tropem_misia1 01.12.09, 19:58 do pokoju psychoanalitycznego ta królowa salonu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimbla.londyn Re: Czy nadaje sie 01.12.09, 22:12 Znalazlam jeszcze taka, w kolorze seledynkowym ... A poduchy swoje ulubione przywloklam, moge sie podzielic Odpowiedz Link
hrabia_kaczula Re: Czy nadaje sie 01.12.09, 22:17 Jak dla mnie to wszystko jedno. Ja tam i tak nie będę zaglądał. Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Czy nadaje sie 01.12.09, 22:21 hrabia_kaczula napisał: > Ja tam i tak nie będę zaglądał. Alez oczywiscie,ze mozesz przychodzic z zamknietymi oczkami Odpowiedz Link
trusiaa Re: Czy nadaje sie 01.12.09, 22:51 Rany. Julek. Ta kanapa jako żywo przypomniała mi tę z autobusu jelcz-ogórek Tu nie widać jej prawie - była za siedzeniem kierowcy. Gdy było niewielu pasażerów mogłam klękać na niej przodem do okna i tak jechałam. Cudne wspomnienie... i jeszcze ten duszący smród spalin we wnętrzu - ach! Nadaje się - jeszcze jak! Odpowiedz Link
hrabia_kaczula Re: Czy nadaje sie 01.12.09, 22:55 Tu nie o oczka chodzi, oczka to mogę mieć nawet z przyjemnością szeroko otwarte na jakąś przeseksowną postfreudystkę. Tylko uszka bym musiał zatkać na to bleblanie o podziecięcych kompleksach falliczno-analno-matkopożądliwych. Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: Czy nadaje sie 01.12.09, 23:01 jak juz zaczniesz bleblać to zatkamy te uszka. Może faktycznie lepiej nie słyszeć tego co sie mówi? Odpowiedz Link
hrabia_kaczula Re: Czy nadaje sie 01.12.09, 23:11 Jak już zrozumiesz, co napisałem, odpowiedz jeszcze raz. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Czy nadaje sie 01.12.09, 23:38 Jak już zrozumiesz... ZROZUMIANO?! Skarpetko? ))) Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: Czy nadaje sie 02.12.09, 14:48 Mój neuron zdaje sie jest przeciążony i nie kontaktuje cosik to moze ja sie położe i poudaje ze mysle pobleblam troche to moze i łącze wróci Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Czy nadaje sie 02.12.09, 10:36 hrabia_kaczula napisał: > Tu nie o oczka chodzi, oczka to mogę mieć nawet z przyjemnością szeroko otwarte > na jakąś przeseksowną postfreudystkę. Tylko uszka bym musiał zatkać na to > bleblanie o podziecięcych kompleksach falliczno-analno-matkopożądliwych. My tu nie wciskamy Edypioodbytniczegowacusia! My tu pierzemy!!! A to wielka różnica!!! Odpowiedz Link
hrabia_kaczula Re: Czy nadaje sie 02.12.09, 11:55 > My tu pierzemy!!! Dlatego jestem z Wami! Z wyjątkiem gabinetu psychonibytoanalitycznego. Odpowiedz Link
krokodyl_13 Edypioodbytniczegowacusia! 02.12.09, 14:41 Tropa Twoje słowotwórstwo jest powalające, kanapa się przyda. Nie rozumiem czemu hrabia ma fochy. Nikt go do gabinetu na siłę nie pcha a w poczekalni można posiedzieć podyskutować. Proponują kanapy na korytarzu poustawiać a personelu to ja tu od początku forum na oczy nie widziałam. Konto miał pomysł by lekarki na żetony w maszynie na korytarzu dostępne były. Zaproponowane modele do nabyć można pooglądać w starych wątkach Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: Edypioodbytniczegowacusia! 02.12.09, 14:52 Koncik to był gość! tylko mnie niedoszachował Odpowiedz Link
tropem_misia1 Krokodylu! 02.12.09, 20:19 Nazwałam rzecz po imieniu.Freud byłby ze mnie dumny,gdyby nie to ,że nie śnię. Odpowiedz Link