kobieta_na_pasach jak milo... 21.10.09, 10:02 ...ze jest jeszcze ktos na tym forum, kto podobnie, jak ja, jest "noga" w tworzeniu skrotow do linkow he he. nie jestem juz sama. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Kobieto wszystko okay 21.10.09, 10:05 bo widzę,tylko kreskę ukośną / daj po ostatnim img,a przed nawiasem :[/img] Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Kobieto wszystko okay 21.10.09, 10:07 Wczoraj Mis.io wyrwał mi prawie jelit ko z irytacji , bo ja raptus okrutny,troche namotałam,ale poprawiłam pod spodem. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Kobieto wszystko okay 21.10.09, 10:23 .tropem_misia1 napisała: > Wczoraj Mis.io wyrwał mi prawie jelit ko z irytacji , bo ja raptus > okrutny,troche namotałam,ale poprawiłam pod spodem. a co ty widzisz? bo ja widze ciagle,zamiast emotikonki, linka do niego.ale poprawilam, tak jak kazalas. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach o matko! zemdlalam! 21.10.09, 10:24 jes, jes, jes! udalo sie!!! dziki wielkie Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Sukces!!! Gratulacje!!! 21.10.09, 11:14 przedwczesne gratulacje. probuje wgrac swinie i znow nie wychodzi ave.duce napisała: > Oby tak dalej > > :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: jak milo... 21.10.09, 10:30 ... ale niezupełnie Tak ma być, to linki nieobrazkowe Nietrafiony, niezatopiony )) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: jak milo... 21.10.09, 11:26 wiem, ale z nieobrazkowych tez mozna zrobic skrot. np. nadac nazwe wlasna. ave.duce napisała: > ... ale niezupełnie Tak ma być, to linki nieobrazkowe > Nietrafiony, niezatopiony )) > > Pozdrawiam. wiem. Odpowiedz Link
ave.duce Re: jak milo... 21.10.09, 14:01 Można, ale @ nie chce mi się @ )) Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link