23.05.14, 06:55
wyczekiwany od kilku dni piąteczek smile Jakieś plany?
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: Jest!!! 23.05.14, 07:14
      No jestsmile
      Dopiero wieczorem wczesnym zasmakuję weekendu , bo na 12:00 lecę do roboty big_grin
      Jakie plany?
      Takie małowysiłkowesmile))
      • chomisiu_nowy Re: Jest!!! 23.05.14, 08:21
        A na mojej liście planów na dziś - zrobić chłodnik. w wersji "barowej", na kefirze.
        Bo taki normalny, jaki jadało się w moim rodzinnym domu, był gotowany na botwince i burakach.
        Czyli pora wybrać się na bazarek. Niniejszym się odmeldowuję na chwilę.
    • chomisiu_nowy Re: Jest!!! 23.05.14, 07:17
      Zapomniałam dodać, że u nas to będzie baaaardzo gorący piątecek smile
      • tropem_misia1 Re: Jest!!! 23.05.14, 07:25
        I u nas.
        Taki gorąc to nie dla mnie(:
        • zegor Re: Jest!!! 23.05.14, 11:16
          Piątek ?????????
          Najgorszy dzień tygodnia !
          W piątek gruntownie sprzątam całą chałupę
          żeby w sobotę i niedzielę
          oddać się w objęcia lenistwu i opilstwu
          obojętne w jakiej kolejności !!!!!!!!!
          big_grin
    • rena-ta49 Re: Jest!!! 23.05.14, 14:02
      Ja już wolna,zaraz wyjeżdżam za miasto,
      miłego popołudnia dla Wassmile
      Zapowiadają gwałtowne burze.
      • tamaryszek44 Re: Jest!!! 23.05.14, 16:35
        U mnie piątek jak u Zegora, ale już się uporałam. Teraz idę przejechać 30 km. w trzydziesto stopniowym upale i mam nadzieję wrócić sucha mimo zapowiadanych gwałtownych burzwink
        • chomisiu_nowy Re: Jest!!! 23.05.14, 18:10
          Piątkowa "orka" dopiero przede mną - cotygodniowe zakupy. Nie znoszę tego, ale inaczej, przynajmniej u mnie, się nie da.
          • dwa-filary Re: Jest!!! 24.05.14, 18:28
            Piąteczek minął rano na sprzątaniu i zakupach, po południu dobrze słodzone piwko. Dziś troszkę opalanka, a o 20.oo udam się na pokaz trójwymiarowy na ścianie Ambasady Belgijskiej. Zobaczymy co to za cudo wink

Niecodzienny pokaz na Pałacu Mniszchów

Trój­wy­mia­ro­we wi­do­wi­sko świetl­ne bę­dzie można zo­ba­czyć w naj­bliż­szą so­bo­tę w War­sza­wie. Z oka­zji 10. rocz­ni­cy wstą­pie­nia Pol­ski do Unii Eu­ro­pej­skiej urzą­dza je Am­ba­sa­da Bel­gii. Miej­scem po­ka­zu bę­dzie fa­sa­da Pa­ła­cu Mnisz­chów, czyli sie­dzi­by Am­ba­sa­dy.

Do pre­zen­ta­cji na bu­dyn­ku przy ul. Se­na­tor­skiej 34 zo­sta­nie wy­ko­rzy­sta­na no­wo­cze­sna sztu­ka wideo, na­zy­wa­na map­pin­giem. W skró­cie po­le­ga to na roz­świe­tle­niu trój­wy­mia­ro­wych obiek­tów za po­mo­cą pro­jek­to­rów. - Efek­ty 2D i 3D oraz świa­tło po­zwo­lą na wy­eks­po­no­wa­nie bo­ga­tych ele­men­tów ar­chi­tek­to­nicz­nych pa­ła­cu i na za­pre­zen­to­wa­nie pu­blicz­no­ści bel­gij­skiej kul­tu­ry i sztu­ki – tłu­ma­czy sto­łecz­ny Ra­tusz.

Po­ka­zy pre­zen­to­wa­ne będą w so­bo­tę, 24 maja, od godz. 20.30. Po­wta­rza­ne będą co pół go­dzi­ny. Ostat­ni pokaz roz­pocz­nie się o godz. 23.30.

a później na Starówkę na piwko. Miłego wieczoru smile
            • zegor Re: Jest!!! 24.05.14, 18:40
              No,jakbym.teraz wyjechał,a po drodze nie musiał dmuchać,to może bym obejrzał
    • dwa-filary Re: Jest!!! 25.05.14, 11:44
      Szkoda, że mieszkasz tak daleko, ale może była to informacja dla tubylców ?, a chyba kilka osób tu jest smile Ciekawą techniką był pokazany przekrój 10 lat w UE
      • zegor Re: Jest!!! 25.05.14, 13:45
        Jeszcze nie szukałem,ale może Ty wiesz,czy jest jakaś relacja w necie ?
        Wiem,że dla tubylców,
        ale nam się czasem trafiają takie wyjazdy bez przygotowania.....ale coraz rzadziej.....
    • chomisiu_nowy Re: Jest!!! 25.05.14, 13:46
      A za niecałe pięć dni nowy piątecek smile
    • anus-hka Re: Jest!!! 25.05.14, 18:36
      Najlepiej to nie myslec za bardzo ze jest jeszcze tyle dni DO...przeleci nie wiadomo kiedy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka