Dodaj do ulubionych

Miało być

19.09.17, 21:33
Miało być ustatkowanie
ale po uroczystym odpaleniu centralnego
trzeba było to uczcić w kotłowni
źeby nie zaczęło przeciekać
wink
Obserwuj wątek
    • zegor Re: Miało być 19.09.17, 22:50
      Siedzę sobie,
      temperatura rośnie,chociaź jeszcze nie doszła do zadanej
      Mnie teź rośnie
      temperatura
      Nie mówiąc o promilach wink
      • zegor Re: Miało być 20.09.17, 17:51
        Mimo deszczu ciepło się zrobiło wink
        • zegor Re: Miało być 20.09.17, 21:56
          Koty wiedzą jak sobie ciepło zrobić wink

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/gvay8VPNjfeALBEi8B.jpg
          • rudka-a Re: Miało być 22.09.17, 01:08
            Trzeba z nich przykład brać, bo....mokro, chłodno, nieprzyjemnie smile
            • zegor Re: Miało być 22.09.17, 10:15
              Teź bym się tak wtulił wink
              • rudka-a Re: Miało być 22.09.17, 18:26
                Koniec lata......
                powinien być marsz załobny...
                jesień nam za parę godzin przylezie...smile
                • zegor Re: Miało być 22.09.17, 19:23
                  A to przed jesienią nie będzie końca świata ??????????
                  • rudka-a Re: Miało być 22.09.17, 20:29
                    Niech sobie bedzie....
                    ale ja się nigdzie nie wybieram wink
                    • zegor Re: Miało być 23.09.17, 00:10
                      Ale poczekać zawsze można !
                      wink
                      Ja się na razie nie kładę !
                      • rudka-a Re: Miało być 23.09.17, 16:06
                        Zaryzykowałam...poszłam spać wink
                        co wisi, nie utonie.
                        Końca świata jeszcze nie będzie...
                        męczymy się dalej smile
                        • zegor Re: Miało być 23.09.17, 22:31
                          Do północy jeszcze trochę zostało !
                          "Było cicho i spokojnie
                          aż tu nagle jak pierd..........e !"
                          • rudka-a Re: Miało być 23.09.17, 22:40
                            Jakby co...to ja Cię rozgrzeszam wink)
                            z tych lekkich i ciężkawych grzeszków wink
                            • zegor Re: Miało być 23.09.17, 23:34
                              Ty mnie nie rozgrzeszaj......lepiej daj pogrzeszyć ! ! !
                              wink
                              • rudka-a Re: Miało być 24.09.17, 12:55
                                ..bo nie samym chlebem człowiek podobno żyje smile)
                                • zegor Re: Miało być 24.09.17, 21:22
                                  Masz rację.....po samym chlebie można czkawki dostać wink
                                  • rudka-a Re: Miało być 24.09.17, 21:26
                                    Czkawka bywa upierdliwa...co zatem proponujesz? wink)
                                    do chlebka wink
                                  • zegor Re: Miało być 24.09.17, 21:28
                                    Bo normalny człowiek
                                    o ile nie jest dewotem ( czylii mało normalnym )
                                    potrzebuje i chleba i baleronu,o szynce nie wspomnę,
                                    i za "szynkę" potrzymać i do cycka się przytulić......
                                    • rudka-a Re: Miało być 24.09.17, 21:32
                                      Chyba, że chude boczki, kości wiecej, jak mięska...
                                      to wtedy na wikt trzeba brać..
                                      jaaa nie wiem, czy to dobry biznes jest wink)
                                      • zegor Re: Miało być 24.09.17, 21:38
                                        Jak by nie patrzeć......miejsce do przytulenia się znajdzie wink
                                        • rudka-a Re: Miało być 24.09.17, 21:43
                                          Jak samo przytulanie, to i ławka w parku dobra big_grin
                                          wink)
                                          • zegor Re: Miało być 24.09.17, 21:46
                                            Ty o miejscu ....na świecie,
                                            a ja o miejscu na obiekcie pożądania wink
                                            • rudka-a Re: Miało być 24.09.17, 21:52
                                              O seksie dopiero po 22 smile
                                              dzieci jeszcze nie śpią wink)
                                              • zegor Re: Miało być 24.09.17, 21:53
                                                Jeszcze by Cię dzieci wiele nauczyły wink))))
                                                • rudka-a Re: Miało być 24.09.17, 21:59
                                                  Oj, tammm...nooo...
                                                  big_grin
                                                  teoria pewnie obcykana z netu smile)
                                                  • zegor Re: Miało być 24.09.17, 22:02
                                                    No dobra.....my też mamy wiele za uszami wink)
                                                  • rudka-a Re: Miało być 24.09.17, 22:05
                                                    Młodość ma swoje prawa, jak wiesz smile
                                                    ale książki nie ma z czego napisać smile)
                                                  • zegor Re: Miało być 24.09.17, 22:07
                                                    Yyyyyy...no może by się zebrało wink
                                                  • zegor Re: Miało być 24.09.17, 22:08
                                                    Mnie się młodość szybko skończyła.....ożeniłem się wink
                                                    Ale tematy może też by były na kilka rozdziałów wink
                                                  • rudka-a Re: Miało być 24.09.17, 22:12
                                                    To ja miałam lepiej
                                                    jeden mąż, drugi mąż...
                                                    teściowe różne big_grin
                                                    chyba jednak sklecę broszurkę big_grinD
                                                  • zegor Re: Miało być 24.09.17, 22:12
                                                    Dwa tomy ???????????
                                                  • rudka-a Re: Miało być 24.09.17, 22:17
                                                    E, nieeeeeeee
                                                    Żadnego Toma nie znałam big_grinD
                                                  • zegor Re: Miało być 24.09.17, 22:18
                                                    Ale z tego może być Saga ......wink))))
                                                  • rudka-a Re: Miało być 24.09.17, 22:28
                                                    Trzeba może poszukać kogoś, żeby to spisał
                                                    ułożył....a potem sie zobaczy wink))
                                                  • zegor Re: Miało być 24.09.17, 22:33
                                                    Czasem lepiej głośno nie opowiadać !
                                                  • rudka-a Re: Miało być 24.09.17, 22:36
                                                    Grzesiu - czy Ty juz zakupiłeś szampana?
                                                    bo zbliżamy się do 100 tys i chyba trzeba z tej okazji wznieść toast (czymś)
                                                    też za tych, którzy się do tego przyczynili..
                                                    smile
                                                  • zegor Re: Miało być 24.09.17, 22:39
                                                    Nie patrzę na licznik,ale to chyba jeszcze nie tak szybko ????????
                                                    No i Tropci jak nie było,tak nie ma .....
                                                    Flaszka od właściciela ma całkiem inny smak.....
                                                  • rudka-a Re: Miało być 24.09.17, 22:41
                                                    Tyle, co zostało, to nastukamy migiem smile
                                                    Nie ma Misi...będziemy świetować we dwójkę...
                                                    najdłużej zeszło mi na tym forum....
                                                  • zegor Re: Miało być 24.09.17, 22:45
                                                    Jakoś czuję się tu jak u siebie w domu i chyba nie dam się wyrzucić na bruk....
                                                    Chociaż bywa,że człowiek "zabiera swoje zabawki i idzie w pizdu".......
                                                  • zegor Re: Miało być 24.09.17, 22:51
                                                    Jeszcze prawie dwieście wpisów.........
                                                    za tyle czasu,to jeszcze kilka razy w ciążę można zajść.....wink
                                                  • rudka-a Re: Miało być 24.09.17, 22:54
                                                    O, to ja jestem specjalistką od zabierania zabawek, trzaskania drzwiami smile)
                                                    ile razy juz szłam w pizdu w poszukiwaniu innych miejsc, to nie zliczę...
                                                    aż sie sama dziwię, że tyle lat tu, u Miśki siedziałam spokojnie na dupie...
                                                    kiedyś mówiło się, że jak forum ma 100 tys, to już jest wypalone...
                                                    coś w tym jest smile
                                                  • zegor Re: Miało być 24.09.17, 22:56
                                                    Ja jestem stały.....tylko "one" się zmieniały wink
                                                  • rudka-a Re: Miało być 24.09.17, 22:58
                                                    Tu, to sobie można zmieniać wink
                                                    gorzej w życiu..tym realnym wink)
                                                  • zegor Re: Miało być 24.09.17, 23:01
                                                    big_grin
                                                  • rudka-a Re: Miało być 24.09.17, 23:09
                                                    wink
                                                    ale zgadzasz się, nie??
                                                    smile))))
                                                  • zegor Re: Miało być 24.09.17, 23:13
                                                    A mogę napisać,że nie ??????
                                                    Życie jest pełne niespdzianek,
                                                    czasem......niespodziewanie przyjemnych wink
                                                  • rudka-a Re: Miało być 24.09.17, 23:16
                                                    Aaa, żebyś wiedział...
                                                    i to takich...o jakich się nawet nie śniło smile)
                                                  • zegor Re: Miało być 24.09.17, 23:23
                                                    Tak mówisz ??????
                                                    big_grin
                                                  • rudka-a Re: Miało być 24.09.17, 23:27
                                                    Z całą odpowiedzialnością smile)))))))
                                                  • zegor Re: Miało być 24.09.17, 23:29
                                                    Ba,ja też postawię swoją reputację big_grin
                                                  • rudka-a Re: Miało być 24.09.17, 23:31
                                                    Ani Ci się nie zachwieje big_grin
                                                    wink))
                                                  • zegor Re: Miało być 24.09.17, 23:32
                                                    Nawet się nie gnie wink
                                                  • rudka-a Re: Miało być 24.09.17, 23:36
                                                    To trzeba przejść w tej sytuacji do planu B smile))
                                                  • zegor Re: Miało być 24.09.17, 23:39
                                                    Kiełkuje,kiełkuje wink
                                                  • rudka-a Re: Miało być 24.09.17, 23:41
                                                    Znasz wiersz Brzechwy..."Żuraw i czapla", nie? wink))

"Tak już chodzą lata długie, Jedno chce – to nie chce drugie,

Chodzą wciąż tą samą drogą, Ale pobrać się nie mogą."

żeby nie było, jak w tym wierszyku wink)))
                                                  • zegor Re: Miało być 24.09.17, 23:44
                                                    Znam wink
                                                  • rudka-a Re: Miało być 24.09.17, 23:45
                                                    To wiesz, że nie należy błędów...powielać wink))
                                                  • zegor Re: Miało być 24.09.17, 23:47
                                                    I trzeba słuchać mądrzejszych od siebie wink
                                                  • rudka-a Re: Miało być 24.09.17, 23:49
                                                    Najlepiej własnego ja wink
                                                    bo inaczej mozna się...przejechać wink))
                                                  • zegor Re: Miało być 24.09.17, 23:50
                                                    Goła dupą po rapatej desce wink
                                                  • rudka-a Re: Miało być 24.09.17, 23:53
                                                    Ahhhh....jakos tak zabolało mnie wyobrażenie o tym wink))
                                                  • zegor Re: Miało być 24.09.17, 23:54
                                                    Nic nie boli tak jak życie wink
                                                  • rudka-a Re: Miało być 24.09.17, 23:58
                                                    smile))
                                                    dlatego potrzebny rękawek męski, by było sie można wypłakać wink)
                                                  • zegor Re: Miało być 25.09.17, 00:00
                                                    Mam krótkie rękawki
                                                    ale służę owłosionym torsem wink
                                                  • rudka-a Re: Miało być 25.09.17, 00:01
                                                    A, to się...pojedzie po całości big_grin
                                                    Grześ....uciekam...bo rano będę się snuła, jak zombie smile
                                                    dobrej dla Ciebie...snów przyjemnych wink))
                                                  • zegor Re: Miało być 25.09.17, 00:03
                                                    Miłych snów Ewciu big_grin
                                                  • rudka-a Re: Miało być 25.09.17, 17:10
                                                    Nie śniłam o niczym/nikim...
                                                    nie miałam czasu...szybko musiałam spać wink))
                                                    godziny leciały bez litości...
                                                    budzik w tel też jakiś taki upierdliwy wink)
                                                  • rudka-a Re: Miało być 25.09.17, 19:58
                                                    Bez budzika, to ja umiaru nie mam wink
                                                    w fabryce nie będą czekać wink)
                                                  • rudka-a Re: Miało być 25.09.17, 20:07
                                                    W ogóle, to wsadziłam się z tel, jak na minę...
                                                    mam problem z instalacją skype'a na Microsoft Lumia 640
                                                    wywaliło i możesz se łeb urwać
                                                    kończę abonament i trzeba znów wziąć coś innego....
                                                  • rudka-a Re: Miało być 25.09.17, 20:08
                                                    utworek znam, a jakże smile
                                                  • zegor Re: Miało być 25.09.17, 20:13
                                                    A ja myślę czasem,że to tylko ja znam......
                                                  • rudka-a Re: Miało być 25.09.17, 20:15
                                                    Cudeńka mi tu posyłasz...
                                                    moje ulubione smile))
                                                  • zegor Re: Miało być 25.09.17, 20:17
                                                    Liczę,że.......przez uszy do tego....no ,do serca wink
                                                  • rudka-a Re: Miało być 25.09.17, 20:22
                                                    Właściwie...droga krótka wink)
                                                    ładnie się ześlizgnie smile))
                                                  • zegor Re: Miało być 25.09.17, 20:55
                                                    Miejmy nadzieję,że na sercu się nie zatrzyma wink
                                                  • rudka-a Re: Miało być 25.09.17, 20:59
                                                    Sugerujesz, że przez jakies otwory spadnie na..buty? smile))))
                                                  • zegor Re: Miało być 25.09.17, 21:08
                                                    To aż taka grawitacja ??????????????
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Miało być 25.09.17, 21:12
                                                    Coś ciązy, tylko jeszcze nie wiem cooo smile)))
                                                  • zegor Re: Miało być 25.09.17, 21:28
                                                    Placki ziemniaczane ???????????????
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Miało być 25.09.17, 21:32
                                                    Ruskie wink)))
                                                  • zegor Re: Miało być 25.09.17, 21:33
                                                    Ruskie nie......ale na placki byś mnie wzięła wink
                                                  • rudka-a Re: Miało być 25.09.17, 21:36
                                                    A to biorę smile
                                                    z dobrym gulaszem, zestawem surówek
                                                    i jakiś kompocik wink wink)
                                                    a na deser sie zobaczy, co serwują big_grin
                                                  • rudka-a Re: Miało być 25.09.17, 21:37
                                                    yyyy...
                                                    i na co jeszcze byś się ewentualnie dał....skusić? wink))
                                                  • zegor Re: Miało być 25.09.17, 21:38
                                                    Jeśli ten deser to jest to o czym myślę,to już mi język wisi big_grin
                                                  • rudka-a Re: Miało być 25.09.17, 21:40
                                                    A już myslałam, że krzykniesz....na lody za zimno big_grin hah big_grin
                                                  • zegor Re: Miało być 25.09.17, 21:42
                                                    Zdam się na Twoją intuicję wink
                                                  • rudka-a Re: Miało być 25.09.17, 21:43
                                                    Chyba, że jakąś...szarlotę na ciepło wink)))
                                                  • zegor Re: Miało być 25.09.17, 21:47
                                                    Za bardzo nie kombinuj,bo zapomnimy o co nam chodzi.....big_grin
                                                  • rudka-a Re: Miało być 25.09.17, 21:48
                                                    Trzymam reke na pulsie wink))
                                                  • zegor Re: Miało być 25.09.17, 21:50
                                                    Czuję,że kontrolujesz sytuację wink
                                                  • rudka-a Re: Miało być 25.09.17, 21:57
                                                    A coś, Ty...Grześ smile
                                                    lecę na oślep big_grin
                                                  • zegor Re: Miało być 25.09.17, 22:03
                                                    To już do tego doszło ????
                                                    A ja taki nie uczesany....wink
                                                  • rudka-a Re: Miało być 25.09.17, 22:06
                                                    Słaba żarówa rzuca tylko poświatę wink
                                                    widać nie będzie rozczochranej czupryny wink)
                                                  • zegor Re: Miało być 25.09.17, 22:11
                                                    Rzuć coś na tą żarówkę,po cholerę ...prąd marnować wink
                                                    Nie rzucaj nic cienkiego stylonowego,bo przylgnie ....wink
                                                  • rudka-a Re: Miało być 25.09.17, 22:20
                                                    Jeszcze się nie dymi wink)))
                                                    aleeee...jak dobierze mocy wink))))))
                                                  • zegor Re: Miało być 25.09.17, 22:22
                                                    Pssssyk i po ptokach........wink
                                                  • rudka-a Re: Miało być 25.09.17, 22:59
                                                    Potrafisz ludzi straszyć wink)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka