koguciik-2972 14.06.12, 23:05 Ruda znaczy, goni jak psa - to się tu nadaję cześć wszystkim Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka-a Re: ona mi kazała 14.06.12, 23:21 Ciszej! Ludzie śpią już... Gonię, boś niesforny... i nie strzepuj popiołu na podłogę, bo Ci Tropcia wyrwie pióra z.... < tu mozna sobie wybrać odpowiednią część do wyskubania> Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: ona mi kazała 15.06.12, 05:19 a jest tego do wyboru..od dzioba po pazury.......)) Odpowiedz Link
rudka-a Re: ona mi kazała 15.06.12, 09:22 ropem_misia1 napisała: > a jest tego do wyboru..od dzioba po pazury.......)) Ojj, można..pamietam, jak ś.p teść mój dał mi kogutka do oskubania... zagotowałam wody, zlałam obficie i pióra zlałzy ze skórą )) chudawy był rosołek l) tak sie uczyłam na błędach swoich ) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: ona mi kazała 15.06.12, 14:39 nie wiem czy bym się zdobyła chociaż...kiedyś kazano patroszyć mi ryby wyłowione z jeziora wykazując się niesłychanym męstwem...dokonałam sekcji zwłok i wyjęłam wnętrzności... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: ona mi kazała?łał 15.06.12, 05:20 gdzie to tak się palcem pokazuje..? Odpowiedz Link
rudka-a Re: ona mi kazała?łał 15.06.12, 09:18 Na wszystko dobrze robi spacerek choć nocki chłodne, to przecież mozna zarzucić sweterek.. i połazić tu i tam.... w towarzystwie pieknych dam Odpowiedz Link