15.09.16, 16:02
nooo wiecie...to taki sklep ,gdzie jest szwarc mydło i powidło po zaniżonych cenach
tam gdzieś buty , z innej strony talerze ,tu dyndają majtki i staniki a tam bluzki itd

Ryjek przyjechawszy po sklepach mnie sponiewierał , tak więc gdy wkroczył do przymierzalni i w niej utonął na dłuższą chwilkę szukałam wzrokiem miejsca do klapnięcia by odetchnąć
Ogólnie z nudów czytałam to co popadnie łącznie z rozmiarami gdy wtem natknęłam się na reklamę (?) na ścianie: wielkimi literami napisano : BĄDŹ PIĘKNA BĘDZIESZ BOGATA.
Zastygłam w zadumie starając się to rozgryźć a moja fantazja nabierała coraz to innych kształtów : począwszy od kupczenia , a skończywszy na sponsoringu ....
Na szczęście wzrokiem musnęłam jakieś siedzisko , gdzie momentalnie wylądował mój tyłek i nic już mnie nie obchodziło . No może to ,że było to siedzenie , jak się okazało w przymierzalni męskiej.

Może Wy wpadniecie na pomysł czym się kierują reklamodawcy ?
Obserwuj wątek
    • apersona Re: t.k.maxx 16.09.16, 22:36
      Domniemanymi marzeniami?
      • tropem_misia1 Re: t.k.maxx 18.09.16, 07:21
        Czyimi marzeniami? swoimi?
        Twierdzą ,że nie wykształcenie , inteligencja, zdolność logicznego rozumowania, doświadczenie dają nam pieniądze, ale pieknościowość taka ,że hej

Może kierują się swymi potrzebami?
        • apersona Re: t.k.maxx 18.09.16, 19:23
          I owszem - potrzebą posiadania klienta. Teoria marketingowa o stwarzaniu klienta przez kreowanie (wmawianie) zapotrzebowania na produkt.
    • tropem_misia1 Re:a ja znowu 18.09.16, 07:31
      w sklepie tongue_out natknęłam się na zdarzenie przy kasie .Tym razem w Lewiatanie.
      Wypełzłwszy z otchłani socjalizmu dorodny pijaczek podjął się wykładu ,który to udzielił małemu dziecku siedzącemu na wózku sklepowym - kiedy to matka maleństwa płaciła przy kasie za zakupy.
      Wskazując palcem na kasjerkę mówił : ucz się dziecko , bo inaczej wylądujesz przy kasie.Tak w skrócie brzmiał pijacki apel.
      Kasjerka wykazała się profesjonalizmem - zero reakcji.
      Ja być może prasłabym pijacki łeb sztuką mięsa lub masełkiem.
      Matka dziecka uśmiechała się tajemniczo , a ja pomyślałam ,że tyle młodych po studiach ląduje w sklepach.
      Czasy o nauce i kopaniu rowów dano minęły.
      • apersona Re:a ja znowu 18.09.16, 19:26
        Studenci też są często za kasą - sklepy wabią niepełnym etatem i dopasowaniem godzin pracy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka