tropem_misia1 16.09.09, 22:52 Moi drodzy trzeba spać. Niechaj więc wyprana brać do łóżeczek szybko wskoczy tam już czeka nań uroczy jasiu ,mały haftowany on ci nasz on wybrany. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Tu się wenimy!!!!!! 17.09.09, 09:56 moi drodzy wstał już dzionek niechaj każdy jak skowronek do roboty ,do roboty.... tyle dni..ech do soboty(: Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Tu się wenimy!!!!!! 17.09.09, 11:23 Ja do pracy trudny trud czemu mam roboty w bród? Łzawię łzami kapu kap bo rencami drapu drap po łebinie po szczecinie ech ,robota mnie nie minie Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach ja wiem,czy on taki maly.... 17.09.09, 19:39 ...a juz na pewno nie haftowany! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: ja wiem,czy on taki maly.... 17.09.09, 20:10 no tak,hafty nie w modzie Odpowiedz Link
tropem_misia1 kryminał: 17.09.09, 22:43 Lilie. Pani zabiła pana, krwi dużo - otwarta rana!!! Sinym po nocy brzaskiem, zrobiła to żelazkiem!!! Pan ,z deka chimeryczny wpadł na pomysł tak śliczny, że bogobojna pani żelazkiem zaczęła go ranić. Pan głosem wrzaskliwym (nie wiedział co to - tkliwy) zażądał - prasuj skarpety, a to za dużo dla kobiety. Pościel jak lilie, biała co ją pani prasowała, czerwienią już płonie, tak jak i pani dłonie. Odpowiedz Link
tropem_misia1 puenta 17.09.09, 22:44 Pani co dzień z wieczora, chodzi na cmentarz stary, niosąc na grób skarpetki, a każde są do pary. wniosek: Najlepsi mężowie, najbardziej kochani są tylko wyłącznie dla wdowy pani Odpowiedz Link
tynia Re: Tu się wenimy!!!!!! 17.09.09, 23:34 Ja wenię, ty wenisz, on weni na fladze nie braknie czerwieni ty wenisz, ja wenię - wenimy bez sensu krzty rymy tworzymy. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Tu się wenimy!!!!!! 19.09.09, 09:27 rymy z sensem! bardzo proszę. teraz właśnie protest wnoszę: niechaj każdy TU bywały strój różowy włoży śmiały! Odpowiedz Link
tynia Re: Tu się wenimy!!!!!! 20.09.09, 19:02 Niech każdemu, kto tu bywa na ubraniu wszelkim zbywa! Odzież zdziej, porzuć pozy pokaż wszystkie swe neurozy. Tylko goło jest wesoło wrzeszczy tynia tańcząc wkoło. Dziko skacze przez szuwary. Popodnoście swe kopary. Nowa moda, bardzo tania wyrzuć wszystkie swe ubrania. I wbij sobie to do głowy: płaszcz jedyny - lipidowy!! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Tu się wenimy!!!!!! 24.09.09, 12:17 Kiedy zechcę to napiszę- to co widzę, o czy słyszę. Bo mam wenę, muza moja mi pomaga. To ostoja. Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: Tu się wenimy!!!!!! 24.09.09, 16:08 weny mojej leży wrak jak ją wskrzesić?- myśli brak leży całkiem rozebrana a ja do niej - chcesz banana? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Tu się wenimy!!!!!! 24.09.09, 16:41 zakłopotaniem płoną me lica czyzby to była szympansica??!!! Odpowiedz Link
tropem_misia1 przemyślałam sprawę! 24.09.09, 17:02 No dobrze mistrzu drogi, jeśli już przekroczyłeś progi i do wypranych sie zaliczasz to Twych...(hym) skłonności Ci nie wyliczam. Bo tutaj inny jest nasz i swój tedy Ci gadam sie nie bój!!! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Wróbelek. 01.10.09, 10:42 Gdzie jesteś kruszynko niewielka szary , frywolny trzpiocie? Nie ma , nie ma , niema. Kiedyś było cię krocie. Odpowiedz Link
marii51 Re: temat ważny.. 01.10.09, 10:58 veni , nie ma-nie ma- biedny ja spod miedzy "niby poeta"-= a jak mi się zmieni- to znów głowa nie ta Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: temat ważny.. 01.10.09, 11:00 myśl i pisz sercem po co mądra głowa pisać emocjami sukcesu połowa. Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: Wróbelek. 01.10.09, 12:01 tropem_misia1 napisała: wszak wróbelka z mazurkiem mylicie! tyleż mogę powiedzieć nie jednej kobicie mazurek Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: Wróbelek. 01.10.09, 12:03 łaaaał ja bardzo przepraszam... zdjecie wydawalo się być malutkie jako ten frupelek a to masurekupload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/98/Tree_Sparrow_August_2007_Osaka_Japan.jpg" border="0" alt="https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:8CBTJLKEsHGg4M:upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/98/Tree_Sparrow_August_2007_Osaka_Japan.jpg"> Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: Wróbelek. 01.10.09, 12:04 nie no poddaję sie. ja nie wiem co to się dzisiaj z tymi linkami wyprawia. znikam frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...... Odpowiedz Link
tropem_misia1 odróznić można 01.10.09, 12:05 goniąc za nimi jeden ma plamkę , a drugi nie! na swym policzku mazurek ma. I tak ich nie widzę - a to jest źle!!!! Odpowiedz Link