chomisiu_nowy 23.05.14, 06:55 wyczekiwany od kilku dni piąteczek Jakieś plany? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Jest!!! 23.05.14, 07:14 No jest Dopiero wieczorem wczesnym zasmakuję weekendu , bo na 12:00 lecę do roboty Jakie plany? Takie małowysiłkowe)) Odpowiedz Link
chomisiu_nowy Re: Jest!!! 23.05.14, 08:21 A na mojej liście planów na dziś - zrobić chłodnik. w wersji "barowej", na kefirze. Bo taki normalny, jaki jadało się w moim rodzinnym domu, był gotowany na botwince i burakach. Czyli pora wybrać się na bazarek. Niniejszym się odmeldowuję na chwilę. Odpowiedz Link
chomisiu_nowy Re: Jest!!! 23.05.14, 07:17 Zapomniałam dodać, że u nas to będzie baaaardzo gorący piątecek Odpowiedz Link
zegor Re: Jest!!! 23.05.14, 11:16 Piątek ????????? Najgorszy dzień tygodnia ! W piątek gruntownie sprzątam całą chałupę żeby w sobotę i niedzielę oddać się w objęcia lenistwu i opilstwu obojętne w jakiej kolejności !!!!!!!!! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Jest!!! 23.05.14, 14:02 Ja już wolna,zaraz wyjeżdżam za miasto, miłego popołudnia dla Was Zapowiadają gwałtowne burze. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Jest!!! 23.05.14, 16:35 U mnie piątek jak u Zegora, ale już się uporałam. Teraz idę przejechać 30 km. w trzydziesto stopniowym upale i mam nadzieję wrócić sucha mimo zapowiadanych gwałtownych burz Odpowiedz Link
chomisiu_nowy Re: Jest!!! 23.05.14, 18:10 Piątkowa "orka" dopiero przede mną - cotygodniowe zakupy. Nie znoszę tego, ale inaczej, przynajmniej u mnie, się nie da. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Jest!!! 24.05.14, 18:28 Piąteczek minął rano na sprzątaniu i zakupach, po południu dobrze słodzone piwko. Dziś troszkę opalanka, a o 20.oo udam się na pokaz trójwymiarowy na ścianie Ambasady Belgijskiej. Zobaczymy co to za cudo Niecodzienny pokaz na Pałacu Mniszchów Trójwymiarowe widowisko świetlne będzie można zobaczyć w najbliższą sobotę w Warszawie. Z okazji 10. rocznicy wstąpienia Polski do Unii Europejskiej urządza je Ambasada Belgii. Miejscem pokazu będzie fasada Pałacu Mniszchów, czyli siedziby Ambasady. Do prezentacji na budynku przy ul. Senatorskiej 34 zostanie wykorzystana nowoczesna sztuka wideo, nazywana mappingiem. W skrócie polega to na rozświetleniu trójwymiarowych obiektów za pomocą projektorów. - Efekty 2D i 3D oraz światło pozwolą na wyeksponowanie bogatych elementów architektonicznych pałacu i na zaprezentowanie publiczności belgijskiej kultury i sztuki – tłumaczy stołeczny Ratusz. Pokazy prezentowane będą w sobotę, 24 maja, od godz. 20.30. Powtarzane będą co pół godziny. Ostatni pokaz rozpocznie się o godz. 23.30. a później na Starówkę na piwko. Miłego wieczoru Odpowiedz Link
zegor Re: Jest!!! 24.05.14, 18:40 No,jakbym.teraz wyjechał,a po drodze nie musiał dmuchać,to może bym obejrzał Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Jest!!! 25.05.14, 11:44 Szkoda, że mieszkasz tak daleko, ale może była to informacja dla tubylców ?, a chyba kilka osób tu jest Ciekawą techniką był pokazany przekrój 10 lat w UE Odpowiedz Link
zegor Re: Jest!!! 25.05.14, 13:45 Jeszcze nie szukałem,ale może Ty wiesz,czy jest jakaś relacja w necie ? Wiem,że dla tubylców, ale nam się czasem trafiają takie wyjazdy bez przygotowania.....ale coraz rzadziej..... Odpowiedz Link
anus-hka Re: Jest!!! 25.05.14, 18:36 Najlepiej to nie myslec za bardzo ze jest jeszcze tyle dni DO...przeleci nie wiadomo kiedy Odpowiedz Link