iwusia 28.10.02, 15:10 Wszystkim za życznia, kartki i sms-y. Wirtualna buźka dla Was cmok!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: Dziękuje! 28.10.02, 15:13 cala przyjemnosc po mojej stronie:)))GL:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Dziękuje! 28.10.02, 15:18 cos mi sie wije wokół nóg:)....ups.....hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Dziękuje! 28.10.02, 15:42 myślisz? a ja myślałam że to jakies miłe zwierzątko:) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Dziękuje! 28.10.02, 15:49 saqqara napisała: > pewnikiem jakas zmija :)))) Ot razu od zmijoof mnie wyzywac :((( ???? cmokale wstretdne ukochane babska :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Dziękuje! 28.10.02, 15:56 buziaki jeszcze wstrętniejszy ale kochany robsonicku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dziękuje! 28.10.02, 15:59 o prosze i sie wydalo jakie to zwierze sie lubi dookola nozek wic, jak nic, Robson i tyle! od razu "wstretne"!!!;P Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Dziękuje! 28.10.02, 16:20 zastanawia nie tylko jedno Szakirko, postać jaka przybrał, mówiłaś o żmiji ale ona taka mała i chuda.....Robson co powiesz na conajmniej grzechotnika....no dobra może być pyton hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: Dziękuje! 28.10.02, 15:48 Ta tylko biedny grzmotnik zapomniał i Nici ze ślubu...............!!! No ale chociaż jestem uczciwy bo wiesz , że nie miałem dostepu do środków składania życzeń na odległość!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Dziękuje! 28.10.02, 15:56 aha! wycofujesz się?!;) Mężu jak to u naiwnych żon bywa wybaczam Ci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: Dziękuje! 28.10.02, 16:01 A juz myslalem, ze zaden obcy nie bendzie nam sie krecil po domu:(( Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Dziękuje! 28.10.02, 16:09 no cóz synku, moge ci tylko powiedziec że seksmisja to fikcja, w zyciu dzieci poczynaja sie troszke inaczej....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: Dziękuje! 28.10.02, 16:15 iwusia napisała: > no cóz synku, moge ci tylko powiedziec że seksmisja to fikcja, w zyciu dzieci > poczynaja sie troszke inaczej....:))))) Nakłuwac... dziewicze jaja... w macicy... mechanicznie... jajo o jajo... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Dziękuje! 28.10.02, 16:18 ekhm jak by ci to synku wytłumaczyć.....no wiesz pszczółki na kwiatku......cholera od czego mam męża!....męzu wytłumacz dziecku jak mężczyzna mężczyźnie o! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: Dziękuje! 28.10.02, 16:06 W życiu z "zażonopójścia" ( tak jak zamążpójście) tudzież "zaiwonopójścia"bym się nie wycofał!! tylko czuje , że mnie odrzucasz!! Łamiesz serce , zabierasz nadzieję..... <w tym momencie wszysce znajdujący się w pobliżu usłyszeli wystrzał , a na twarzach widać było osupienie i niepewność - cóż to mogło być??> Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dziękuje! 28.10.02, 16:07 korek od szampana? ps. tak tylko podpowiadam.... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Dziękuje! 28.10.02, 16:12 alez męzu dramatyzjesz jak zwykle, ja cie odpycham?!!!!! to tylko dlatego że chyba wcześniej najadłeś sie pieczywa czosnkowego, ale tak w ogóle to ja znów sie dzisiaj umyłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: Dziękuje! 28.10.02, 16:22 I pachniesz uwodzicielsko i ponętnie...!! Była jakaś perfuma na ciałko ??? Oj kochanie !!! nim księżyc cztery razy odmieni się na niebie zawitam ja doCiebie!!!! Saqqara - wygrałaś główną nagrodę - będziesz honorowym gościem wieczoru kawalerskiego grzmotnika przed ślubem z Iwusią może być????? Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: Dziękuje! 28.10.02, 16:36 Tak teraz tylko musisz wziąć coś białego i zarzucić mi na głowę z okrzykiem "MÓJ TYŚ" Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Dziękuje! 28.10.02, 16:47 ja tam wole za kłaki i do jamy zaciągnąc, żeby zrobic mały teścik przydatności przed ślubem hehehehhe ale jak taka nowa świecka tradycja nastała to rzucam ci swoje białe majteczki na dłowe..."mój tyś grzmotowładco, mój!!!!!!!"......:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Mężu!! 28.10.02, 17:00 kilka porad dla Ciebie przed ślubem:)) > > > > > Kobieta > > > > > > mów jej ?Kocham?, tul ją czule > > > pieść i głaszcz ją, dawaj kwiaty > > > niezależnie czyś kawaler > > > niezależnie czyś żonaty > > > > > > umyj nogi, uszy, włosy > > > psiknij deo pod pachami > > > włosy z nosa powyrywaj > > > to strategia jest z damami > > > > > > ?Tyś jedyna. Jesteś piękna? > > > komplementy do znudzenia > > > młoda, stara ? wszystko jedno > > > ta rzecz u nich się nie zmienia > > > > > > gwoździe wbijaj, wyrzuć śmieci > > > zrób zakupy, smaż kotlety > > > hydraulik Casanova > > > tym masz być dla swej kobiety > > > > > > milcz gdy ona wóz prowadzi > > > bez zrzędzenia płać mandaty > > > wielb jej mamę jak ją samą > > > lepszym dla niej bądź od taty > > > > > > dzieci razem z nią wychowuj > > > nie krzycz, milcz gdy krzyczy ona > > > niezależnie czy kochanka > > > niezależnie czy też żona > > > > > > wszystko to i jeszcze więcej > > > ona jest twym całym światem > > > kochaj rano i wieczorem > > > zimą, wiosną no i latem > > > > > > a gdy ona mimo wszystko > > > zjebie cię bez dania racji > > > nie złość się lecz idź na piwo > > > nadszedł czas jej menstruacji > > > > > > > > > BO TAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: Mężu!! 29.10.02, 09:30 Żono!! Ostatniom zwrotkę to znam z autopsi!! A co do jaskini - dla mnie bomba . myslałem , że to tobie zależy na tradycji - jednak możemy skompilować te dwa obrzędy - majteczki na głowe zarzucisz mi w jaskini??? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Mężu!! 29.10.02, 10:01 Tak więc w tej kwestii się zgadzamy a to dobrze rokuje dla naszego małzeństwa:))) Co do majteczek to na głowe ci ich nie bede w jaskini zarzyucać myślałam raczej o nogach hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: Mężu!! 29.10.02, 10:18 HLIP - pociekła ślina a jaskinne echo odpowiedziało jabadabadabadu!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_lolek Re: Mężu!! 29.10.02, 10:22 a ty masz problem ze śliniankami?! błehehehehehe....pieeerddd.....kur.a znowu te gazy, wiedziałem że ten kalafior to zły pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Mężu!! 29.10.02, 10:26 a będziesz mi rano robił śniadanka i od czasu do czasu kwiaty kupował?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Mężu!! IP: *.arcor-ip.net 29.10.02, 11:52 Grzmotnik,to ty nie wiesz jeszcze co cię czeka.Grzmocenie od rana do wieczora,wyjebanie ostatniej kasy na kwiaty,utrata samochodu w wyniku piractwa przyszłej,oraz zajebanie się na śmierć,bo w ostatecznym rachunku kobiety i tak dłużej mogą. Zastanów się co robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Leziu! 29.10.02, 11:56 ty go nie podpuszczaj, bo ciebie jeszcze przed ołtarz zaciągne, a tak będziesz kochankiem numer 1, taniej cie to wyniesie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Leziu! IP: *.arcor-ip.net 29.10.02, 12:06 Powtarzam już po raz któryś-że wśród pedałów najmniej jest ludzi z wykształceniem technicznym,ponieważ ludzie ci wiedzą,że tłok powinien poruszać się w cylindrze,a nie w rurze wydechowej. Obdarzony niniejszą wiedzą nie mam zamiaru dać się wygrzmocić nikomu od tylca. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Leziu! 29.10.02, 12:12 kurna!!!!! czy ja wygladam jak facet?!!! hahahahahaha no juz dobrze dobrze, nie zapieraj sie tak recami i nogami:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś