tropem_misia1 Re: Susan Boyle - milionerką 23.03.10, 08:29 Czemu brat powiedział,że była opóźniona w dzieciństwie? Czyżby chciał sie "zaopiekować"...? Odpowiedz Link
joladon Re: Susan Boyle - milionerką 23.03.10, 17:49 Sukces miewa wielu ojców, porażka jest sierotą . Odpowiedz Link
marii51 Re: Susan Boyle - milionerką 24.03.10, 09:07 Album ‘I Dreamed A Dream’ wyprodukowany został przez światowej sławy producenta – Steve’a Maca. Dzięki jego współpracy z Susan, miliony wielbicieli talentu Boyle, będą mogli przekonać się jej o niesamowitych możliwościach wokalnych. Na płycie poza tytułowym utworem ‘I Dreamed A Dream’ z musicalu ‘Les Misérables’ oraz klasykiem ‘Cry Me A River’, znajdą się kompozycje z repertuaru Rolling Stones (Wild Horeses), Madonny (You’ll See), The Monkees (Daydream Believer) Susan z entuzjazmem opowiada : ’Było moją największą ambicją nagranie płyty i udało mi się osiągnąć ten cel. Ta niesamowita przygoda pozwoliła mi uwierzyć w siebie, odnaleźć się na nowo i spełnić moje marzenie. " Nie bójcie się sięgać po własne marzenia’. www.susanboylemusic.com/pl/music a gdyby tak nieba przybliżyć Odpowiedz Link
marii51 Re: Susan Boyle - milionerką 24.03.10, 09:29 Susan Boyle opiekowała się matką -czyli nie miało rodzeństwo zastrzeżeń mimo, że wiedzieli o jej chorobie. Teraz obserwują -wprost zapewne nie wierząc w to co dzieje się z ich siostrą i wokół jej- trzymajmy kciuki - niech będzie jak najpomyślniej- kompozycja napisana specjalnie dla Susan, zatytułowana ‘Who I Was Born To Be’. www.youtube.com/watch?v=uh4QztXJrdA&feature=fvw Odpowiedz Link