tropem_misia1 Re: postanowiwszy 08.12.13, 07:16 buty zimowe wywlec - co się nie ślizgają - by nie polec na tyłku - zauważywszy - niemożność zapięcia zamka u butów stwierdziwszy ,że wszystko tyje dochodzi się do wniosku : do du....... Wam też wszystko tyje? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: postanowiwszy 08.12.13, 07:29 Z butami rzeczywiście coś trzeba zrobić. W piątek, jak w Wa-wie nieco oblodziło, o mało co orła nie wywinęłam na śliskiej powierzchni. Dziś u mnie niebo czyste, ani jednej chmurki, a stan nawierzchni jest mi nieznany, bo się na całą sobotę zakopałam w domu. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Zaobserwowawszy 08.12.13, 08:08 U mnie słońce wychynęło ,to poprawia nastrój. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Zaobserwowawszy 08.12.13, 21:10 Z minusa w ciągu dnia zrobiło się plus , chyba idzie ocipienie? Odpowiedz Link
leziox Re: Zaobserwowawszy 08.12.13, 21:48 Tak obserwujac wszystko dookola czlek tez mialby ochote zrec tydzien albo dwa bez przerwy a potem zakopac sie w swojej gawrze,czy krypcie i wstac tak pod koniec marca kiedy juz zaczyna sie wiosna. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zaobserwowawszy 09.12.13, 19:57 Najlepiej nie zasypiać ) bo jak nasypie tego białego świństwa, to Cię nie odkopiemy ) Odpowiedz Link
leziox Re: Zaobserwowawszy 10.12.13, 07:35 Mnie sie zdaje ze mozna zamowic budzenie w ktoryms z portali tym sie zajmujacym. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Zaobserwowawszy 10.12.13, 08:18 jak człowieka zasypie znienacka to GOPR lub TOPR Odpowiedz Link
leziox Re: O! 10.12.13, 10:42 Mozna sprawe ulepszyc i isc spac przytulajac sie do beczulki rumu(pelnej) Odpowiedz Link