tropem_misia1 26.12.09, 12:25 Czy to widać, bo wyjdę z siebie i stanę obok Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Jezusicku!!! 26.12.09, 12:39 Udało się?Od wczoraj się męczę,bo ja pierwszy raz to robię. Postanowiłam z Majki zrobić gwiazdę. A co ! Rutowicz może być i inne takie tam to Majka też. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Jezusicku! ProsiEmy o więcej > ja i Bakusia :) 26.12.09, 14:30 Rutowicz to Majce może łapy czyścić i to też od święta tylko i w nagrodę za dobre traktowanie różowego jednorożca! ps. kotek, którego Pani Bakusia "wywąchała" w krzakach w czasie okropnych mrozów kilka lat temu > malutki "gepardzi" Myszaczek, gadał jak najęty. Opowiadał, co mu się przytrafiło przez godzinę > przyłaził do mnie naprawdę z dokładnością do pięciu minut i nadawał. To on w roli nadzorcy mojej pracy: :p Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Jezusicku! ProsiEmy o więcej > ja i Bakus 26.12.09, 14:51 Oczywiście,jeno scenariusz musi być Myszaczek piękny i na pewno szczęśliwy Odpowiedz Link
ave.duce Re: Jezusicku! ProsiEmy o więcej > ja i Bakus 26.12.09, 14:57 Był Ok, nieważne. Prawie rok był jednym z najszczęśliwszych kotków na świecie, a ja > przyjaciółką jednego z najszczęśliwszych kotków na świecie. I to się liczy. ps. scenariusz? W sĘsie? :p Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Jezusicku! ProsiEmy o więcej > ja i Bakus 26.12.09, 21:28 W SĘSIE FILMU Jak film i gwiazda to i scenariusz musi byc nie byle jaki. Odpowiedz Link
ave.duce Re: a 26.12.09, 22:14 Tak. Do kociego nieba. ps. przepraszam, ale nie mam siły o tym pisać, chociaż minęło już kilka lat. :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: a 26.12.09, 22:17 Żeby było jasne > sama musiałam podjąć decyzję o tej podróży. :p Odpowiedz Link