ODP: To na co czekasz??? Piesiowke z 'czyms'przynosisz do pracy i chlup do herbaty...hahaha Zima??? Siedze o 8-mej wieczorem w spodenkach i podkoszulce. Drzwi otworzone...nadal ponad 20-tu. Wyglada na to, ze sie zima wyprowadzla juz na dobre... Pozdrawiam Kan Odpowiedz Link
waldek Re: Hotdoq upomnienie 2 24.08.09, 01:03 Wlasnie dzis ma pasc rekord temp sierpniowych w Brisbane +33C Ladna zima Odpowiedz Link